Aféra se sekretářkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
30.6.22 16:38
@DanielaD píše:
tak jsi ženská ne? :)

I jako chlap bych měla pus sebezáchovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
30.6.22 16:38
@R.Leather píše:
@Adelineee co ty máš za problém? Já jsem se ptal tady na názor. Celkem anonymně, protože se svým okolím to rozebírat nechci. Ty rady, které tady zatím jsou, tak jsou dobré.
Ty zatím kontrakproduktivní otrava. Zvedni zadek a možná zažiješ taky něco podobného :)

Nepotrebuju, mam super sexualni zivot i bez toho, abych o nem psala na socialni site. A prijde mi tragicky, kdyz se dospely chlap musi jit poradit na emimino, jestli si muze zasoulozit se sekretarkou. Normalni chlap ma jasno a nepotrebuje, aby mu to anonymni dav odsouhlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
30.6.22 16:40
@Adelineee píše:
Fakt si nekdo pricetny mysli, ze se tricetilety typek prijde poradit na emimino, jestli ma jit do ctyricetilete sekretarky :mrgreen:?

Jeee, sorry, nejdřiv jsem psala a pak četla, uplne to samy me napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.6.22 16:44

@Adelineee jo chápu. Taky děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
30.6.22 16:45
@R.Leather píše:
@Adelineee jo chápu. Taky děkuji za názor

Tak my ti to schvalujeme, jdi do ni, bejku! Snad to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.6.22 16:52
@Adelineee píše:
Tak my ti to schvalujeme, jdi do ni, bejku! Snad to pomohlo.

Jzs.. tady to vypadá vcelku prudérně, leč zábavně.

Každopádně já mu to zakazuji v rámci pudu sebezáchovy…
Ale ten bar se mi taky zrovna nejeví jako nejlepší varianta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
30.6.22 16:54
@Adelineee píše:
Nepotrebuju, mam super sexualni zivot i bez toho, abych o nem psala na socialni site. A prijde mi tragicky, kdyz se dospely chlap musi jit poradit na emimino, jestli si muze zasoulozit se sekretarkou. Normalni chlap ma jasno a nepotrebuje, aby mu to anonymni dav odsouhlasil.

no a, tak se ptá, co je na tom divného? Když se plácáš na netu, dáš cokoliv do vyhledávače, stejně tě to hodí sem, tak se ptá a co?

Tak zase teď hodně lidí ví, že máš kvalitní sex, i když o něm nikam nepíšeš, jen sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
30.6.22 16:56
@Pauliebm píše:
Jzs.. tady to vypadá vcelku prudérně, leč zábavně.Každopádně já mu to zakazuji v rámci pudu sebezáchovy…
Ale ten bar se mi taky zrovna nejeví jako nejlepší varianta. :D

Odtajnim ti jedno tajemstvi, nam je tu vsem vcelku jedno, kdo s kym a kde. Obcas mam pocit, ze se sem nechodi muzi poradit, ale snit si sve vlhke sny a rozsirovat fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
30.6.22 16:58

@Pauliebm ;) ale vůbec.. já třeba nejsem Prudérní ani náhodou, ani letem
zažila jsem za ta léta skoro vše (kromě škrcení a extrémů a nějakých větších grupáčů
), Přesto vím na 100000000 %, že je to v práci obvykle o prů-s-er
většinou pak jeden musí o dům dál
aneb skutečně platí Co je v domě, není pro mne..
Nese to spoustu rizik… není to opravdu dobrý nápad
pár kolegů na to dojelo, rozvedlo se.. pár z nich i podruhé… jeden povýšil na jiný barák, tak se to vstřebalo trochu samospádem..
další se do toho tak zamotal, že se radši rozvedl a naši šéfku si vzal (oba do roku odešli úplně pryč.., to prostě na jednom pracovišti nejde…)
Z x zkušeností radím Jednoznačně NE
Nikdy se neví, co zhrzenou madam napadne… a my ženy umíme být zákeřné solidně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
30.6.22 17:00
@DanielaD píše:
no a, tak se ptá, co je na tom divného? Když se plácáš na netu, dáš cokoliv do vyhledávače, stejně tě to hodí sem, tak se ptá a co?Tak zase teď hodně lidí ví, že máš kvalitní sex, i když o něm nikam nepíšeš, jen sem :)

Bezesporu je to obohati :mrgreen:.
Ale normalni pussy catcher se opravdu ve frustraci, ma-li op.rcat sekretarku, neobrati na emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.6.22 17:02
@Lucy75 píše:
@Pauliebm ;) ale vůbec.. já třeba nejsem Prudérní ani náhodou, ani letem
zažila jsem za ta léta skoro vše (kromě škrcení a extrémů a nějakých větších grupáčů
), Přesto vím na 100000000 %, že je to v práci obvykle o prů-s-er
většinou pak jeden musí o dům dál
aneb skutečně platí Co je v domě, není pro mne..
Nese to spoustu rizik… není to opravdu dobrý nápad
pár kolegů na to dojelo, rozvedlo se.. pár z nich i podruhé… jeden povýšil na jiný barák, tak se to vstřebalo trochu samospádem..
další se do toho tak zamotal, že se radši rozvedl a naši šéfku si vzal (oba do roku odešli úplně pryč.., to prostě na jednom pracovišti nejde…)
Z x zkušeností radím Jednoznačně NE
Nikdy se neví, co zhrzenou madam napadne… a my ženy umíme být zákeřné solidně…

S tímto souhlasím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.6.22 17:05
@Adelineee píše:
Odtajnim ti jedno tajemstvi, nam je tu vsem vcelku jedno, kdo s kym a kde. Obcas mam pocit, ze se sem nechodi muzi poradit, ale snit si sve vlhke sny a rozsirovat fantazie.

Tak ještě aby ne, že?! :D

Na druhou stranu já sem taky omylem zabloudil, jelikož jsem chtěl zachránit něco co zkrátka je lepší nechat skončit…
Né že bych to taky nevěděl a hodně nad tím nepřemýšlel.

Tudíž chápu, že se sem někdo jde jen zeptat jelikož má jisté pochybnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.22 17:06

Tak jestli ti to pomůže, tak můj exmanžel to tak měl. On 40, ona 53. Taky on vedoucí, ona pod ním. Osobně si myslím, že už by to nikdy neudělal, když se na to dívá zpětně, ale mluvit za něj nemůžu. Vleklo se to, nedalo se to ukončit, jak byli zamilovaní a nedokázali to utnout, v práci to všichni věděli, dokonale mu to rozdrbalo vztahy na pracovišti a vleče se to za ním dodnes, ještě 5 let poté.
Víš, proč se to říká? Co je v domě není pro mě? Mimo jiné i proto, že když to chceš ukončit, tak to nejde. Vidíte se denně a nemáte před sebou kam utéct.

• Citovat
  • Upravit
651
30.6.22 17:09
@Pauliebm píše:
Tak ještě aby ne, že?! :D

Na druhou stranu já sem taky omylem zabloudil, jelikož jsem chtěl zachránit něco co zkrátka je lepší nechat skončit…
Né že bych to taky nevěděl a hodně nad tím nepřemýšlel.

Tudíž chápu, že se sem někdo jde jen zeptat jelikož má jisté pochybnosti.

Tak dobry, korporatnich je nas tu asi vic. Kdyz je ti tricet, asi krapet tusis, ze sex na pracovisti nemusi byt v dlouhodobym horizontu fajn a muze ti zpusobit par problemu. Na to se nemusis ptat prakticky nikoho.

Příspěvek upraven 30.06.22 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.6.22 17:09
@R.Leather píše:
Zdravím všechny,

zkusím tady ventilovat, co mi už nějakou dobu vrtá hlavou.
Nejprve vysvětlím situaci:
Pracuji v korporátu v Praze na vedoucí pozici. Můj šéf má sekretářku, lehce po 40, udržovaná pěkná žena, jedno dítě, o manželovi se nebaví. Mám ji k dispozici i já, tak s ni jsem denně v kontaktu. Poslední dobou to mezi námi jiskří - vtípky, narážky, obědy a občas se i soukromě sejdeme.

Už jsem měl nějaké pracovni techtle mechtle z jiného oddělení, ale tohle je něco jiného.

Láká mě to, protože je o 10 let starší.

Proč to ale píšu… Mám se do nějaké aféry pouštět? Zažil to už někdo?

Je možné, že ji pak dostanu v rámci postupu já…

Už mi jeden kamarád říkal, že “Co je v domě, není pro mě”. Ale zatím co bylo v domě mě celkem bavilo. Mám takový blbý pocit, že tohle by se mohlo zvrtnout.

Co vy na to? :D

Díky
R.

Příspěvek upraven 30.06.22 v 16:03

Už jsi jen krůček nad propastí. Jestli se nebojíš, že sex bude stát za houňo, a pak se budete trapně potkávat…:P Ono to rčení má něco do sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí