Samsung S5 - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
935
3.2.15 08:32

Samsung S5

Ahoj holky, mate nektera tento telefon a jste spokojene? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
3.2.15 08:51

@Sini já mám a spokojená jsem maximálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
3.2.15 09:07

Měla jsem S4, což není v podstatě žádný rozdíl a vyměnila jsem za Sony Z3compact a neměnila bych. Samsung byl fajn, ale Sony je lepší, jak s baterkou(2dny úplně v pohodě) tak má plynulejší „provoz“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.2.15 09:13

@VeHE tak podstatní změna je v zásadních parametrech - výkonnější procesor i novější android ;) právě na tom provozu je to znát. Mám čtvrtý Samsung S a je jednoznačně nejvýkonnější a baterka taky v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
3.2.15 09:15

Me se docela libi, ze je vodeodolny…jinak co se tyla te vydrze to clovek vi, ze u chytrych telefonu to neni buh vi co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
3.2.15 09:18

@neila Já jsem původně chtěla počkat na S6 :mrgreen: ale Z3 jen tak rychle nevyměním ;) Hledala jsem hlavně podle recenzí, tak proto, ikdyž je jasné, že každému vyhovuje něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.2.15 09:27

@VeHE jasně, za mě pětka fakt vydařená :palec: Koukala jsem taky po iPhonu a jiných modelech v té třídě, ale asi tím, že mám Samsung už „v ruce“, jsem ho upřednostnila. Momentálně oceňuji jejich vychytávku Dětský režim, to je super při děckách :mrgreen:
Sony je výborný telefon a řekla bych, že má lepší foťák, Xperie vždycky měly :palec: To je jediná slabina Samsungu, zato video dělá perfektní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
3.2.15 09:42

Mám a miluju ho :srdce: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
3.2.15 12:13

@VeHE Jinak prave take vaham jestli nepockat na S6 :lol:…snad uz by mel brzo vyjit jestli se nepletu. Nemate nekdo nahodou presnejsi informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
3.2.15 15:29

@Sini Co jsem se dívala, měl by být opravdu brzo, nejpozději březen. Myslím, že jak ty telefony frčí jeden nový model za druhým, asi bych počkala na S6 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
6.2.15 21:44

Tak uz jsem si tu s5 dneska koupila, jelikoz jsem rapl a nevydrzela jsem cekat…zatim jsem spokojena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.2.15 09:48
@Sini píše:
Tak uz jsem si tu s5 dneska koupila, jelikoz jsem rapl a nevydrzela jsem cekat…zatim jsem spokojena :hug:
:palec: :potlesk: dětský režim mě dostal, je u nás v kurzu denně :palec: Jakou barvu sis vybrala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
7.2.15 10:19

Jj rezim deti je fajn. Byla jsem prekvapena, kdyz jsem ho tam uvidela :lol: Jinak tedy mam cerny, prestoze jsem chtela bily, ale tak mam aspon bily obal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák