Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste spolu tři týdny a občas u něj jsi 4 dny a pak třeba týden ne? nějaké divné, ne? a jinak bych nikomu doma neuklízela…
Mimoto, 4 dny u něj a to jste spolu jen pár týdnů? Hustá mládež…
Edit: Možná chlapec hledá partnerku co nestojí za prd a zvládne domácí práce, ale jde na to moc brzo. ![]()
Příspěvek upraven 30.06.22 v 18:31
@Anonymní píše:
Jsem naštvaná přítel mi řekl ať mu doma uklidím přitom u něj nebydlím je pravda že občas jsem u něj třeba 4 dny ale pak třeba týden ne. Přijde vám to normální?
Jsme spolu asi 3 týdny a pomalu nevím kde co doma má.
Takže jsi u něj byla 2×? Trochu brzo ne?
… A fakt hledal partnerku anebo paní na úklid zadarmo?
@Anonymní píše:
Jsem naštvaná přítel mi řekl ať mu doma uklidím přitom u něj nebydlím je pravda že občas jsem u něj třeba 4 dny ale pak třeba týden ne. Přijde vám to normální?
, ani náhodou. uklidíš 1× a budeš uklízet furt
Po sobě ano, ale ne že tam budu jak uklízečka zadarmo ![]()
Znáte se 3 týdny a už ses mu tam nasáčkovala na 4 dny? A ještě jsi líná jako veš, partie nic moc. Zřejmě se bude muset poohlédnout jinde.
A poprosil tě? nebo ti to oznámil? Přijde mi to trošku drzý, pokud jsi teda neudělala bordel ty
Doporučuju říct ne ![]()
@Anonymní píše:
Když jste spolu 3 týdny tak máte čas trávit rozhodně jinak, než úklidem.
Když už mu do třech týdnů několikrát dala, tak usoudil, že už by se mohla dát i do toho uklízení… ![]()
vynesla bych si po sobě koš a umyla záchod a nádobí
to je po měsíční známosti tak akorát ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby me poprosil, at uklidim, tak mozna jo, ale to bych brala spis po delsim chozeni. Kdyby mi rekl, at uklidim, rozloucila bych se s nim.
Po mě kdysi přítel (dnes již manžel) chtěl, ať uklízím u jeho mámy
jako hodně mě to tehdy pobavilo. Ukliď si samozřejmě chlív po sobě, ale jako hajzlík a koupelnu mu fakt nešůruj, toho si ještě užiješ dost ![]()
@Anonymní píše:
Ne