Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
30 letý, svobodný chlap, jde hledat radu ne Emimino. Tak to určitě.
@R.Leather píše:Už mi jeden kamarád říkal, že “Co je v domě, není pro mě”. Ale zatím co bylo v domě mě celkem bavilo.
Mas moudreho kamarada a sam si zrejme moc rozumu nepobral.
@Pauliebm píše:
Jzs.. tady to vypadá vcelku prudérně, leč zábavně.Každopádně já mu to zakazuji v rámci pudu sebezáchovy…
Ale ten bar se mi taky zrovna nejeví jako nejlepší varianta.
A co ti přijde jako lepší varianta
?
Nesla bych do toho… Mama mela kdysi sefa, kterej mel pomer s jeho sekretarkou… a ta pani pak zacla postaveni zneuzivat, dost mu diktovala podminky atd, sef pak nevedel, jak z toho ven… fakt bych to nedelala.
@Venetia píše:
A co ti přijde jako lepší varianta?
Tak já se snažím být abstinent už asi 4 roky + jsem špatný taneční partner když dojde na freestyle…
Každopádně když jsem chodíval po barech pečený vařený, tak člověk zkrátka pochopí že to je dobré tak maximálně na úlet…
Další výhodu mám v tom, že jsem procestoval snad už všechny kraje ČR a DE čímž mám na mysli pracovně pobýval alespoň pár měsíců a seznámil se s dost lidmi, tudíž bych věděl komu napsat atd.
Další varianta je v současné době plavák, kulturní akce, posilka, turistika, cestovatelská seznamka nebo zkrátka s někým z okolí s kým se občas střetnu atp.
Možností je více a počítat s tím že každý pokus bude úspěšný je bláhové.
Otázka je co dotyčný chce, očekává a je schopen investovat do případného vztahu (čas, city, peníze atd.).
@lleennttiillkkaa píše:
30 letý, svobodný chlap, jde hledat radu ne Emimino. Tak to určitě.
No a? Ty jsi tady taky a nikdo se nad tím nepohoršuje.
Je nějaký rozdíl když se ptá žena nebo muž?
@Kacatko1986 píše:
Nesla bych do toho… Mama mela kdysi sefa, kterej mel pomer s jeho sekretarkou… a ta pani pak zacla postaveni zneuzivat, dost mu diktovala podminky atd, sef pak nevedel, jak z toho ven… fakt bych to nedelala.
Ale o tom se tady bavíme od samého začátku ![]()