Parfémy FM Group
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
http://www.arome.cz/…ginal-18834/
http://www.arome.cz/…ci-3-lambre/
http://www.arome.cz/…my-lr-16734/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak popírat kvalitu drahého parfému, který FM kopíruje je nesmysl že.
Naopak popírat kvalitu imitace, ještě ke všemu nezdařilé, je vcelku logické (obzvlášť pokud mám možnost porovnání). Nevím, co by tu jako mělo hraničit se zákonem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak co se týče C) - je fuk, že mají jednotný flakón - ta cena je i tak vysoká…prostě nepochopím člověka, co dá stejné nebo dokonce vyšší peníze za to, že má okopírovanou vůni, v otřesném flakónu, beze jména - když za tu samou nebo nižší cenu může mít parfém či toaletku v originálním obalu, se jménem a celkově kvalitnější (jinak nechápu potřebu kopírky - většinou se nekvalitní výrobky nekopírují
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popirame pouze kvalitu imitaci.
Luxusni rada u FM opet je jen o zdobny flakon, ne o luxusni vune.
FM je drahy, nechutne drahy i bez reklamy atd…Radeji si objednam ze Saudske Arabie toto , cena smesna vune dokonala
a to se nebavime o luxusne rade ale. Vydrz vynikajici mam uz druhe baleni. Vzdyt je tolik ruznych vuni ktere cenove mnohem vyhodnejsi nez napodobenina.
Myslim ze znacky respektujeme. A to moc. Uz jen tim ze si nikdy nakoupime napodobeninu
ktera mnohdy presahuje a to o moc cenu originalu
(a to jeste se nebavii o tom ze original k tomu ze je levnejsi ma krasny flakon
)
A zlato se da napodobovat? Pokud by FM kopirovala i sperky jinych vyrobcu tak asi moc dobre by to nebylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musim jeste uvest ze Raghba je pekne skoricova a jsou tam i tony kakaa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, nestihla jsem přečíst celé příspěvky, které jste všichni vložili. Jen bych ráda podotkla, možná to už někdo udělal přede mnou, že parfémy FM group nejsou napodobeniny, proto nemohou vonět stejně jako originál. Je u nich použita stejná vonná esence jako u parfémů známých značek. Záleží také na množství vonných esencí, tak proto drahé parfémy, které mají 30 nebo dokonce 40% vonné esence, voní líp než FM parfém, který má 20%. Tak to jen tak pro vysvětlení, ale je to každého rozhodnutí jak naloží se svými financemi
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj devcata…FM group delam necele 4roky a nemuzu si stezovat…jelikoz jsem na nemocenske tak je to dobry privydelek, jinak parfemy jsou kvalitni a jsou lepsi a kvalitnejsi…struktura je uplne stejna jako orig. parfem…pokub by mel nekdo zajem popisu a vysvetlim podrobneji…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tomaš Adamek
Tak velmi to zjednodušujes ty aj predajcovia z FM. Co sa tyka tych esencii a vyroby parfemov z nich. Zjednodusujete to az sa to blizi k nekalym praktikam zavadzania zakaznikov. Keby si bol fakt vo fachu, tak by si takto nepisal a vedel by si ako sa parfemy, vone vyrabaju. A aky je rozdiel v jednotlivych postupoch pri vyrobe kvoli zachovaniu kvality. To je dolezite - vyrobny proces a kvalita pouzitych aditiv pri vyrobe. To ze vonne esencie sa daju nakupit, neznamena ze to staci zmiesat s liehom a mam parfem. Mozno tak polovonavosmradlavu mocku. A ak takto to vyrabaju v FM, tak dakujem pekne a podla tvojho to takto robia, kedze si to napisal ze takto sa to vyraba. Ale ja viem, ze vo velkych firmach sa takto nevyraba vobec. Strasne si protirecis ani nevies ako, staci citat tvoje prispevky. Ze FM ma preto lacnesie vyrobky lebo odobera vonne esencie na tony a potom tie velke firmy na kolko 1000 nasobkov ton odkupuju esencie? Staci si porovnat statistiku celosvetoveho predaja parfemov a hned zistis, ktore sa predavaju naj. Jasne ze tie znackove su predrazene o nieco ako normalna cena by mohla byt, kedze tam maju marketing a vsetko mozne zaratane ale kvalitou sa FM nemoze priblizovat a kto tvrdi nieco ine, ten zamerne klame.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s jejich krémy s Betaglukanem? A vůně do interiéru a svíčky - vydrží?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já dělám FM už cca 3 roky ne tedy na výdělek to by mě asi ani nebavilo ale já to beru přímo z Polska jelikož je to tam levnější. Určitě se tím dá vydělat ale já na to nemám čas mám svou klientelu na parfémy které jsou super dlouho vydrží a už bych je rozhodně neměnila jelikož jsou v Polsku ceny nízké tak můžeš buď hodit nižší cenu nebo si na parfémku ba naopak nahodit příznivou pro kupce a aby si z toho taky měla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit