Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mate nektera tento telefon a jste spokojene? ![]()
Měla jsem S4, což není v podstatě žádný rozdíl a vyměnila jsem za Sony Z3compact a neměnila bych. Samsung byl fajn, ale Sony je lepší, jak s baterkou(2dny úplně v pohodě) tak má plynulejší „provoz“ ![]()
@VeHE tak podstatní změna je v zásadních parametrech - výkonnější procesor i novější android
právě na tom provozu je to znát. Mám čtvrtý Samsung S a je jednoznačně nejvýkonnější a baterka taky v pohodě ![]()
Me se docela libi, ze je vodeodolny…jinak co se tyla te vydrze to clovek vi, ze u chytrych telefonu to neni buh vi co.
@neila Já jsem původně chtěla počkat na S6
ale Z3 jen tak rychle nevyměním
Hledala jsem hlavně podle recenzí, tak proto, ikdyž je jasné, že každému vyhovuje něco jiného ![]()
@VeHE jasně, za mě pětka fakt vydařená
Koukala jsem taky po iPhonu a jiných modelech v té třídě, ale asi tím, že mám Samsung už „v ruce“, jsem ho upřednostnila. Momentálně oceňuji jejich vychytávku Dětský režim, to je super při děckách ![]()
Sony je výborný telefon a řekla bych, že má lepší foťák, Xperie vždycky měly
To je jediná slabina Samsungu, zato video dělá perfektní…
@VeHE Jinak prave take vaham jestli nepockat na S6
…snad uz by mel brzo vyjit jestli se nepletu. Nemate nekdo nahodou presnejsi informace?
@Sini Co jsem se dívala, měl by být opravdu brzo, nejpozději březen. Myslím, že jak ty telefony frčí jeden nový model za druhým, asi bych počkala na S6 ![]()
Tak uz jsem si tu s5 dneska koupila, jelikoz jsem rapl a nevydrzela jsem cekat…zatim jsem spokojena ![]()
@Sini píše:
Tak uz jsem si tu s5 dneska koupila, jelikoz jsem rapl a nevydrzela jsem cekat…zatim jsem spokojena
Jj rezim deti je fajn. Byla jsem prekvapena, kdyz jsem ho tam uvidela
Jinak tedy mam cerny, prestoze jsem chtela bily, ale tak mam aspon bily obal ![]()