Tablet - android nebo windows?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
246
8.2.15 17:57

tablet - android nebo windows?

Ahoj, jdu si sem pro radu. Budeme kupovat tablet, výhradně na psaní, internet, fotky, hry minimálně, spíš běžná činnost. Nemůžu se rozhodnout, jestli systém Android nebo Windows, každý má prý své pro a proti. S jakým tabletem jste nebo naopak nejste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
8.2.15 18:01

@Tez90 Ahoj, tak já mám Lenovo -Yoga tablet 10(Android 4.2) a maximální spokojenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
8.2.15 18:04

Záleží, na co jste zvyklá. Mám telefon s Androidem, jsem na něj zvyklá, takže i po tabletu jsem sáhla s Androidem. Mám je spolu pěkně propojené a jsem spokojená. Pro mě je to uživatelské prostředí takové blbuvzdorné :D Zasekává se jak Android, tak Windows, takže v tomhle žádný rozdíl. Aplikace mám radši androiďácké. Zkuste si v nějakém obchodě ošahat, co vám víc vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
8.2.15 18:04

@Tez90 pro tablet určitě Android :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:06
@bozska-mrcha píše:
@Tez90 pro tablet určitě Android :palec:
:pankac: na to, že jsem jabková, tak tablet mám taky s androidem. Pro internet je nejlepší, si myslím :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
8.2.15 18:07

@Tez90 mam tablet pouze na surfovani po netu a v tom pripade tedy jedine Android, muzes si nahrat spoustu aplikaci, je na rozdil od windowsu hodne variabilni. No ale pokud chces i delat nejake dokumenty, fotky a tak, zkratka nahradit tim pc, tak to si zase s Androidem (tedy ani si neumim predstavit, ze bych pc plne nahradila tabletem) neumim predstavit, v tom pripade bych volila windows.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
8.2.15 18:08
@BlueFairy píše: :pankac: na to, že jsem jabková, tak tablet mám taky s androidem. Pro internet je nejlepší, si myslím :palec:

u tabletu určitě, je to takové "přirozenější " nebo jak to popsat :lol: možná to fakt dělá to, že každý je zvyklý už na tzv chytrý tel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:13
@bozska-mrcha píše:
u tabletu určitě, je to takové "přirozenější " nebo jak to popsat :lol: možná to fakt dělá to, že každý je zvyklý už na tzv chytrý tel :lol:

Jo že, taky bych to popsala nějak takhle :D jo a bez Chromu ani ránu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
8.2.15 18:14

Telefon mám právě s Windows, předtím jsem měla Android, sekal se dost, ale to spíš bylo telefonem jako takovým, Android jsem nezavrhla. Chci to abych mohla pracovat, když budu někde mimo ( dokumenty, fotky apod) nebo naopak abych mohla synovi pustit pohádku, když budu potřebovat svůj notebook. Můžete mi sem hodit i konkrétní tablety se kterými jste spokojené? Nechávala jsem si poradit od dvou kamarádů expertů přes PC, jedeň jedině Android, druhý Windows. A já už se v tom opravdu ztrácím, co nejdřív ho musím pořídit :-(-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
8.2.15 18:21
@BlueFairy píše:
Jo že, taky bych to popsala nějak takhle :D jo a bez Chromu ani ránu :D

jsem nedávno čučela na plochu a dumala co je to modré e :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:23
@bozska-mrcha píše:
jsem nedávno čučela na plochu a dumala co je to modré e :oops: :lol:

Starý známý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
8.2.15 18:25
@BlueFairy píše:
Starý známý :lol:

starý jo, ale známý…jsem myslela že je to nějaká hra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:31
@bozska-mrcha píše:
starý jo, ale známý…jsem myslela že je to nějaká hra :mrgreen:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.2.15 18:33

To, co od toho očekáváš, zvládnou oba OS. Pokud si vysloveně závislá na MS Office, tak Windows. Taky záleží, jaký máš mobil. Líp spolu pochopitelně pracují ty se stejným systémem. No a na závěr, co má kdo kolem nejvíc s těch, co by ti v nouzi mohli poskytnout nějakou tu technickou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat