Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Klementyna píše: Školku nám dnes zavřeli kvůli prasklému potrubí a tak jsem měla všechny čtyři doma, no chtěla jsem jim zabalit buchtu do ranečku a poslat je do světa na zkušenou, ale drželi se mě jak klášťata a odmítali se vzdálit!
Ty bláho, prasklé potrubí, to znám, auto nám vyletělo tehdy málem do povětří, když to v centru města ruplo, ale dítka měla smůlu, že by zavřeli kvůli tomu nějakou školu v okolí, to věru nevím.
@Tinuvien píše:
To je mas k sobe nejak moc upnute, babe jaze loupat pernik uz touhle dobou mely.
Yaga baba dnes musela jít spát o hladu,
jistě jí to zkazilo náladu…
@Emilie píše:
Ty bláho, prasklé potrubí, to znám, auto nám vyletělo tehdy málem do povětří, když to v centru města ruplo, ale dítka měla smůlu, že by zavřeli kvůli tomu nějakou školu v okolí, to věru nevím.
Malého rozsahu bylo to naše prasknutí, ze školky se jen vyvalily hektolitry vody, ale nic nevyletělo do vzduchu…
@Klementyna píše:Úplně to vidim
Malého rozsahu bylo to naše prasknutí, ze školky se jen vyvalily hektolitry vody, ale nic nevyletělo do vzduchu…
Ochladilo se u vás? Že by z toho rovnou mohla být pěkná klouzačka a děti měly bezva zábavu.
@Samy píše:
Ochladilo se u vás? Že by z toho rovnou mohla být pěkná klouzačka a děti měly bezva zábavu.
Uz te zimy bylo dost, dejte pokoj s ochlazenim.
@Tinuvien píše:
Uz te zimy bylo dost, dejte pokoj s ochlazenim.
místo kluziště byl tam docela slušný bazén, škoda, že jsme si nevzali plavky a plavací kruh..
@Samy píše:
Hádám, že na provizorním plavečáku bylo narváno.
Okamžitě bych nařídila takový plavečák zavřít.
@Emilie píše:
Okamžitě bych nařídila takový plavečák zavřít.
To snad ne! A kam jako máme chodit plavat?
@Klementyna píše:
To snad ne! A kam jako máme chodit plavat?
Tůň by vám nestačila?
@Tinuvien píše:
Tůň by vám nestačila?
Akorát by si v tomhle počasí nachladili močový měchýř.
@Tinuvien píše:
Tůň by vám nestačila?
Ale no taaak, přeci bazén je bazén, na tůň je ještě zima, tam neohřívají jezinky vodu.
@Emilie píše:Řekla bych, že jsem zase pozadu.
Akorát by si v tomhle počasí nachladili močový měchýř.
@Mablanka píše: Řekla bych, že jsem zase pozadu.
určitě to doženeš.