Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Měla jsem vztah s hokejistou. Dávali jsme pozor na jídelníček, v bytě smrad z báglu z tréninku, pořád se pralo, trávil dost času v koupelně, byl celkem hodně společenský. Dost často na tahu s kámošema bez partnerek. Nebylo to špatné období, ale všechno se podřizovalo jemu.
Já mám doma jen amatérského hobby hokejistu (2×-3× týdně na ledě), ale ten smrad těch vzpocenejch věcí, to je síla. Mít to doma denně, tak chcípnu smrady - platí hlavně pro bydlení v bytě, bez garáže, komory či pořádného sklepa.
Proste nejaky hokejista(a to ani nemusi byt nejaka hvezda) ma proste uplne jinou hodnotu v ocich nadrzenych fanynek nez normalni chlap.
Proste jim staci, ze je to hokejista.
K tomu smradu ze zpoceného oblečení…náš příbuzný to má třeba ak, že si to vůbec nenosí domů, nechávají to v hale a tam jim to i perou ![]()
Jasně, že je to o povaze, tak jako každá práce. Ale to prostředí je prostředě řekně benevolentnějším určitým směrem. A že vím, o čem píšu
![]()
@martina.se píše:
to není o hokejistovi, ale o chlapovi jako takovém.
@iriass píše:
Já mám doma jen amatérského hobby hokejistu (2×-3× týdně na ledě), ale ten smrad těch vzpocenejch věcí, to je síla. Mít to doma denně, tak chcípnu smrady - platí hlavně pro bydlení v bytě, bez garáže, komory či pořádného sklepa.
To nechapu. Mam doma tez uz jen amater. hokejistu a ldyz prijde z treningu zapinam pracku - podvlikacky, dres. Chranice a kratasy jdou na balkon. Nesmrdi nam doma nic.
Tak ja ziju vedle hokejisty jiz 13 let. On teda minuly rok ukoncil karieru, takze od hokeje uz je pokoj
Co to obnaselo? Hodne cestovani po celem svete, hodne stehovani, stale hledani novych pratel, zvykani si na nove prostredi. Jo po tech letech uz to bylo narocne, ale muj chlap mi za to staji. Zalezi i na tom, kde hraje. V kazde lize je to cestovani jine. Kdyz muj hral v Americe, tak jsem byla sama casto. I do porodnice jsem se musela odvezt sama, protoze zrovna nebyl doma. Tripy byly treba tydeni, nekdy i desetideni. Potom byl treba tyden doma, to chodil z treninku v jednu a byl doma. Ovsem v zapasove dny rano rozbrusleni, obed, slofik a odjezd na zapas. To jsem jezdila na zapasy taky a byla to zabava. Co se stravovani tyce, tak potrebuji poradnou stravu a teple vecere… Co se tyce zenskych, tak bych rekla ze je to jen povera. Co mame pratele hokejisty, tak ziji ve stastnem manzelstvi a jsou moc fajn. Memu muzi jsem na zenskou nikdy neprisla a ani tomu nikdy nic nenaznacovalo. Zenske se toci, to jo, ale to uz je o povaze toho chlapa. Bud to je kurevnik nebo ne a je jedno, jestli je to hokejista nebo pokryvac… Je to proste kocovny zivot a clovek na to musi mit povahu, ale taky je to jedno velke dobrodruzstvi… Klidne se ptej, na co budes chtit… Anonym P…
@Anonymní píše:
Tak ja ziju vedle hokejisty jiz 13 let. On teda minuly rok ukoncil karieru, takze od hokeje uz je pokojCo to obnaselo? Hodne cestovani po celem svete, hodne stehovani, stale hledani novych pratel, zvykani si na nove prostredi. Jo po tech letech uz to bylo narocne, ale muj chlap mi za to staji. Zalezi i na tom, kde hraje. V kazde lize je to cestovani jine. Kdyz muj hral v Americe, tak jsem byla sama casto. I do porodnice jsem se musela odvezt sama, protoze zrovna nebyl doma. Tripy byly treba tydeni, nekdy i desetideni. Potom byl treba tyden doma, to chodil z treninku v jednu a byl doma. Ovsem v zapasove dny rano rozbrusleni, obed, slofik a odjezd na zapas. To jsem jezdila na zapasy taky a byla to zabava. Co se stravovani tyce, tak potrebuji poradnou stravu a teple vecere… Co se tyce zenskych, tak bych rekla ze je to jen povera. Co mame pratele hokejisty, tak ziji ve stastnem manzelstvi a jsou moc fajn. Memu muzi jsem na zenskou nikdy neprisla a ani tomu nikdy nic nenaznacovalo. Zenske se toci, to jo, ale to uz je o povaze toho chlapa. Bud to je kurevnik nebo ne a je jedno, jestli je to hokejista nebo pokryvac… Je to proste kocovny zivot a clovek na to musi mit povahu, ale taky je to jedno velke dobrodruzstvi… Klidne se ptej, na co budes chtit… Anonym P…
Moc dekuju
Takze kdyz byl zapasovy den, tak vstal, pak sel na trenink, obed, spanek a zapas a kdyz zapas nebyl, tak byl „jen“ rano trenink a pak byl doma? ![]()
Taky si myslim, ze hodne zalezi na povaze toho chlapa, ze nemusi byt neverny za kazdym rohem, ale kdyz uz nejaka toho hokejistu ulovi, tak se asi pochlubi a pak to jede jak tobogan a pak se to dostane az k tobe ![]()
A co se tyce jidla, to jste vyvarovala jak teply obedy tak i teply vecere? A co se tak vari? At nejsem uplny truhlik ![]()
Tož u nás v městečku se povídá, že největší lamy jsou fotbálisti, pak hokejisti a vyjít lze s volejbalisty. Ale asi je to o povaze. Pokud jde o sportovce, potřebují kotel dobrého jídla, klídek a porozumění. Good luck. ![]()
@Scarabeuss píše:
Ale no tak to je naivni nazor, jedna vec je jestli chlap aktivne bali, spousta to ani neumi, ale uplne jina vec je, jestli je chlap balenej atraktivnima samickama, ktery mu skacou do postele samy.Do ustoji opravdu malokdo, mozna nejaky svetec, navic jeste treba v cizim meste po zapase, nikdo se nic nedozvi…
ale ustojí, když chce. Pár jich znam, většina si to užívá, to je jasný, ale je takový, který odolává ![]()
@Anonymní píše:
Moc dekujuTakze kdyz byl zapasovy den, tak vstal, pak sel na trenink, obed, spanek a zapas a kdyz zapas nebyl, tak byl „jen“ rano trenink a pak byl doma?
