Parfémy FM Group
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nečetla jsem celou diskuzi, ale mám zkušenost takovou, že první flakonek vůně voněl krásně - jako original (Dior Pure poison). Objednala jsem si ho znovu a smrad - úplně něco jiného, do toho byl cítit líh, takže od té doby již neriskuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me fascinuje ze napodobuji vsechny luxusni originalni vune. Uz z toho duvodu bych si je nikdy nekoupila!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
Me fascinuje ze napodobuji vsechny luxusni originalni vune. Uz z toho duvodu bych si je nikdy nekoupila!!!
Tak to je mi upřímně úplně jedno
Pokud by mě nezklamal, kupovala bych dál. Kdyby měl originál delší výdrž, pak bych mu přednost dala, ale voněly mi prostě stejně (tedy ten první flakonek)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenak píše:
ahoj,
kazetu mám doma a jsem i jako prodejce, ale nedělám toProdala jsem pár parfémů v okolí, ale nebaví mě furt někoho ukecávat, a lidi tomu moc nevěří. I když kamarádka od které to mám si ti vydělá dost, vždycky od ní přijdu navnaděná, ale brzy mě to zase opustí.
a poproavdě ani parfém pro sebe ještě němám, měla jsem od vánoc dost, tak zatím to bylo zbytečné. Teď si chci jeden zkusit objednat, tak uvidím, jeslti je to, jak píší holky
Mám to uplně přesně stejně!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak nám je cpala kolegyně v práci. Jednou nechala otevřenou taštičku s testry vedle mého stolu. Než jsem si toho stačila všimnout, měla jsem z toho chemického napodobeninového smradu migrénu jako blázen. Takže za mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Culíčku, tak já znám Polku jenom obchodní zástupkyni a ta se obléká tak, že by mohla z fleku na E55. Kadeřnice nevím, to už raději Francouzku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.00123 píše:
Culíčku, tak já znám Polku jenom obchodní zástupkyni a ta se obléká tak, že by mohla z fleku na E55. Kadeřnice nevím, to už raději Francouzku.
no jo noo, jenže francouzsku tady neseženu
ale děkuji Simono
Jinak co se týče bolení hlavy z těch vzorků parfémů tomu věřím, mně je špatně z č.81 např. a to je nejprodávanější vůně. Sama vyhledávám jemné vůně a je fakt, že pohromadě v tom kufříku je to šílená směs pachů. Ale jinak si musím stát za tím, co jsem psala. Já jsem max. spokojená. Asi jsem vždy měla při výběru vůně šťastnou ruku, popis výběru jsem psala výše. Zdravím ![]()
- Citovat
- Upravit
http://25.media.tumblr.com/…vxo1_500.gif
Mne už fakt došl slova
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podotknu, mam hodně kamaradek co maji original parfemy, moje sestřenice dala za parfem 50euro a ja ji ho nabidla za 390kč pozor v hotu..nevěřila, že stejně voni…a ona je jen na original ![]()
- Citovat
- Upravit
@05.Petra píše:
Podotknu, mam hodně kamaradek co maji original parfemy, moje sestřenice dala za parfem 50euro a ja ji ho nabidla za 390kč pozor v hotu..nevěřila, že stejně voni…a ona je jen na original
Asi Vasa kamaradka ma uz neco nacichano a pozna levnou napodobeninu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Rybano, pravda je, že jsem diskuzi ohledně Dromu prohledávala ![]()
- Citovat
- Upravit