Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel šel do hospody a všimla jsem si, že si bere náhradní trenky. Přišel zpět plus mínus v dobe, kdy slíbil. Je to asi jasné, že?Nebo existuje ještě nějaký racionální důvod? Anonym nebo smazat.
No, tak z toho bych byla taky nervózní. Do hospody se náhradní pradlo netaha pokud žena nemá ms. Z hospody se zásadně nechodí vcas, ale alespoň o hodinu později pokud není dotyčný abstinent
Tak když jsi viděla, že si je bere, proč ses ho rovnou nezeptala? A jako nechapu, proč by si chlap měl na šuk brát náhradní trenky.
@Mayaa007 píše:
Ne racionální vysvětlení neexistuje. Pritel je posera
No ale to je přesné a racionální vysvětlení!
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel šel do hospody a všimla jsem si, že si bere náhradní trenky. Přišel zpět plus mínus v dobe, kdy slíbil. Je to asi jasné, že?Nebo existuje ještě nějaký racionální důvod? Anonym nebo smazat.
Mozna je inkontikentni a taji to..u pivka se mu to spatne hlida..
Pokud myslíš, že šel za milenkou., tak ani tak nechápu, proč by si bral náhradní trenky? Není vedle hospody rybník, kam by se šel vykoupat a trenýrky vzal omylem místo plavek?
Možná, že vysvětlení existuje, ale my se ho nedopídíme, protože nevíme, co si chlapi v hospodě po metru piv vymysleli.
Třeba, kdo to dýl vydrží, než mu povolí trubky. ![]()
Na nevěru pochopitelně není nutné upozorňovat náhradním oblečením. ![]()
Příspěvek upraven 01.07.22 v 07:57
@karkarka píše:
Tak když jsi viděla, že si je bere, proč ses ho rovnou nezeptala? A jako nechapu, proč by si chlap měl na šuk brát náhradní trenky.
Ono je vždycky nějak snazší založit diskuzi než se zeptat přímo partnera ![]()
Nebo že by troll? Začaly prázdniny že…
První, co mě napadlo, jestli nemá trošku střevní (inkontinenční) problémy. Že by si je vzal, kdyby měl „nehodu“.
A druhé jsou současná vedra - pokud trenky totálně propotí už po cestě tam, tak se mu v mokrých pak nechce sedět v hospodě.
Ahoj, přítel šel do hospody a všimla jsem si, že si bere náhradní trenky. Přišel zpět plus mínus v dobe, kdy slíbil. Je to asi jasné, že?
Nebo existuje ještě nějaký racionální důvod? Anonym nebo smazat.