Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jdu si sem pro radu. Budeme kupovat tablet, výhradně na psaní, internet, fotky, hry minimálně, spíš běžná činnost. Nemůžu se rozhodnout, jestli systém Android nebo Windows, každý má prý své pro a proti. S jakým tabletem jste nebo naopak nejste spokojeni?
@Tez90 Ahoj, tak já mám Lenovo -Yoga tablet 10(Android 4.2) a maximální spokojenost. ![]()
Záleží, na co jste zvyklá. Mám telefon s Androidem, jsem na něj zvyklá, takže i po tabletu jsem sáhla s Androidem. Mám je spolu pěkně propojené a jsem spokojená. Pro mě je to uživatelské prostředí takové blbuvzdorné
Zasekává se jak Android, tak Windows, takže v tomhle žádný rozdíl. Aplikace mám radši androiďácké. Zkuste si v nějakém obchodě ošahat, co vám víc vyhovuje ![]()
@bozska-mrcha píše:
@Tez90 pro tablet určitě Android
@Tez90 mam tablet pouze na surfovani po netu a v tom pripade tedy jedine Android, muzes si nahrat spoustu aplikaci, je na rozdil od windowsu hodne variabilni. No ale pokud chces i delat nejake dokumenty, fotky a tak, zkratka nahradit tim pc, tak to si zase s Androidem (tedy ani si neumim predstavit, ze bych pc plne nahradila tabletem) neumim predstavit, v tom pripade bych volila windows.
@BlueFairy píše:na to, že jsem jabková, tak tablet mám taky s androidem. Pro internet je nejlepší, si myslím
u tabletu určitě, je to takové "přirozenější " nebo jak to popsat
možná to fakt dělá to, že každý je zvyklý už na tzv chytrý tel ![]()
@bozska-mrcha píše:
u tabletu určitě, je to takové "přirozenější " nebo jak to popsatmožná to fakt dělá to, že každý je zvyklý už na tzv chytrý tel
Jo že, taky bych to popsala nějak takhle
jo a bez Chromu ani ránu ![]()
Telefon mám právě s Windows, předtím jsem měla Android, sekal se dost, ale to spíš bylo telefonem jako takovým, Android jsem nezavrhla. Chci to abych mohla pracovat, když budu někde mimo ( dokumenty, fotky apod) nebo naopak abych mohla synovi pustit pohádku, když budu potřebovat svůj notebook. Můžete mi sem hodit i konkrétní tablety se kterými jste spokojené? Nechávala jsem si poradit od dvou kamarádů expertů přes PC, jedeň jedině Android, druhý Windows. A já už se v tom opravdu ztrácím, co nejdřív ho musím pořídit
-
@BlueFairy píše:
Jo že, taky bych to popsala nějak takhlejo a bez Chromu ani ránu
jsem nedávno čučela na plochu a dumala co je to modré e
![]()
@bozska-mrcha píše:
jsem nedávno čučela na plochu a dumala co je to modré e![]()
Starý známý ![]()
@BlueFairy píše:
Starý známý
starý jo, ale známý…jsem myslela že je to nějaká hra ![]()
@bozska-mrcha píše:
starý jo, ale známý…jsem myslela že je to nějaká hra
To, co od toho očekáváš, zvládnou oba OS. Pokud si vysloveně závislá na MS Office, tak Windows. Taky záleží, jaký máš mobil. Líp spolu pochopitelně pracují ty se stejným systémem. No a na závěr, co má kdo kolem nejvíc s těch, co by ti v nouzi mohli poskytnout nějakou tu technickou radu?