Parfémy FM Group
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to jsi četla asi špatně, zpochybňujeme kvality FM Group, nikoliv Dromu ![]()
Respektive koupi levnějších esencí, kterých do „parfému“ narvou víc a tím se pak chlubí ![]()
Příspěvek upraven 09.02.13 v 10:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Culíček píše:
Zdravím Rybano, pravda je, že jsem diskuzi ohledně Dromu prohledávala
oprava - Neprohledávala, až před chvíli ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale FM přece nemá Chanel 5 ne? Nemá ani jinou DRAHOU značku přece ![]()
Má jen ty svoje zamíchaný esence…jak se tu snaží pořád všichni příznivci psát. Tak tedy aspoň nazývejme věci „pravými“ jmény.
P. s.: Není rádoby Chanel 5 pod Vaším katalogovým číslem 5, že ne?
To už bych šla snad úplně do kolen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Ale FM přece nemá Chanel 5 ne? Nemá ani jinou DRAHOU značku přece
Má jen ty svoje zamíchaný esence…jak se tu snaží pořád všichni příznivci psát. Tak tedy aspoň nazývejme věci „pravými“ jmény.P. s.: Není rádoby Chanel 5 pod Vaším katalogovým číslem 5, že ne?To už bych šla snad úplně do kolen
nee není ![]()
- Citovat
- Upravit
@RyBANA píše:
Ale FM přece nemá Chanel 5 ne? Nemá ani jinou DRAHOU značku přece
Má jen ty svoje zamíchaný esence…jak se tu snaží pořád všichni příznivci psát. Tak tedy aspoň nazývejme věci „pravými“ jmény.P. s.: Není rádoby Chanel 5 pod Vaším katalogovým číslem 5, že ne?To už bych šla snad úplně do kolen
a jak můžete vidět, píšu všude jen o vůni, neuvádím název, ten jsem uvedla ve spojení s originálem. Vždy - podle mně jde jen o vůni, ne název.
- Citovat
- Upravit
Culicku, nerikam ze esence ktere pouziva FM jso nekvalitne. Jen se ti snazim vysvetlit ze nejsou totozne jak u drahych parfemu. Tim myslim znackovych (pod znackovyma ale si nepredstavuju COVET, STILL, VINTAGE, atd-jsou to levne vune celebrit, ale zajimave a moc povedene a i zde je kvalita esence o level vys nez u FM)
U FM se jedna o nizsi kvalitu esence. Stejna esence je pouzita u drogerkovych vuni. A tak tu kvalitu u FM dohaneji kvantitou, mnozstvi parfemace je skutecne 20%. Dle vlastni zkusenosti na vlastni kuzi-vydrz neni o nejak moc vetsi nez u originalu. Navic original vam nikdy se nerozvoni do synteticke podoby.
A dalsi vec. Neznam zadnou MLM firmu ktera ma opravdu kvalitne vyrobky.
A k Chanelu. Mam jak z Francie tak i zakoupeny v ČR. A žadny dramaticky rozdil nevnimam.
Pokud by FM melo opravdu kvalitne parfemy a nenapodobovalo tak si je treba koupim taky. Ale takto ne. Vse je reklamou, ano. A zde i vy delate dost hlasitou reklamu FM parfemu. Je jen na cloveku zda se necha ovlivnit nebo ne. Jako ze koupit FM ktere se rozvoni jak rozvoni za 350 kč jen 30ml tak to je tedy draha sranda. Radeji si koupim tester Charriol Eau de Parfum 100ml za 500Kč ktery na obleceni hrave vydrzi tyden a pokazde bude vonet jinak. Nemam tedy pak pocit ze platim reklamu ale zaroven nemam pocit ze vonim jako ze skoro chanelem od FM(protoze na Chanel nemam).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Culíček píše:
ano i ty z drogerie, dle cen teda kolikrát zas tak levné nejsou… jinak jsem myslela i na značky módních kolekcí, módní návrháře, kosmetické firmy…nejsou přece „celebrity“ jen herci a zpěváci.
Jiste, a pak prijde dobrocinna organizace jmenem FM udela imitace, jejda, pozor, to nejsou emitace predci, jen podobne voni. Nema s tim zadnou praci, neplati zadny nos a pak pro nas udela takovou super vec a nemusime platit moc, ze. A pozor! FM si zaklada na moralce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aaaa nějak jsem pozapoměla na výdrž a i tady platí, že vůně drží i na oblečení. Např. manželův zimní svetr s rolákem prakticky voní, dokud se nevypere, pak i jeho krk voní - od roláku, samozřejmě jemně, ale voní.
