Parfémy FM Group

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2770
13.2.13 16:30
@Culíček píše:
A už pochopte, že mimo té rozdílné ceny, za tím žádná těžká práce není, všechnu odvede Drom, NE Gucci a kdo má zájem, tomu prodá - nic víc, nic míň.

JAsne. Gucci si piskne: Hele Drom, prosim par barelu neceho nalijte mi do neceho hezkeho, at to prodam za nehorazny penez!
Takove to sestaveni vune to uz neni treba. Tak tedy nechapu proc je tolik znamych nosu :think:.
Ale urcite Culicek prijde z vysvetlenim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
13.2.13 16:32
@RyBANA píše:
Tak jsem se na ten odkaz dostala jinou cestou :mrgreen:
Zde znovu - jen tak pro zajímavost, do má rád gangstery :mrgreen:http://www.multilevelmarketing.cz/…vod-systemu/
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Culíček
13.2.13 16:42

Jsem ráda, že se shodneme aspoň na něčem. Jinak ohledně MLM jsem toho četla hodně, znám i link, který jste tu uvedla. FM dnes najdete na: fmgroupcz.com Přesunuli se do Prahy a vznikla nová pobočka pro ČR a Slovensko dohromady. Je pravda, že distributoři přirovnávají fm vůně ke známým originálům! ale firma toto neschvaluje! Těžko říct, kdo a proč s něčím takovým přišel. Distributorka, od které fm znám, měla taky takový seznam, ale já už jsem psala, jak jsem si vůni vybírala pro sebe.Ne podle seznamu. Já ho nemám a i tak jsem za tu krátkou dobu několik parfémů prodala a žádný seznam si pořizovat nebudu. FM vůně jsou supr a na výběr je jich 150. Stejně každý kupujeme vůni podle toho, jak se komu líbí, ne jak se jmenuje. Asi nejlepší by bylo, kdyby si je FMko prostě nějak pojmenovalo, bylo by to jednodušší a splaskla by celá ta bublina dohadů.

• Citovat
  • Upravit
Culíček
13.2.13 16:53
@Oksi_B píše:
JAsne. Gucci si piskne: Hele Drom, prosim par barelu neceho nalijte mi do neceho hezkeho, at to prodam za nehorazny penez!
Takove to sestaveni vune to uz neni treba. Tak tedy nechapu proc je tolik znamych nosu :think:.
Ale urcite Culicek prijde z vysvetlenim :)
  • no já myslím, že nějak tak to bude. Ty „nosy“ pracují v tomto případě v Dromu, tam vznikají vůně na základě požadavků zákazníka. Nebo si jen vybere a koupí, co už vyvinuto je. Viděla jsem rozhovor s paní z Dromu, tam pěkně popsala vo co go…Měla jsem si odkaz uložit pro tyhle případy. Přesně si to nepamatuji, ale jak už jsem psala, dost se o to zajímám, abych věděla, co lidem nabízím.
  • Citovat
  • Upravit
2770
13.2.13 17:15
@Culíček píše:
  • no já myslím, že nějak tak to bude. Ty „nosy“ pracují v tomto případě v Dromu, tam vznikají vůně na základě požadavků zákazníka. Nebo si jen vybere a koupí, co už vyvinuto je. Viděla jsem rozhovor s paní z Dromu, tam pěkně popsala vo co go…Měla jsem si odkaz uložit pro tyhle případy. Přesně si to nepamatuji, ale jak už jsem psala, dost se o to zajímám, abych věděla, co lidem nabízím.

Culiku, to co si myslis se skutecnosti ma hodne malo spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
13.2.13 17:18
@Culíček píše:
Jsem ráda, že se shodneme aspoň na něčem. Jinak ohledně MLM jsem toho četla hodně, znám i link, který jste tu uvedla. FM dnes najdete na: fmgroupcz.com Přesunuli se do Prahy a vznikla nová pobočka pro ČR a Slovensko dohromady. Je pravda, že distributoři přirovnávají fm vůně ke známým originálům! ale firma toto neschvaluje! Těžko říct, kdo a proč s něčím takovým přišel. Distributorka, od které fm znám, měla taky takový seznam, ale já už jsem psala, jak jsem si vůni vybírala pro sebe.Ne podle seznamu. Já ho nemám a i tak jsem za tu krátkou dobu několik parfémů prodala a žádný seznam si pořizovat nebudu. FM vůně jsou supr a na výběr je jich 150. Stejně každý kupujeme vůni podle toho, jak se komu líbí, ne jak se jmenuje. Asi nejlepší by bylo, kdyby si je FMko prostě nějak pojmenovalo, bylo by to jednodušší a splaskla by celá ta bublina dohadů.

