Koncert Katy Perry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
6.2.15 12:26

Koncert Katy Perry

Omlouvam se za zalozeni pro nekoho asi zbytecneho dotazu.. jsem bohuzel internetovy neznalek a v Praze se taky nevyznam, tak si pisu o radu (predem dekuji) s kamaradkou jedeme 23. na koncert Katy Perry v O2 arene v praze. Chtela jsem se zeptat, jestli existuje (ale urcite ano- ted uz existuje aplikace na vse) nejaka mobilni aplikace, ktera by mi ukazala jak se dejmetomu dostanu z hl. n. do O2 areny..? :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: a jestli mi jeste jako bonus nekdo dokazete rici, kdo ma byt jako predskokan katy perry, byla bych uplne nejstastnejsi… :* + co si s sebou clovek na koncert muze a nemuze vzit? (predokladam, ze tam budou nejaka bezpecnostni opatreni) tak jesti muzu mit treba fotak, vlastni piti atp? :oops: :oops: :oops: moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
6.2.15 12:29

@Piggy12 my nemohli mít zrcadlově fotaky, jaké koliv piti-vse se da koupit vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
6.2.15 12:33

Vyhazují nebezpečné předměty, já fotila vše mobilem, tak s fotákem neporadím, ale mrkni na web O2 arény, tam by to mělo být popsané. Pití ti taky vyhodí, budeš si ho muset koupit tam a navíc ti na něj nedají víčko, tak si ho vezmi radši do kapsy, jinak tam budeš sedět s otevřenou vodou :zed:

Z Hlaváku pojedeš metrem na Florenc, tam přestoupíš na trasu B a pojedeš na Českomoravskou. Když vyjedeš po schodech nahoru, tak se dáš vpravo a tam už 02 uvidíš, je to asi 150-200 m od metra.

Příspěvek upraven 06.02.15 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
6.2.15 12:33

My jedeme taky ale žádný foták ani pití si neberu. Foták s toho důvodu že stejně nic nevyfotíš a když jo tak si to neužiješ. Další důvod je ten že tam bude hromada lidí a hromada kapsářů. Nechtěla bych o něj přijít a to jdeme do VIP zony. Vidíš to ani nevím kdo bude před ní a taky bych to ráda věděla. Myslém že cetu ti ukáže GPSka v mobilu ;). Přeji ať si koncert užiješ naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.2.15 12:36

@Piggy12
zagoogli - najdi si stránky O2 arény, zjistíš, že je to na Českomoravské (včetně zmíněného koncertu - měl by být uveden i předskokan). Nejlepší spojení je asi metrem (jedeš jednu stanici a musíš na Florenci přestoupit na trasu B), když nejsi pražské MHD znalá. Na www.dpp.cz najdeš slušnou navigaci ohledně spojení. Co bych ti HLAVNĚ doporučila je, zajistit si zpáteční spojení na Hlavák, ať nebrouzdáš ulicema noční Prahou.
A na koncert si opravdu neber své pití, zbraně, drogy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
6.2.15 12:42

Zrcadlovky ani vlastni piti mit nemuzes. Byli jsme na Nickelback 2013 a piti do areny ktere si tam koupis jedine bez vicka, pivo v kelimku vypit jen ve vestibulu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.2.15 12:42

Dekuji moc…vsem
@NaimaCloudy :lol: ok vyse zminovane necham doma :D a na noc mam nastesti nocleh zarizen u sestrenky, takze vlakem az rano :) uz se hrozne tesime…dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
6.2.15 12:43

Tady mas vse http://www.o2arena.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.2.15 12:44

A metro by to te cca 12h nocni jezdit mela „kazdou chvili“ vidte…? :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.02.15 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.2.15 12:44

Neber si hlavně kapesní nůž. Ja jsem neriskovala ani nůžtičky na nehty a pinzetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
6.2.15 12:45
@Piggy12 píše:
A metro by to te cca 12h jezdit mela „kazdou chvili“ vidte…? :oops: :mrgreen:

Pres tyden do 12 o vikendu jezdi do 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
6.2.15 12:46
@Piggy12 píše:
A metro by to te cca 12h jezdit mela „kazdou chvili“ vidte…? :oops: :mrgreen:

Přes den má metro intervaly cca 2-5 min., pozdě večer cca po 10 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.2.15 12:46

@Piggy12 metro jezdí do půlnoci, podívej se na web dopravního podniku, v kolik jede z Českomoravské. Jinak taxi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
6.2.15 12:47

@Piggy12 Ahoj nepustí tě tam ani se skládacím deštníkem, kdyby pršelo, doporučuji vzít si pláštěnku. My tam šli za deště a museli jsme stát frontu k nějakému karavanu - úschovně nebo jsme ty deštníky mohli hodit do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.2.15 12:47

Samozřejmě jsem myslela aby ses podívala v kolik odjíždí poslední metro ze stanice ve směru ktery potřebuješ… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák