Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
Pro spoustu žen je důležité jen to, že chlap ho má. A tomu přizpůsobí vše. I kdyby, se měla strhat.![]()
Spousta žen je z vlastní hlouposti jen kuchařka a matrace. Jakého hledala, takového našla. ![]()
@Alušáček píše: Že sem tam leží někde nějaká věc neberu jako bordel. Bordel je když má někdo zapatlanou koupelnu, špinavej záchod, nevytreno, všude drobky atd.. Upřímně je mi milejší chlap, který tyhle blbosti nevnímá, než nějak pedant na pořádek. Co jsem postřehla během života, tak chlapi posedlí pořádkem a úklidem byli většinou zakomplexovaní chudáci, kteří v ničem jiném nevynikali.
Přesně. Ona žije se sprosťákem, který jí nadává. Další v řadě příšerných chlapů.
To co popisujes NENI zadny bordel.
A i kdybyl byl, nema se co chovat k tobe hnusne.
Zakladatelko, neco ti prozradim. Cim vic se po jeho vytkach snazis mu vyjit vstric, tim vic po tobe bude slapat a tim min si te bude vazit.
Nenech se, ohrad se, jinudy cesta nevede.
Holky, vám z toho popisu fakt přijde, že zakladatelka je bordelářka? Kvůli brýlím na stole a krabici na chodbě? Ne, fakt není. Jen netrpí na obsesi, mít doma jak na operačním sále. To jen ten její ujetej dáreček ji přesvědčil, že je bordelářka a vy do ní jedete taky. Má doma půlroční mimino, to jsem byla ráda, že se stihnu najíst a ne piglovat barák. To se fakt má přetrhnout, aby všechno zvládla? Jako proč? Pantáta má taky ruce, tak ať s něma kouká zašermovat a uklidit nebo si vzít dítě, ať má holka čas na uklízení, když je on takovej puntičkář. Kdyby chlap se mnou mluvil a jednal jako zakladatelky partner, jak jedinej úklid, co m bude zajímat, je likvidace jeho mrtvoly.
@Veru876 píše:
Přesně. Ona žije se sprosťákem, který jí nadává. Další v řadě příšerných chlapů.
Vybrala si ho dobrovolně. Takže nulový soucit.
@Adeehidee píše:
Prostě makni na tom úklidu smaž se aby se zbytečnosti neležely na zemi, poličky udržuj, a máš klid ne kvůli němu ale kvuly sobě
A co kdyby ty jsi mákla na pravopisu? Ne kvůli nám, ale kvůli sobě? ![]()
@Adeehidee píše:
@Janli jdi radši spát a neřeš ho**na
Tak tu jedeš do zakladatelky, jak se má polepšit, tak jsem ti jen nalila tvou polívku….
. Nelíbí, viď?
@Janli píše:
Holky, vám z toho popisu fakt přijde, že zakladatelka je bordelářka? Kvůli brýlím na stole a krabici na chodbě? Ne, fakt není. Jen netrpí na obsesi, mít doma jak na operačním sále. To jen ten její ujetej dáreček ji přesvědčil, že je bordelářka a vy do ní jedete taky. Má doma půlroční mimino, to jsem byla ráda, že se stihnu najíst a ne piglovat barák. To se fakt má přetrhnout, aby všechno zvládla? Jako proč? Pantáta má taky ruce, tak ať s něma kouká zašermovat a uklidit nebo si vzít dítě, ať má holka čas na uklízení, když je on takovej puntičkář. Kdyby chlap se mnou mluvil a jednal jako zakladatelky partner, jak jedinej úklid, co m bude zajímat, je likvidace jeho mrtvoly.
Supr komentář, za mě 100pro souhlas, takový chlap je vyšinutý na úklid, je to primitiv, nadává ženě,, děs běs pito-mec, že někde leží jedna věc. u nás je takovýhle bordel normálně, a nikdo to neřeší.
Prostě máme rádi pohodu.
Hrnek od kafe, brýle, šaty, atd. mi teda rozhodně nevadí, ale mám zjištěné, že tyhle číčoviny obvykle vadí zamindrákovaným chudáčkům, kteří jsou sami ze sebe zoufalí, a pořád na někoho nebo osobně někomu nadávají.
De.bil je to, ne manžel.
@Veru876 píše:
Supr komentář, za mě 100pro souhlas, takový chlap je vyšinutý na úklid, je to primitiv, nadává ženě,, děs běs pito-mec, že někde leží jedna věc. u nás je takovýhle bordel normálně, a nikdo to neřeší.
Prostě máme rádi pohodu.
Hrnek od kafe, brýle, šaty, atd. mi teda rozhodně nevadí, ale mám zjištěné, že tyhle číčoviny obvykle vadí zamindrákovaným chudáčkům, kteří jsou sami ze sebe zoufalí, a pořád na někoho nebo osobně někomu nadávají.
De.bil je to, ne manžel.
Vybrat si však takového člověka do páru není povinné.
@Adeehidee píše:
Upřímně? Strč si polévku do zadkulíbí? 🤣 🤣 🤣
Dáma každým coulem…. ![]()
Zakladatelko, nereš to, já si musela kvůli bývalému nařizovat budíka ve 4 ráno abych mu uvařila kafe když se vracel z práce a musela jsem mu balit cigarety jinak bylo zle
buď v klidu to je ještě dobré
: