Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevíte, zda existuje možnost, kde si udělat www stránky zdarma?
Chtěla bych to pro neziskovku, takže každá koruna dobrá.
Děkuji ![]()
Mrkni na webnode - můžeš si tam vybrat design a vše je pro laiky, takže nepotřebuješ ani znalost všech těch html zkratek a vše zvládneš bez speciálních znalostí.
@mandamagda mě nejde o to vytvoření, to si udělám, ale fakt tam nemusím platit žádný poplatek? ![]()
@Lenka512 Já jsem teď na mobilu, takže ti odkaz nepošlu, ale napiš si do vyhledavače „webové stránky zdarma“ a hned první odkaz je na webnode. Zaregistruješ se a dál tě to vede samo. Zpoplatněné jsou jen vlastní domény. Takže pokud nevadí mít v adrese „webnode“, je to zdarma. Pokud chceš jen a jen vlastní doménu a různé její varianty, pak je to za poplatek.
@mandamagda píše:
@Lenka512 Ani korunu, já je mám totiž taky přes webnode
Ani doménu neplatíš?
@Lenka512 na webnode je ale hromada reklam. Zkusila bych websnadno, má tam i free verzi pod jejich doménou 3. řádu.
@Lenka512 Teď koukám, že to jsi ty
Napíšeš, o jakou neziskovku jde? Taky jednu provozuju, první webovky sice nebyly zdarma, ale byla to levná varianta. Zkušenosti mě dovedly k názoru, že na webu šetřit nemůžu a zaplatila jsem skutečně kvalitní web. Je to prakticky jediný způsob veřejné prezentace v takovém rozsahu a v té záplavě webů zdarma prostě musí působit profesionálně a originálně.
Seznam nějakých freehostingů: http://www.hostingy.cz/…-zdarma.html
@hanka.br. Neplatím právě že nic
@Tinuvien Na mých stránkách nemá webnode žádnou reklamu - kromě toho, že na konci stránek úplně dole je napsáno „webnode“ a to mi nevadí.