Partner hokejista

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.15 19:39

Partner hokejista

Ahoj, seznamila jsem se jednim chlapem, je hokejista, tak by me zajimalo, jestli nekdo nemate doma hokejistu. Hokej ma jako praci, takze by me zajimalo, jake je to s nim zit. Vim, ze maji kazdy den treninky a nekolikrat do tydne zapas.
Dekuji. Anonym - nemusi to kazdy vedet a chodi jsem znamy :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
27.12.15 19:41

Partner sice není hokejista, ale hokejistu mám v blízké rodině. Spíš možná co konkrétně by tě zajímalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.15 19:43
@Anonymní píše:
Ahoj, seznamila jsem se jednim chlapem, je hokejista, tak by me zajimalo, jestli nekdo nemate doma hokejistu. Hokej ma jako praci, takze by me zajimalo, jake je to s nim zit. Vim, ze maji kazdy den treninky a nekolikrat do tydne zapas.
Dekuji. Anonym - nemusi to kazdy vedet a chodi jsem znamy :)

normálně.. počítej s divokým jídelníčkem a s tim, že je pořád pryč.. a vesměs bude chtít jen odpočívat, nebude tolik aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 19:45

@Kotatko03 Asi uplne vsechno. Proste jak to doma chodi. Treba jak tady bylo „nakousnuti“ to jidlo, odpocinek atd. :)
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.15 19:47

Popr. i milenky, jestli opravdu kazdy hokejista musi mit sto milenek a nebo dokaze byt verny, ale tady asi zalezi vic na tom cloveku :)

• Citovat
  • Upravit
9935
27.12.15 19:50
@Anonymní píše:
@Kotatko03 Asi uplne vsechno. Proste jak to doma chodi. Treba jak tady bylo „nakousnuti“ to jidlo, odpocinek atd. :)
Zakl.

Tak počítej s tím, že hlavním tahounem rodiny budeš ty, nemyslím po finanční stránce, ale spíše té stránce něco zařídit, zajistit. U nás třeba je rozdíl když je sezóna a když ne, když je tak je pořád na tréninku, zápase domů chodí víceméně jen spát, mimo sezonu je to lepší. možná se spš připrav na tokový ulítanější život, prostě i doma…možná to neříkám úplně správně jako ulítaný možná spíš prostě rychlý, pořád to má spád…teda aspoň tak to vídím když jsem u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 19:50

Prosím o anonym… já osobně bych do toho nešla, ale znám osobně vrcholové hokejistu, jeho manželku…jsou spolu přes dvacet let, mají děti a spokojený život, ale je to spíš výjimka

• Citovat
  • Upravit
9935
27.12.15 19:51
@Anonymní píše:
Popr. i milenky, jestli opravdu kazdy hokejista musi mit sto milenek a nebo dokaze byt verny, ale tady asi zalezi vic na tom cloveku :)

c člověk to unikát, ale bohužel je pravda, že na ženské obecně jsou…ruku na srdce, jasně že jim dělá dobře ten obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.15 19:54
@Anonymní píše:
Popr. i milenky, jestli opravdu kazdy hokejista musi mit sto milenek a nebo dokaze byt verny, ale tady asi zalezi vic na tom cloveku :)

to není o hokejistovi, ale o chlapovi jako takovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 19:55

Já bych do toho nešla. Známý hokejista bydlí vedle mě a vím, co všechno musela jeho žena ustát. Až dnes, kdy je už starý, je pokoj.Byl vždycky samá ženská.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.15 19:58

Moje dceta se právě řítí do vztahu s fotbalistou a vymlouvám jí to. To není klidný, hezký život. Znám manželku Limberského a je to síla. Já bych to nevydržela.

• Citovat
  • Upravit
3503
27.12.15 19:59

Synovec hrál léta v NHL, nyní hraje v Česku, má rodinu. Myslím, že vztah s hokejistou je jako každý jiný. Buď si ti dva rozumí anebo ne. A buď je ten chlap přelétavý anebo ne. Tréninky a zápasy jsou jeho práce, stejně tak nebývá doma i spousta jiných chlapů… Jak psala @Kotatko03, hlavním tahounem rodiny, organizátorem, bývá žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 20:00

Měla jsem vztah s hokejistou. Dávali jsme pozor na jídelníček, v bytě smrad z báglu z tréninku, pořád se pralo, trávil dost času v koupelně, byl celkem hodně společenský. Dost často na tahu s kámošema bez partnerek. Nebylo to špatné období, ale všechno se podřizovalo jemu.

• Citovat
  • Upravit
2687
27.12.15 20:19
@martina.se píše:
to není o hokejistovi, ale o chlapovi jako takovém.

Ale no tak to je naivni nazor, jedna vec je jestli chlap aktivne bali, spousta to ani neumi, ale uplne jina vec je, jestli je chlap balenej atraktivnima samickama, ktery mu skacou do postele samy. :think: Do ustoji opravdu malokdo, mozna nejaky svetec, navic jeste treba v cizim meste po zapase, nikdo se nic nedozvi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
27.12.15 20:22
@Anonymní píše:
Měla jsem vztah s hokejistou. Dávali jsme pozor na jídelníček, v bytě smrad z báglu z tréninku, pořád se pralo, trávil dost času v koupelně, byl celkem hodně společenský. Dost často na tahu s kámošema bez partnerek. Nebylo to špatné období, ale všechno se podřizovalo jemu.

Já mám doma jen amatérského hobby hokejistu (2×-3× týdně na ledě), ale ten smrad těch vzpocenejch věcí, to je síla. Mít to doma denně, tak chcípnu smrady - platí hlavně pro bydlení v bytě, bez garáže, komory či pořádného sklepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí