Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,
zkusím tady ventilovat, co mi už nějakou dobu vrtá hlavou.
Nejprve vysvětlím situaci:
Pracuji v korporátu v Praze na vedoucí pozici. Můj šéf má sekretářku, lehce po 40, udržovaná pěkná žena, jedno dítě, o manželovi se nebaví. Mám ji k dispozici i já, tak s ni jsem denně v kontaktu. Poslední dobou to mezi námi jiskří - vtípky, narážky, obědy a občas se i soukromě sejdeme.
Už jsem měl nějaké pracovni techtle mechtle z jiného oddělení, ale tohle je něco jiného.
Láká mě to, protože je o 10 let starší.
Proč to ale píšu… Mám se do nějaké aféry pouštět? Zažil to už někdo?
Je možné, že ji pak dostanu v rámci postupu já…
Už mi jeden kamarád říkal, že “Co je v domě, není pro mě”. Ale zatím co bylo v domě mě celkem bavilo. Mám takový blbý pocit, že tohle by se mohlo zvrtnout.
Co vy na to? ![]()
Díky
R.
Příspěvek upraven 30.06.22 v 16:03
Nechceš mít pod sebou sekretářku, která proti tobě vede osobní porozchodovou vendetu
@R.Leather píše:
Zdravím všechny,zkusím tady ventilovat, co mi už nějakou dobu vrtá hlavou.
Pracuji v korporátu v Praze na vedoucí pozici. Můj šéf má sekretářku, lehce po 40, udržovaná pěkná žena, jedno dítě, o manželovi se nebaví. Mám ji k dispozici i já, tak s ni jsem denně v kontaktu. Poslední dobou to mezi námi jiskří - vtípky, narážky, obědy a občas se i soukromě sejdeme.Už jsem měl nějaké pracovni techtle mechtle z jiného oddělení, ale tohle je něco jiného. Láká mě to, protože je o 10 let starší.
Už mi jeden kamarád říkal, že “Co je v domě, není pro mě”. Ale zatím co bylo v domě mě celkem bavilo. Mám takový blbý pocit, že tohle by se mohlo zvrtnout.
Co vy na to?
Díky
R.
Predstav si, ze to zazilo x lidi a co? Nic. Tak si zashuckej a neotravuj nas s tim. Vzdyt ani nevis, jestli by ti dala.
Eroticke zazitky ti tu nikdo psat nebude.
@Cenarius píše:
Nechceš mít pod sebou sekretářku, která proti tobě vede osobní porozchodovou vendetu
S tímto naprosto souhlasím…
Na tohle bych si dával hodně majzla, mohlo by se to šeredně vymstít.
Ono jakékoliv vztahy na pracovišti jsou často překážkou a důvodem k drbům apod.
Na druhou stranu ano je to lákavé a když byla možnost sám jsem jí využil.
Stejně jako je potřeba být ve střehu v kolegyálním slova smyslu, na tvoji pozici mají jistě zálusk jiní a cokoliv může být využito jako záminka. ![]()
Takže si užij a nemluv o tom.
@Pauliebm díky za pochopení. Já když nad tím uvažuju, tak mi možná ani nejde o o tu aféru s kolegyni. Možná je to ta vyspělejší atraktivní ženská, která je v mém bližším okolí jediná.
Lepší ale bude, když budu chodit do barů a poznám radši někoho tam.
@R.Leather píše:
Pracuji v korporátu v Praze na vedoucí pozici. Můj šéf má sekretářku, lehce po 40, udržovaná pěkná žena, jedno dítě, o manželovi se nebaví. Mám ji k dispozici i já, tak s ni jsem denně v kontaktu. Poslední dobou to mezi námi jiskří - vtípky, narážky, obědy a občas se i soukromě sejdeme.Už jsem měl nějaké pracovni techtle mechtle z jiného oddělení, ale tohle je něco jiného.
Co vy na to?
Díky
R.
Do sekretářky svého šéfa bych nešla už z čistě pragmatických důvodů.
No
záleží, zda ti kuk stojí za případné obrovské pracovní komplikace, špatná atmoška,
porozchodové trable, možná i házení klacků pod nohy v práci, občas nějaký zmizelý podstatný soubor? důležitá schůzka záhadně zmeškaná v jiném termínu…
NE
Nikdy…
@ida007 píše:
Do sekretářky svého šéfa bych nešla už z čistě pragmatických důvodů.
tak jsi ženská ne? ![]()
Pravidlo co je v domě není pro mně se nevymyslelo jen tak z plezíru.
Tady se ukáže nakolik jsi zralý a profesionál a nakolik si jen šašek co se nechá ovládat svým pérem.
Pokud je tvůj sexuální život neuspokojivý, tak to řeš, ale ne kancelářskou aférkou.
Normálně si nainstaluj tinder a zadej věkové rozpětí tak, aby to zahrnovalo tvou nově objevenou touhu po milfkách.
Jsi docela roztomilej. Jestli to jiskří, stejně jednou skončíte v posteli po firemním večírku.
Pak je to celý o tom, jaká je osobnost. Jestli to vezme jako nezávaznou zábavu a nechá si to pro sebe, nebo se svěří kamarádce kolegyni, že ti to moc nešlo, protože bylo moc whiskey.
Počítej se vším.
Fakt si nekdo pricetny mysli, ze se tricetilety typek prijde poradit na emimino, jestli ma jit do ctyricetilete sekretarky
?
@Adelineee co ty máš za problém? Já jsem se ptal tady na názor. Celkem anonymně, protože se svým okolím to rozebírat nechci. Ty rady, které tady zatím jsou, tak jsou dobré.
Ty zatím kontrakproduktivní otrava. Zvedni zadek a možná zažiješ taky něco podobného ![]()
@R.Leather píše:
Pracuji v korporátu v Praze na vedoucí pozici. Můj šéf má sekretářku, lehce po 40, udržovaná pěkná žena, jedno dítě, o manželovi se nebaví. Mám ji k dispozici i já, tak s ni jsem denně v kontaktu. Poslední dobou to mezi námi jiskří - vtípky, narážky, obědy a občas se i soukromě sejdeme.Už jsem měl nějaké pracovni techtle mechtle z jiného oddělení, ale tohle je něco jiného.
Co vy na to?
Díky
Příspěvek upraven 30.06.22 v 16:03
R.
Takze třicetilety borec, korporatní milaček, se jde radit s mamčama na emimču, jestli má dát čtyřicetiletou sekretařku, jo ![]()
A co řikaly ženský v kantýně?