Taky si myslim, ze hodne zalezi na povaze toho chlapa, ze nemusi byt neverny za kazdym rohem, ale kdyz uz nejaka toho hokejistu ulovi, tak se asi pochlubi a pak to jede jak tobogan a pak se to dostane az k tobe
A co se tyce jidla, to jste vyvarovala jak teply obedy tak i teply vecere? A co se tak vari? At nejsem uplny truhlik
Ano, kdyz nebyl zapasovy den, tak byl doma. Vim, ze nekteri hokejisti maji slofika i v nezapasovy den, ale ten muj to nebyl. Vzdy jsme si neco naplanovali a byli spolu… Co se tyce toho jidla, tak v nezapasovy den jsem varila cokoliv. Muj je popelnice. Casto jsem delala stejky, lososa, omacky,.. V zapasovy den si daval lehci jidlo. Nejcasteji testoviny. Vim, ze jsou i hraci, co si musi hlidat vahu, aby se uvezli. Muj muz to nebyl, tak jsem na to moc nehledela…
Jinak me prijde mnohem narocnejsi byt matka hokejisty, nez byt manzelka hokejisty. Mame dva syny a oba dva hrajou a to je tedy ocistec to logisticky dat dohromady ![]()
@Anonymní píše:
Ano, kdyz nebyl zapasovy den, tak byl doma. Vim, ze nekteri hokejisti maji slofika i v nezapasovy den, ale ten muj to nebyl. Vzdy jsme si neco naplanovali a byli spolu… Co se tyce toho jidla, tak v nezapasovy den jsem varila cokoliv. Muj je popelnice. Casto jsem delala stejky, lososa, omacky,.. V zapasovy den si daval lehci jidlo. Nejcasteji testoviny. Vim, ze jsou i hraci, co si musi hlidat vahu, aby se uvezli. Muj muz to nebyl, tak jsem na to moc nehledela…
Jinak me prijde mnohem narocnejsi byt matka hokejisty, nez byt manzelka hokejisty. Mame dva syny a oba dva hrajou a to je tedy ocistec to logisticky dat dohromady
Tak 2 syny hokejisty ti opravdu nezávidím. Též mám děti sportovce, ale hokej je asi nejnáročnější sport pro rodiče.
@evill Ten zasadni rozdil tkvi v tom, ze ten muj si to tam necha ulezet nekolik dni.
On se hraje vetsinou az pozdeji vecer a o pulnoci proste pracku zapinat nebude, bydlime v panelaku. Ale uz taky vsechno mame na balkone, takze se tu da zit. ![]()
@iriass píše:
@evill Ten zasadni rozdil tkvi v tom, ze ten muj si to tam necha ulezet nekolik dni.![]()
On se hraje vetsinou az pozdeji vecer a o pulnoci proste pracku zapinat nebude, bydlime v panelaku. Ale uz taky vsechno mame na balkone, takze se tu da zit.
Tak on je nauceny hned jak prijde hodin vse do pracky a ja ji zapnu treba az rano. Pravda je, ze je to zasluha tchyne, vycvicila si ho tak uz v detstvi.
Hokejistu v rodine nemam, ale kamaradka ma manzela rekreacniho hrace, coz je v pohode, ale pokud ro hraje uz na nejaky urovni, tak tp asi nic moc neni ![]()
Příspěvek upraven 28.12.15 v 11:54
@Anonymní píše:
Jinak me prijde mnohem narocnejsi byt matka hokejisty, nez byt manzelka hokejisty. Mame dva syny a oba dva hrajou a to je tedy ocistec to logisticky dat dohromady
Jeste jednu otazecku bych mela ![]()
Jak je to s tin pranim? Perou jim to v klubech nebo to nosil domu? Ale asi taky zalezi, kde hraje jestli v Cesku nebo v Americe, ne? Dekuju ![]()