Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chtěla bych znát vaše názory. Včera jsem si koupila digitální osobní váhu (nebyla zrovna drahá 500 kč) a docela mě udivilo to že na mechanické váze mám o dvě kila míň než na té digitální. Co myslíte že je přesnější?
Zkousela jsi se zvazit vickrat? Ja jsem si koupila dig.vahu a pokazde se zvazim treba 5× a 5× jiny výsledek. Vaha na nic. Ale zas nevim zda věřit te klasické, muze byt nejaka strhnuta. Nejlepší by bylo pokud bys mela moznost se tvazit na te jak maji doktorky se zavazim ![]()
@Mikys zkoušela také pokaždé jiný výsledek. Na dig. váze mám údajně 55kg a na mech. 53kg. Nechápu ![]()
@ChDoll píše:
@Mikys zkoušela také pokaždé jiný výsledek. Na dig. váze mám údajně 55kg a na mech. 53kg. Nechápu
Jé tak to bych určitě věřila té machanické
![]()
Záleží i na povrchu, na kterém je váha umístěna.. Koberce váhu „ubíraji“ ![]()
Digitální váha musí být na pevnem rovnem povrchu, kdyz se vážím na dlazbe (rozdíl ve výšce dlaždic a na jednu se mi váha nevejde), tak mi to taky skace, na rovnych parketach ok, ale treba koberec je úplně na nic.
No mám ji na dlaždičkách. Takže jsem v podstatě vyhodila peníze oknem ![]()
Každé měřidlo se musí před použitím ocejchovat. Běžně prodávané osobní váhy cejchované nejsou. Rozdíl 2kg je úplně normální a vůbec to nesouvisí se způsobem zobrazení.