Miminko spí v ložnici - je normální se milovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
miminko v ložnici
Ahojte, myslíte si, že je v pořádku milovat se, když malinká spinka v postýlce u postele? Co když se vzbudí? Chápu, že je malinká na to, aby tušila, co se děje, ale připadá mi to trochu divné a nesprávné, neumím se uvolnit. Momentálně bydlíme v malém bytě, není zde moc místa, kde to řešit.
Proto se chci zeptat, jak jste to řešili, když dítě spinkalo s vámi
v ložnici a do jakého věku nejvíc se vám to dalo?
Děkuji
Příspěvek upraven 01.07.22 v 09:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@konclin píše:
Ahojte, myslíte si, že je v pořádku milovat se, když malinká spinka v postýlce u postele? Co když se vzbudí? Chápu, že je malinká na to, aby tušila, co se děje, ale připadá mi to trochu divné a nesprávné, neumím se uvolnit. Momentálně bydlíme v malém bytě, není zde moc místa, kde to řešit.Proto se chci zeptat, jak jste to řešili, když dítě spinkalo s vámi v ložnici?
Děkuji
Když spí, tak bez problému, horší by bylo milovat se a ignorovat třeba pláč. Ale mám to tak, že v jedné místnosti do určitého věku(cca dvou let),pak by mi to bylo blbý i kdyby spalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@konclin píše:
Ahojte, myslíte si, že je v pořádku milovat se, když malinká spinka v postýlce u postele? Co když se vzbudí? Chápu, že je malinká na to, aby tušila, co se děje, ale připadá mi to trochu divné a nesprávné, neumím se uvolnit. Momentálně bydlíme v malém bytě, není zde moc místa, kde to řešit.Proto se chci zeptat, jak jste to řešili, když dítě spinkalo s vámi v ložnici?
Děkuji
Pokud chceš sex, tak se to vždy dá řešit. Já teda nejsem taková
cíťa, takže když dítě spí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nesmíš u toho skákat a vřískat a dítě se ti nevzbudí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já to dala tak do půl roku a musel spát jak dřevo, ale u nás když byl
sex tak to byl spíš svátek a byly to rychlé tiché akce pak už jen v obýváku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nam teda spi deti od narozeni v pokojicku, ale i tak je loznice asi jediny
misto, kde sex nemame Obyvak, koupelna, kuchyn… stejne jako v dobe
bezdetne
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Obývák. Nebo koupelna. Nebo kuchyň 😀. V ložnici se spícím dítětem spíše výjimečně, když byla miminko, teď má rok a bála bych se, že ji probudíme. Ale hlavně ten gauč prostě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kavenka tak asi obývák nemá. Píše že má malý byt. Pak v kuchyni, koupelně, jde to vsude. Ale dítěti je to jedno. I kdyby bylo vedle vás v posteli, nechápe nic a nepamatuje si. Jen dávat pozor abyste ho neuhodli nebo tak něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No kdyz s tim mas problem, nezbyde, nez se milovat jinde taky jsme meli maly byt..no do sprchy jsme se
vesli s manzelem oba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To záleží jen na tobě, mně to třeba vadí a nedělám to. Bez ohledu na to, jak je dítě malé a jestli z toho nemá rozum nebo spí. Prostě ne. Vždy v jiné místnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Švédka87 píše:
@kavenka tak asi obývák nemá. Píše že má malý byt. Pak v kuchyni, koupelně, jde to vsude. Ale dítěti je to jedno. I kdyby bylo vedle vás v posteli, nechápe nic a nepamatuje si. Jen dávat pozor abyste ho neuhodli nebo tak něco.
Nejsou tam omezení v polohách?
Misionář v koupelně je asi dost nepohodlný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to bysme s manželem 3 roky neměli sex . Stavěli jsme a ty tři roky jsme bydleli
u tchyně v jednom pokoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Miminko nechce jist-stitna zlaza-jak resit
- Problém v sexu - je to normální?
- Jak uspat miminko 6 týdnů ve dne ?
- Spineni po sexu ( snažení o miminko )
- Miminko hlavou dolů už ve 26 tt
- Bradavka každá je jiná je to normální?
- Normální vztah nebo toxický?
- 1. screening a pohlaví miminka