Pokud by FM si tak nejak pojmenovalo, a podoba s originaly by tam nebyla zadna rekneme si narovinu kdo by o ne stal? Za 350kč 30ml?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Culíček
13.2.13 17:39

No jelikož jsou to parfémy, nebojím se, že by si své zákazníky nenašly. Už teď se stejně lidé vrací pro čísla, ne názvy. Když např. Avon dokáže prodat své toaletky, nevidím důvod, proč by FM mělo mít problém. U luxusních vůní mají i své krásné flakony a větší obsah. Navíc LR prodává parfémy taky od Dromu a úspěšně…A vlastně mně teď došlo, proč FM nakupuje u Dromu, aby mohli parfémy konkurovat těm značkovým, takže proto ta čísla, no jo-stejné vonné esence-byl to perfektní obchodní tah.

• Citovat
  • Upravit
2770
13.2.13 17:46
@Culíček píše:
No jelikož jsou to parfémy, nebojím se, že by si své zákazníky nenašly. Už teď se stejně lidé vrací pro čísla, ne názvy. Když např. Avon dokáže prodat své toaletky, nevidím důvod, proč by FM mělo mít problém. U luxusních vůní mají i své krásné flakony a větší obsah. Navíc LR prodává parfémy taky od Dromu a úspěšně…A vlastně mně teď došlo, proč FM nakupuje u Dromu, aby mohli parfémy konkurovat těm značkovým, takže proto ta čísla, no jo-stejné vonné esence-byl to perfektní obchodní tah.

jeste ze doslo, ono asi to tak u prodejcu FM funguje, ze to dojde…http://image.wtfux.org/…original.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Culíček
13.2.13 18:05
@Oksi_B píše:
Culiku, to co si myslis se skutecnosti ma hodne malo spolecneho.

To nevím proč, podle diskuze to vypadá, že patent na správný úsudek máte jen vy. Mluvíte špatně o prosperující kosmetické firmě a také o výrobci vonných esencí, který dodává skoro všem nejznámějším firmám, ať jde o vůně, kosmetiku nebo čistící prostředky. Nevím, která z nás má teda zatemněný úsudek. Já díky bohu dokážu své názory přehodnotit na základě jasných a doložitelných faktů, vy ne. Jsou podle vás všichni, kteří jsou spokojeni s parfémy FM-ka nesvéprávní… Každý se může sám rozhodnout co a za kolik si koupí. Když je spokojený, koupí znova. Nevím, proč vám to tak vadí.

• Citovat
  • Upravit
2770
13.2.13 18:12
@Culíček píše:
To nevím proč, podle diskuze to vypadá, že patent na správný úsudek máte jen vy. Mluvíte špatně o prosperující kosmetické firmě a také o výrobci vonných esencí, který dodává skoro všem nejznámějším firmám, ať jde o vůně, kosmetiku nebo čistící prostředky. Nevím, která z nás má teda zatemněný úsudek. Já díky bohu dokážu své názory přehodnotit na základě jasných a doložitelných faktů, vy ne. Jsou podle vás všichni, kteří jsou spokojeni s parfémy FM-ka nesvéprávní… Každý se může sám rozhodnout co a za kolik si koupí. Když je spokojený, koupí znova. Nevím, proč vám to tak vadí.

Spatne mluvim jen o FM :) to vse. Mne naopak pripada ze patent na vse mate prave Vy :)
O nikom nerikam ze pokud pouziva FM je nesvepravny jak rikate.
Ja jen cekam na jasna a dolozitelna fakta :)
Jiste ze si lide FM budou kupovat opakovane. Treba diky Vam. Stejnak jak i opakovane kupovat hadry v NEW Yorker :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Culíček
13.2.13 18:18
@Oksi_B píše:
Culicku preferuji Crombie, Gardeur, a vubec hodne britske znacky. Nepraska mi satnik ve svech, ale veci ktere mam mi sluzi leta. Taktez boty. A taktez co se tyce outdoorove mody. Nikdy zadny problem s reklamaci. Ono totiz nic nebylo treba reklamovat. Clovek si musi vybrat, a halvne nechtiti neco zadarmo. Kozacky mam uz nektere i pet let a stale jako noce. Outdoorove taky tak.
Ja nevidim duvod proc kupovat hadry a jeste ocekavat kvalitu.
Pred lety pracovala jsem taky v obchode s obleceni, o te kvalite by vam mohla vypravet.
To k obleceni tedy :)
Culiku a proc myslis ze mame zalibu ve znackovych? Ja mam docela uplne noname treba ze Saudske Arabie za pakatel. Mam i celebritni vune. Pak dale vune na ktere nikde nenajdete reklamu, mimo dobre kritiky za smesny peniz. A jsou vzdy levnejsi nez vase slavne FM ktere parazituje na slave jinych.
Culiku a proc jsem se ocernily? Tim ze mame respekt pred praci a zasluhou ostatnich? Tim ze nekomuu nekrademe slavu a popularitu?

co se týče oblečení, tak naprosto souhlasím. Na boty teda moc nemáme štěstí, i když manžel kupoval dle recenzí, musel je reklamovat, naštěstí úspěšně. S koženými problém nemám, slouží několik let.

• Citovat
  • Upravit
Culíček
13.2.13 18:32
@Oksi_B píše:
Spatne mluvim jen o FM :) to vse. Mne naopak pripada ze patent na vse mate prave Vy :)
O nikom nerikam ze pokud pouziva FM je nesvepravny jak rikate.
Ja jen cekam na jasna a dolozitelna fakta :)
Jiste ze si lide FM budou kupovat opakovane. Treba diky Vam. Stejnak jak i. opakovane kupovat hadry v NEW Yorker :)
:-) já jsem toho napsala dost, vše jsou to dostupné informace. Nepatřím k těm, co by nabízeli lidem něco o čem nic nevím. FM prostě jako každá jiná firma chce prodat, nedělá nic nepovoleného. Stojím si za tím, že výrobky FM jsou velmi kvalitní i jejich řada Make up -dekorativní kosmetika je perfektní, srovnatelná s těmi nejlepšími. Samozřejmě tady nemá cenu se o tom rozepisovat.
  • Citovat
  • Upravit
2770
13.2.13 18:38
@Culíček píše: :-) já jsem toho napsala dost, vše jsou to dostupné informace. Nepatřím k těm, co by nabízeli lidem něco o čem nic nevím. FM prostě jako každá jiná firma chce prodat, nedělá nic nepovoleného. Stojím si za tím, že výrobky FM jsou velmi kvalitní i jejich řada Make up -dekorativní kosmetika je perfektní, srovnatelná s těmi nejlepšími. Samozřejmě tady nemá cenu se o tom rozepisovat.

to jsou jen slova. Zadna fakta. :nevim:
Ono i prodejce v H&M bude trvat na tom jaka ze je to znacka. Pro mne FM je v pomeru cena/kvalita nechutne drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.2.13 20:25

No jenže o to tu ve finále celou dobu jde (aspoň mě), Avon, Oriflame atd. nemá aspoň potřebu předhazovat své produkty (i když jsou možná podobné díky složením esencí) pod nějakým číslem (kdy půlka národa stejně neví dle esencí - jak co voní) nebo rovnou přirovnáním k danému parfému.
Ta snaha o nějaký design a jméno je naprosto odlišné od FM, kteří prodávají rádoby jen vůni (flakón nic, jméno nic)a ve finále je to drahý jako prase (to, že to smrdí jak sprej na hajzl ani nemluvím) a netají se v podstatě zlodějinou.

Jinak co se týče flakónů a názvů…zkus najet do diskuzí třeba na tom arome.cz pro milovníky vůní je i toto součást kvalitního parfému a prostě si rád zaplatí za vydařenou snahu někoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
14.2.13 21:42

@RyBANA zcela souhlasim, ale culicek nam nejspis nerozumi. Nebo my ji :) Co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat