Parfémy FM Group
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Napsala jsem sice, že se tady už k FM vyjadřovat nebudu, ale nedá mě to. Já nevím, proč tady pořád FM napadáte. Nikdo vám ho nevnucuje, vám vyhovují drahé originál parfémy, ostatním vyhovují ty z FM. Už jsem psala jednou, že to je každéhé věc co si koupí. Věřím vám, že jste na něco zvyklá, tak si to bráníte, ale ty božský rozdíly tam tak ohromný zase nejsou, a to mě věřte, že taky vím o čem mluvím. A to nejsou jen parfémy co FM nabízí, jsou tam i jiné věci se kterými jsou zákazníci spokojeni, ale to asi taky nechcete slyšet. Sice vás neznám, ale živě před sebou vidím vaše pohrdavé úsměšky nad tím, co tady píšu, nechme si proto každá svoje. Jen mě mrzí, že já vám vaše parfémy nehaním, zatímco se tady pořád přrpírá to, jak je FM špatné.....
- Citovat
- Upravit
Pohrdavy usmev rozhodne nemam, ale FM mi smrdi
, nemyslim jako cele FM ,ale vune, naproste smrdi ![]()
- Citovat
- Upravit
Fm jsem v pubertě zkoušela takže nepíši o něčem co neznám..a rozdíly jsou fakt obrovské - s klasickým „značkovým“ parfémem se to prostě opravdu porovnat nedá. Což zase ale nepochopí ten, který nebude nikdy ochoten zainvestovat no.
Nikdo se tu nehádá, nikdo tu nehaní - jen píšeme své zkušenosti. Za pravdu se každý zlobí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
Fm jsem v pubertě zkoušela takže nepíši o něčem co neznám..a rozdíly jsou fakt obrovské - s klasickým „značkovým“ parfémem se to prostě opravdu porovnat nedá. Což zase ale nepochopí ten, který nebude nikdy ochoten zainvestovat no.Nikdo se tu nehádá, nikdo tu nehaní - jen píšeme své zkušenosti. Za pravdu se každý zlobí
jj, přesně tak, jako puboš jsem byla ráda, že mám pěkný parfém. Ale puberta je dávno za mnou a teď, když mohu srovnávat, volím vždy originál. Navíc cena není rozdílná, na netu se dají originál parfémy koupit v akci za super cenu. A jak píšou holky - originál vydrží déle a vůně je trochu jiná, není taková umělá (nebo jak to nazvat) jako od FM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíte,já píšu taky svoje zkušenoeti. Byla jsem taky ochotna kupovat originály, nebo si myslíte, že jsem doopravdy tak blbá…? Píšete, že za pravdu se každý zlobí, ano to je pravda, ale já se nezlobím, že máte jiný názor než já. Jen jsem se snažila vysvětlit, že každý má jiný názor na cokoli. Mě voní originály taky, tak jako vám a jen proto, že si kupuju FM, tak vám to nevyvracím. Každej jsme nějakej a každá chceme něco jinýho a o tom to je. Ne o tom, že se tu budeme donekonečna dohadovat o prkotinách.
- Citovat
- Upravit
Můžu se zeptat ještě na jednu věc?
Kdyby jste měla hodně peněz (třeba tolik, že už by jste nevděla co s nimi
), tak zůstanete u FM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi mě nebudete věřit, ale ano. Já jsem s tím doopravdy spokojená. Možná to zní neuvěřitelně, ale jo. Neříkám, že bych si nekoupila originál, to asi ano, záleží na tom, co by to bylo, protože každé z nás voní něco jinýho. Mám ráda třeba parfém Paradise, Blue balestra, Nazareno Gabrielli anebo Mex. Vidíte, že třeba mám přehled i jinde než u FM. Takže bych po nich určitě sáhla taky, neříkám že ne, ale u FM bych určitě zůstala.
- Citovat
- Upravit
No já nechci být zlá a rýpavá, ale chápu pokud někdo bere jako parfém Escadu a Mexx, že klidně zůstane u FM…nic proti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda já si taky kdysi kupovala tu kazetu a parfémy voní skvěle. Ještě nějaké mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mahja píše:
Teda já si taky kdysi kupovala tu kazetu a parfémy voní skvěle. Ještě nějaké mám.
Ja taky, a poleti uz do kose, fuuuuuuuuuuuj, a jeste to nikdo nechce ani zadarmo ![]()
- Citovat
- Upravit
Mahja píše:
pokud nejsi distributor, tak si sice nechápu
, ale konečně někdo „normální“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak buď nemám čich, nebo nechápu, ale mám i originály a já fakt nepoznám rozdíl a ani nikdo z mých známých.
Distributor nejsem, mé osobě si distribuse příčí- nejsem ten typ, někomu něco nabízet.
Když jsem si spočetla, jestli mě vyjde originál cenově stejně, tak jsem si koupila origoš jinak jsem šla do FM Group.
Ä nemyslím si, že to je něco špatného, nebo, že to jsou smradlavé…myslím, že jsou to hodně zdařilé vůně.
Vždyť to je i třeba s hadrama. Jdete si koupit něco do sportu - Nike, Adidas, samo mám taky takové věci, ale když se podíváte, kde bylo tričko vyráběno… a podíváte se na ty křivé švy, tak kdysi by se to prodávalo jako „aušus“. A taky vyhodíte prachy jen za to, že nosíte „fajfku“ na tričku.
A teď pro holky distributorky, když si dlouho nic nekoupíte, tak vypadnete, jde to nějak obnovit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:Mahja píše:
Teda já si taky kdysi kupovala tu kazetu a parfémy voní skvěle. Ještě nějaké mám.pokud nejsi distributor, tak si sice nechápu
, ale konečně někdo „normální“
Jinak Rybano parfemy mam , pokud to budu brat dle ceny, tak v rozmezi 1-3,5 tisic , a vetsinou za vetsi cenu , ale i tak nekdy to je velky zklamani .....A nemyslim si ze na Escade je neco spatneho, vcelku normal
- Citovat
- Upravit
Mahja píše:
No, tak buď nemám čich, nebo nechápu, ale mám i originály a já fakt nepoznám rozdíl a ani nikdo z mých známých.Distributor nejsem, mé osobě si distribuse příčí- nejsem ten typ, někomu něco nabízet.
Když jsem si spočetla, jestli mě vyjde originál cenově stejně, tak jsem si koupila origoš jinak jsem šla do FM Group.
Ä nemyslím si, že to je něco špatného, nebo, že to jsou smradlavé…myslím, že jsou to hodně zdařilé vůně.
A teď pro holky distributorky, když si dlouho nic nekoupíte, tak vypadnete, jde to nějak obnovit?
Vždyť to je i třeba s hadrama. Jdete si koupit něco do sportu - Nike, Adidas, samo mám taky takové věci, ale když se podíváte, kde bylo tričko vyráběno… a podíváte se na ty křivé švy, tak kdysi by se to prodávalo jako „aušus“. A taky vyhodíte prachy jen za to, že nosíte „fajfku“ na tričku.
http://www.arome.cz/…arfemy-9770/
Vyrazka po parfemu FM u mne byla taky, delala to byvala sousedka...........
A s tema hadrama, kluk ma mikinu od IKKS kids , aspon uz tak 1000× vyprana a stale jako nova, bez sebemensich znamek noseni....... U stankoveho obleceni se to nestane, i kdyz nejsem nak proti nemu, ale ze vlastni zkusenosti vidim a vim ze znackove dziny kluku vydrzi bez toho aby mel prodrzene kolena a osupane nohavice, tim chci rict ze kazda znacka ma svoje kriterie a narokyna standart a i u obleceni a i u parfemu..... Vsak ani kvalitu latek se neda porovnavat ![]()
- Citovat
- Upravit