- Citovat
- Upravit
Culiku citlivy nos rozhodne nemas
. Nemusim verit necemu co neni pravda. Ve svem presvedceni se opiram na jasna fakta.
Timto moja debata s tebou konci. Mam ohromny problem chapat tvuj pisemny projev. Nejspis jazykova bariera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oksi_B píše:
Culiku citlivy nos rozhodne nemas. Nemusim verit necemu co neni pravda. Ve svem presvedceni se opiram na jasna fakta.
Timto moja debata s tebou konci. Mam ohromny problem chapat tvuj pisemny projev. Nejspis jazykova bariera
s ČJ určitě problém nemám. Pročítala jsem zpětně vaše starší příspěvky, kde jasně píšete např. o časopisu Chalenges, na str.11 i o Dromu, pak tu nějaký muž psal o návštěve Dromu v Německu, kde potrvrdili FM jako velkého odběratale a i tak máte problém přijmout fakta. Je škoda, že diskuzí se neúčastní lidé, kteří jsou velmi spokojeni. Správně si vybrat parfém není jen tak, stejnou toaletku může používat spousat lidí a nemusí s tím mít problém. U parfému je to úplně jinak. A můj nos je naprosto naprosto v pořádku. ![]()
- Citovat
- Upravit
Culíčku, i kdyby to bylo jak píšeš - stále to nic nemění na tom, že FM kopíruje jiné parfémy a díky tomu je ta hrstka zmagořených lidí kupuje. Nevím, za co se platí u FM a co je tak výhodné. Ve většině případů, když si to člověk spočítá - vychází „parfém“ cenově stejně nebo dráž - viz můj příklad o několik stránek dřív.
Systém MLM vychází tak jako tak ze zlodějiny a ještě se tím chlubí. Už to mě od koupi jakéhokoliv jejich výrobku odrazuje. Hawk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Culíčku, i kdyby to bylo jak píšeš - stále to nic nemění na tom, že FM kopíruje jiné parfémy a díky tomu je ta hrstka zmagořených lidí kupuje. Nevím, za co se platí u FM a co je tak výhodné. Ve většině případů, když si to člověk spočítá - vychází „parfém“ cenově stejně nebo dráž - viz můj příklad o několik stránek dřív.Systém MLM vychází tak jako tak ze zlodějiny a ještě se tím chlubí. Už to mě od koupi jakéhokoliv jejich výrobku odrazuje. Hawk.
Ono tomu tak zdaleka neni jak pise pisatelka. Jsou to jen slova.
Ono vždy budou lide ktere za kazdou cenu si chteji hrat na nobl, a koupi si i Abibas na trznici. Bohuzel.
Culicku, tvuj nos neni v poradku. Jinak rozdil mezi FM imitaci a originalem citis a poznas.
A za vam vubec neni hamba! (A to si zakladate na moralce) Mimo te ceny u opravdovych parfemu si uvedomujete i tu praci za tim?
FM parazituje na praci a uspechu jinych. A to je tedy hnus!
Edit: pistaelkou jsem myslela culika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se na ten odkaz dostala jinou cestou ![]()
Zde znovu - jen tak pro zajímavost, do má rád gangstery ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Culicku preferuji britske znacky. Nepraska mi satnik ve svech, ale veci ktere mam mi sluzi leta. Taktez boty. A taktez co se tyce outdoorove mody. Nikdy zadny problem s reklamaci. Ono totiz nic nebylo treba reklamovat. Clovek si musi vybrat, a halvne nechtiti neco zadarmo. Kozacky mam uz nektere i pet let a stale jako noce. Outdoorove taky tak.
Ja nevidim duvod proc kupovat hadry a jeste ocekavat kvalitu.
Pred lety pracovala jsem taky v obchode s obleceni, o te kvalite by vam mohla vypravet.
To k obleceni tedy ![]()
Culiku a proc myslis ze mame zalibu ve znackovych? Ja mam docela uplne noname treba ze Saudske Arabie za pakatel. Mam i celebritni vune. Pak dale vune na ktere nikde nenajdete reklamu, mimo dobre kritiky za smesny peniz. A jsou vzdy levnejsi nez vase slavne FM ktere parazituje na slave jinych.
Culiku a proc jsem se ocernily? Tim ze mame respekt pred praci a zasluhou ostatnich? Tim ze nekomuu nekrademe slavu a popularitu?
Příspěvek upraven 14.02.13 v 22:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit