Partner, nebo single

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
9.6.16 12:42
@xavierka píše:
Garsonka byla v nemohla jsem nic si tam podle sebe upravit. Jo možná ho to fakt bolelo což chápu ale nemusel tak reagovat. S tou autoškolou jsem mu nikdy nic nevycitala. Jen mě mrzelo že jsme si nemohli jak ostatní nikam zajet…

Záleží na tom, jak je člověk zvyklý mluvit. Já dost jadrně, takže by mi něco takového taky uklouzlo. Je to šokující bolest (obecně), neovládáš se.

No a ty řidičák máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
9.6.16 12:42

Co je u vás za problém, když chlap nemá řp? :nevim: já mám taky chlapa bez řidičáku a vůbec mi to nevadí… řídím já a neřeší se to :nevim: a určitě to není zženštilý typ chlapa, ba naopak, ale říká, že ho to prostě netáhne, nebaví, že mu to nic neříká…

jinak k problému.. tobě na něm vadí docela dost zásadní věci, které se asi mávnutím kouzelného proutku fakt nezmění :kytka: jsi ještě relativně mladá, takže bych šla asi o dům dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.6.16 12:44
@xavierka píše:
Garsonka byla v nemohla jsem nic si tam podle sebe upravit. Jo možná ho to fakt bolelo což chápu ale nemusel tak reagovat. S tou autoškolou jsem mu nikdy nic nevycitala. Jen mě mrzelo že jsme si nemohli jak ostatní nikam zajet…

A ty řidičák a auto nemáš proč? Dík, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
9.6.16 12:49
@Bora-Bora píše:
@jenny.fields no jako pochopitelný důvod vidím jen zdravotní a to by snad řekl, ne?Mě teda chlap bez řidičáku přijde divnej a chlap bez auta v podstatě taky. A to nejsem žádný snob ani zlatokopka, jen to považuju za standart. :nevim: Bydlení samozřejmě taky.

Je mi 38 a taky nemám auto :)
Hurá jsem divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.6.16 12:50
@Bora-Bora píše:
@jenny.fields no jako pochopitelný důvod vidím jen zdravotní a to by snad řekl, ne?Mě teda chlap bez řidičáku přijde divnej a chlap bez auta v podstatě taky. A to nejsem žádný snob ani zlatokopka, jen to považuju za standart. :nevim: Bydlení samozřejmě taky.

Auto nemáme. K čemu, když bydlíme v centru Prahy.

• Citovat
  • Upravit
2525
9.6.16 12:50
@Malaga píše:
A ty řidičák a auto nemáš proč? Dík, M.

Mám ale nemám auto. Stěhovala jsem se za ním do jiného města. U mě je to spíš strach z řízení. Ale jak říkám nikdy jsem mu to nevycitala a pochopila bych důvody že by se bál apod. On ale prý předtím auto nikdy nepotřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.6.16 12:54
@xavierka píše:
Mám ale nemám auto. Stěhovala jsem se za ním do jiného města. U mě je to spíš strach z řízení. Ale jak říkám nikdy jsem mu to nevycitala a pochopila bych důvody že by se bál apod. On ale prý předtím auto nikdy nepotřeboval.

Tak jestli ti vadí, že jste nikam nemohli jet, tak sis měla koupit auto a řídit ho sama, takhle to hazes na chlapa, že je to jeho vina, ale ty jsi proto taky nic neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
9.6.16 12:56
@Bora-Bora píše:
@allluck já si prostě myslím, že řp by měli mít oba pro příoad čehokoliv. Nemusí řídit, ale být schopen a být tu ta možnost pro případ. Mě to přijde divný a pozastavím se nad tím. Všichni moji muži řídili a měli auto. Ne nejsem zlatokopka, auto mám své

no dobře, ale vždycky to bývalo tak, že povětšinou měl chlap řp a ženská ne. teď se to spíše otáčí, takže ale furt je to 1:1, kdo má v rodině řidičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
9.6.16 13:03

Já neresim toto jako základní problém našeho vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
9.6.16 13:03

Vztah s takovým člověkem nemůže být jiný, než ubíjející. Nevěřím, že jsou tací lidé schopni zásadní proměny. Měla by sis najít někoho sobě bližšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
9.6.16 13:13
@Bora-Bora píše:
Určitě to není základní problém, ale já to chápu. Ne že bych kvůli absenci řp a auta opustila přítele, ale určitě je zo už pak ta třešnička na dortu, která tě štve. Ale to už rě pak štve vechno

Jo Tak to bylo myšleno. Řešila jsem práci potrat, bydlení se neposunovalo… cítila jsem že něco udělat musím. Že bych jinak tam seděla u něj ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.6.16 13:17
@Mango_Lassi píše:
Auto nemáme. K čemu, když bydlíme v centru Prahy.

O. T. A vy trávíte všechen čas jen v Praze, popř. v dojezdu autobusu???

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
9.6.16 13:19
@káťa píše:
O. T. A vy trávíte všechen čas jen v Praze, popř. v dojezdu autobusu???

Ano, popripade v dojezdu kola.
EDIT: Takhle bydlime uz 9 let a nikdy jsme auto v ramci Prahy nepotrebovali. Na dovolene jsme si pujcovali, ridil pritel.

Příspěvek upraven 09.06.16 v 13:24

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
9.6.16 13:21
@Bora-Bora píše:
Ale joo, ale řp máte, ne? Já mlubím, hlavně o tý možnosti, kdyby se cokoliv stalo a bylo nutné jet. Já když bydlela na I. P., tak jsem auto taky nemělaPříspěvek upraven 09.06.16 v 13:03

RP ma partner, ja ho mam, ale nikdy jsem doopravdy neridila, takze vlastne uz 20 let lezi ladem a samozrejme nevim, jak se auto ovlada.
Kdyby bylo nutne jet, tak si zavolame taxik.

• Citovat
  • Upravit
17306
9.6.16 13:24
@Bora-Bora píše:
Ale řidičák máš,,ne? Psala jsem, že hlavně ten řp mi přijde divnej a to auto nepovažuju za nutnost, ale přijde mi to normální

No jo, řidičák někde mám, ale k čemu, stejně jsem málokdy schopen jízdy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí