Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dali ste nejdy chlapovi/klukovi takovou facku az mu zustal obtisk vasi ruky? Jestli ano, cim vas vytocil. Ptam se proto ze se rika ze zeny/holky neumi poradne fackovat.
Dala, kdysi… bylo to na škole a kluk mě tahal za vlasy
ale otisk nezůstal, asi jsem do toho dala málo síly ![]()
@burner píše:
Dali ste nejdy chlapovi/klukovi takovou facku az mu zustal obtisk vasi ruky? Jestli ano, cim vas vytocil. Ptam se proto ze se rika ze zeny/holky neumi poradne fackovat.
Prosím o zachování anonymity, nebo o smazání.
Já svému jednou vrazila takovou, že mu tam otisk zůstal. Nechci zacházet do podrobností, ale vytočil mě do běla. ![]()
Dala, exmanželovi, když mi sebral poslední pětistovku, schovanou na Sunar, a naházel ji do automatů.
Původně jsem to sem chtěla dát anonymně, ale stydět by se měl spíš on. Že to nechal takhle daleko dojít.
Je to už přes 20 let a VŮBEC na to nejsem pyšná.
Nechápu nějak smysl dotazu. ptáš se jako na následek nějakého našeho fyzického útoku, nebo jako jestli mydlíme svoje partnery?
jednou jsem teda dala omylem ránu pěstí pod oko, rozmáchla jsem se prostě
a kamarádka měla pěkně dlouho modrou půlku obličeje ![]()
a partnera nemlátím a doufám, že ani on ani já se k takovému primitivizmu nikdy neuchýlíme
@Tiger-lily Mě vzal takhle syn loktem pod oko, když jsme dělali blbosti. Měla jsem pěkné „moňo“ ![]()
@laducha píše:
@Tiger-lily Mě vzal takhle syn loktem pod oko, když jsme dělali blbosti. Měla jsem pěkné „moňo“
edit teda my i děti ![]()
Příspěvek upraven 08.06.16 v 18:50
@Tiger-lily myslel jsem to obecne. Kdyz dala holka facku klukovi. Verim ze partneri nejsou tluceni jak zito ![]()
@Tiger-lily píše:jsme holt násilnice, vrrrr
Víš, jak se musím krotit?
![]()
Já ne, ale moje známá mi říkala, že dala chlapovi facku, protože ji přišel tak ožralí, že se jenom klepal, spadl nemohla ho zdvihnout, no prostě hodně..
@Tiger-lily vypadas mirumilovne. Ze by si snad facku chlapovi nedala ![]()
@Janasas píše:
Já ne, ale moje známá mi říkala, že dala chlapovi facku, protože ji přišel tak ožralí, že se jenom klepal, spadl nemohla ho zdvihnout, no prostě hodně..
@burner píše:
Ne nedala, nikdy a doufám (věřím), že nikdy nic takového neudělám…
@burner píše:
@Tiger-lily vypadas mirumilovne. Ze by si snad facku chlapovi nedala
máš pravdu, nedala, já bych mu kdyžtak rovnou ustřelila hlavu ![]()