Lhal mi o svém vztahu

Anonymní
1.7.22 07:48

Lhal mi o svém vztahu

Asi si nejdu pro radu, jen se jdu vypsat, protože asi se potřebuji ještě někam vypovídat, tak se omlouvám za delší povídání.
Asi rok a něco zpátky jsem se rozešla se svým ex, tehdy to bylo, že mě podvedl a ještě s tou ženou udržoval nadále vztah - tudíž jednu přítelkyni měl někde v jiném městě a pak měl mě v dalším městě. Jakmile jsem se o tom dozvěděla, tak jsem to ukončila a rozhodla se být chvíli sama. Pak jsem přes jednoho známého se seznámila s jedním chlapem. Nejdříve kamarádi, ale pak jsem se začala postupně zamilovávat. Byl prostě osobnostně takový, jak jsem si svého ideálního přítele vždy představovala - pozorný, milý, dokázal projevit náklonnost a zároveň byl přátelsky. Prostě ideální. On o tom věděl, že se mi líbí a já jsem věděla, že se mu libim taky.
Ale nikdy jsme spolu nezačali nějak oficiálně chodit, respektive spíše jsme v takové té fázi “oťukávání se”, kdy prostě se poznáváme, chodíme spolu ven a tak, ale když už vztah, tak prostě v začátku. Dali jsme si pusu, spali jsme spolu…no a předevčírem jsem byla venku s tím známým, který nás nějak seznámil, známe se ze školy, takže prostě jsme vyrazili na pokec ještě s dalšími známými, no a nějak jsme se dali do řeči a já mu řekla, jak na tom jsme s tím mým “přítelem” a jak se cítím úplně super a tak. Načež on mi najednou říká - “no, ale víš že on je ve vážném vztahu už delší dobu, tím si nepomůžeš, pokud si s ním začneš…”
V tu chvíli jako by mě opařilo. Načež pak mi to ale začalo docházet - docela často mu vola nějaká holka, která je označena v kontaktech jako “ :srdce: ”, ale říkal, že je to jeho mladší sestra, ale bylo mi to divné, ale tak co, všichni máme své rodinné vztahy nastaveny jinak, každopádně jako včera jsem ho konfortovala. A on se hned začal bránit, jak to není pravda a že nikoho nemá a že je to blbost a ten známy určitě jen žárlí, protože je určitě do mě taky zamilovaný atd…jenže to mi přijde jako blbost. Každopádně jsme se nějak rozešli s tím, že tedy kdyžtak si o tom promluvíme ještě dneska. Ale jako nevím, komu věřit, ale jako zase vím, že u tohoto “přítele” těch červených signálu bylo více - třeba najednou si mě “blokl” na par dnů, protože prý se mu něco stalo s mobilem a tak, jenže ted si říkám, že to mu musela asi poručit ta jeho přítelkyně, když viděla naše zprávy :think:
Jako vrtá mi to hlavou, ale myslím, že je to jasné - i když on rika, že to není pravda. Ale tak uvidím, chci se ho zeptat na to ještě dneska nebo zítra.

Ach, mezitím nějaké rady na zlomené srdce? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.7.22 08:25

Zazila jsem neco podobneho, ale horsiho. Trvalo to delsi dobu, lhal mi ve vice vecech, zatajil, ze ma zenu a deti. 8o
Kdyz jsem zjistila ty lzi, okamzite jsem to ukoncila. A abych na nej zapomnela, uzila jsem si trochu nezavazneho sexu. A ted po par mesicich jsem natrefila na velmi zajimaveho muze, s kterym se „otukavame“ a citim, se ze neodvratne zamilovavam. Na lhare si obcas vzpomenu, ale ted uz je mi nastesti lhostejny.

• Citovat
  • Upravit
13206
1.7.22 08:29

Předpokládám, že ten, co ti o tom tvém „příteli“ řekl, nemá důvod lhát. Asi bych si už nic vysvětlovat nechtěla. Sama píšeš, že těch podezřelých momentů bylo víc…
Hele čím více se s hov.nem mažes, tím víc smrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
1.7.22 08:38

Buď ráda, že tě někdo upozornil takhle brzy…na sociálních sítích jsi ho nenašla? Tam nemá fotky s přítelkyní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 08:39
@Anonymní píše:
Zazila jsem neco podobneho, ale horsiho. Trvalo to delsi dobu, lhal mi ve vice vecech, zatajil, ze ma zenu a deti. 8o
Kdyz jsem zjistila ty lzi, okamzite jsem to ukoncila. A abych na nej zapomnela, uzila jsem si trochu nezavazneho sexu. A ted po par mesicich jsem natrefila na velmi zajimaveho muze, s kterym se „otukavame“ a citim, se ze neodvratne zamilovavam. Na lhare si obcas vzpomenu, ale ted uz je mi nastesti lhostejny.

jo jo, jako je to takové nic moc najednou “spadnout” a zjistit realitu, ale asi s tím nic neudělám - jako já mám svoji hrdost a nenechám sebou zametat, taky jsem mu všechno vmetla hned do obličeje a tak, načež on mi řekl, že to není rozhodne pravda a že by mi přeci nelhal, protože mě miluje a tak…ale ja nevím, prostě uz tomu nemůžu věřit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.22 08:44

@Magical-eyes ja vím, jako taky mi přijde blbost, že proč by mi měl ten známy lhát, jako “pritel” řekl, že to on mi lhal a mám věřit jemu, ale jako těch momentů bylo více, kdy jsem si říkala, že tam bude asi někdo jiný…spíše mě štve, že kolikrát se na mě naštval kvůli nějaké jiné věci a tak, ale ted si vlastně říkám, že nikdy neměl právo, protože to on byl ten, co tady podvádí a lze - ach, no, tak aspoň o jednoho toxickeho člověka méně v životě

• Citovat
  • Upravit
6203
1.7.22 08:44

Ty kontrolky nám v hlavě neblikají jen tak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
1.7.22 08:45
@Anonymní píše:
jo jo, jako je to takové nic moc najednou “spadnout” a zjistit realitu, ale asi s tím nic neudělám - jako já mám svoji hrdost a nenechám sebou zametat, taky jsem mu všechno vmetla hned do obličeje a tak, načež on mi řekl, že to není rozhodne pravda a že by mi přeci nelhal, protože mě miluje a tak…ale ja nevím, prostě uz tomu nemůžu věřit :nevim:

Tak začni pátrat. A ano. Dokud to nebudeš mít potvrzené…ono spát :( s ním a neznat jeho přátele, rodinu…to je holt riziko. Tak si říkám na druhou stranu, proč ti ten známý o něm hned neřekl, že je zadaný. Že by byli domluveni a on hledal jen bokovku na š. u.k.??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 08:49

@truelly mám ho všude přidaného - na Facebooku, na instagramu, takže to bych si všimla - všude má jen fotky sebe a svých přátel, nějaké fotky s nějakou dívkou má už 3 roky staré a to je jeho ex a s tou vůbec není, to bych mu i věřila, protože ta žije v zahraničí a prý ten jejich vztah ztroskotal na tom, že to bylo na dálku a nezvládli to…a nikoho jiného tam nemá. Pravé proto jsem si myslela, že by to mohlo být okay, ale očividně není

• Citovat
  • Upravit
8864
1.7.22 08:51
@Anonymní píše:
@truelly mám ho všude přidaného - na Facebooku, na instagramu, takže to bych si všimla - všude má jen fotky sebe a svých přátel, nějaké fotky s nějakou dívkou má už 3 roky staré a to je jeho ex a s tou vůbec není, to bych mu i věřila, protože ta žije v zahraničí a prý ten jejich vztah ztroskotal na tom, že to bylo na dálku a nezvládli to…a nikoho jiného tam nemá. Pravé proto jsem si myslela, že by to mohlo být okay, ale očividně není

Tak to je hodně drsné…to už jedině trvat na seznámení s rodinou a být představena jako oficiální přítelkyně…a pokud by se do toho chlapci nechtělo, tak tam něco smrdí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33607
1.7.22 08:55
@Anonymní píše:
Asi si nejdu pro radu, jen se jdu vypsat, protože asi se potřebuji ještě někam vypovídat, tak se omlouvám za delší povídání.
Asi rok a něco zpátky jsem se rozešla se svým ex, tehdy to bylo, že mě podvedl a ještě s tou ženou udržoval nadále vztah - tudíž jednu přítelkyni měl někde v jiném městě a pak měl mě v dalším městě. Jakmile jsem se o tom dozvěděla, tak jsem to ukončila a rozhodla se být chvíli sama. Pak jsem přes jednoho známého se seznámila s jedním chlapem. Nejdříve kamarádi, ale pak jsem se začala postupně zamilovávat. Byl prostě osobnostně takový, jak jsem si svého ideálního přítele vždy představovala - pozorný, milý, dokázal projevit náklonnost a zároveň byl přátelsky. Prostě ideální. On o tom věděl, že se mi líbí a já jsem věděla, že se mu libim taky.
Ale nikdy jsme spolu nezačali nějak oficiálně chodit, respektive spíše jsme v takové té fázi “oťukávání se”, kdy prostě se poznáváme, chodíme spolu ven a tak, ale když už vztah, tak prostě v začátku. Dali jsme si pusu, spali jsme spolu…no a předevčírem jsem byla venku s tím známým, který nás nějak seznámil, známe se ze školy, takže prostě jsme vyrazili na pokec ještě s dalšími známými, no a nějak jsme se dali do řeči a já mu řekla, jak na tom jsme s tím mým “přítelem” a jak se cítím úplně super a tak. Načež on mi najednou říká - “no, ale víš že on je ve vážném vztahu už delší dobu, tím si nepomůžeš, pokud si s ním začneš…”
V tu chvíli jako by mě opařilo. Načež pak mi to ale začalo docházet - docela často mu vola nějaká holka, která je označena v kontaktech jako “ :srdce: ”, ale říkal, že je to jeho mladší sestra, ale bylo mi to divné, ale tak co, všichni máme své rodinné vztahy nastaveny jinak, každopádně jako včera jsem ho konfortovala. A on se hned začal bránit, jak to není pravda a že nikoho nemá a že je to blbost a ten známy určitě jen žárlí, protože je určitě do mě taky zamilovaný atd…jenže to mi přijde jako blbost. Každopádně jsme se nějak rozešli s tím, že tedy kdyžtak si o tom promluvíme ještě dneska. Ale jako nevím, komu věřit, ale jako zase vím, že u tohoto “přítele” těch červených signálu bylo více - třeba najednou si mě “blokl” na par dnů, protože prý se mu něco stalo s mobilem a tak, jenže ted si říkám, že to mu musela asi poručit ta jeho přítelkyně, když viděla naše zprávy :think:
Jako vrtá mi to hlavou, ale myslím, že je to jasné - i když on rika, že to není pravda. Ale tak uvidím, chci se ho zeptat na to ještě dneska nebo zítra.Ach, mezitím nějaké rady na zlomené srdce? :?

No, tak jestli je to jeho sestra, tak asi nebude problém, aby tě s ní seznámil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 08:57

@kam2 ja vím, jakože mně dlouho nic neblikalo, ale pak jsem si všimla toho kontaktu v telefonu, že mu docela dost často vola a i jednou jsem slyšela, že se ho někdo “na ni” zeptal…když si hledal nový byt, tak se ho někdo zeptal, zda “pro nej a pro ni” a to mi poprvé bliklo, zda mysli taky mě nebo kdo “ona”, ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost…no a ted mi to najednou začíná všechno zpětně docházet, jako prý jsou dle toho známého ve vážném vztahu, ale mají své problémy a tak, takže si říkám, zda třeba si se mnou nezačal ve chvíli, kdy třeba oni měli nějakou pauzu nebo hádku a on hledal prostě rozptýlení, ale nevím…každopádně mi to začíná do sebe nějak více zapadat

• Citovat
  • Upravit
35791
1.7.22 08:59
@Anonymní píše:
jo jo, jako je to takové nic moc najednou “spadnout” a zjistit realitu, ale asi s tím nic neudělám - jako já mám svoji hrdost a nenechám sebou zametat, taky jsem mu všechno vmetla hned do obličeje a tak, načež on mi řekl, že to není rozhodne pravda a že by mi přeci nelhal, protože mě miluje a tak…ale ja nevím, prostě uz tomu nemůžu věřit :nevim:

Tak ať ségru ukáže a nejlíp vzít jako důkaz před celou rodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 09:02

@truelly on mi představil nějaké své kamarády, jakože znám některé jeho přátele, ale najednou mě před ne přestal vodit a už me s dalšími neseznamil, seznámil me s jeho bratrem, mluvila jsem i s jeho mamkou, s otcem má komplikovaný vztah, protože je opustil a dodnes mu to vyčítá, takže toho mi ještě nepředstavil, ale jinak jeho rodinu tak některé členy znám a některé jeho přátele taky znám, ale jak jsem psala výše, asi to buď všichni věděli, že se mnou takto “vymetá”, nebo se se mnou dal dohromady fakt když třeba měli nějakou krizi s tou jeho přítelkyni a ted jsou zase zpátky spolu a tak jsem pro nej zase až na druhé koleji

• Citovat
  • Upravit
35791
1.7.22 09:03

Byla jsi u něj doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat