Facka chlapovi/klukovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3274
9.6.16 18:54

@burner tak vzdyt jo, na zakladce na druhem stupni, 13 let asi..nevim presne jestli to bylo v osmičce asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.6.16 19:06
@Pennya píše:
@burner tak vzdyt jo, na zakladce na druhem stupni, 13 let asi..nevim presne jestli to bylo v osmičce asi..

A tvemu priteli si snad takovou pecku nedala ze mu zustal obtisk :D ten jsi takovou nezasluzil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.6.16 19:18

rychlost blesku

Jéje ještě na jednu facku si pamatuju! ta byla přesná..
já, přítel a jeho dva kámoši jsme vyjeli autem na vyhlídku - pít, pozorovat hvězdy - měly zrovna padat, prostě večerní bavení v přírodě. já se nabídla že pít nebudu a budu řídit. To jest louka na kopci vesnice, podél ní vedla silnice s malým parkováním u lesa a pak začínaly domky. akce v plné parádě, chlapi pili, blbli jsme na louce..apak.. oni zrovna seděli v autě, kolovali ferneta, a měli puštěné rádio. Já stála venku u otevřeného kufru jednou rukou opřená o auto, druhou jsem hledala mobil v tašce v tom kufru. Když vtom najednou mi auto doslova ujelo zpod zadku rychlostí blesku! kufr se zaklapnul a gumy jen zahvízdaly. vystřelili po silnici vzhůru, jen pár desítek metrů, přičemž začali prudce brzdit neboť nějaký chlápek venčil psa. Pak se otočili a přijeli zpátky. vystoupili, smáli se a kdo řídil? přítel. TU SEM SE NA NĚHO VRHLA! :cert: začala jsem do něho žduchat a bít ho do hrudi co si krucinál myslíš, vždyť to bylo nebezpečné a ten kufr mě málem sklapl dovnitř jak jsem v něm něco hledala! tak strašně jsem se lekla, vždyt ste opilí mohli jste ho srazit! :cert: vtom se ozval Marek : no on ho Marťas vyprovokoval! a jelikož Marťas stál hned vedle, tak taková mu přístála až se zvohnul a spadly mu jeho sluneční frajerské brýle z nosu..Absolutně ztoho byl vykolejenej ale taky vysmátej, jakože tak ON řídil ale schytal jsem to já! :D
Naštvaná jsem byla na přítele ještě pár minut, pak mě obměkčilo jeho neustálé jemné objímání a pusinkování jak strašně se mi omlouvá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.6.16 19:21

@burner ten kluk který dostal facku kvůli tomu že se choval moc rychle náruživě? no to se snad ještě ani nedalo nazývat vpravým slova smyslu přítel, spíš kluk se kterým jsem byla na počátku chození :D ale vzal to s humorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.6.16 19:23

@burner asi to nebyla taková perda, když byl 30 centaku nademnou tak jsem se moc rozmáchnout taky nemohla, ale takový plesk to byl. švih, plesk! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.6.16 19:31
@Pennya píše:
@burner asi to nebyla taková perda, když byl 30 centaku nademnou tak jsem se moc rozmáchnout taky nemohla, ale takový plesk to byl. švih, plesk! :mrgreen:

Zato martas byl asi poradne obtistenej kdyz to s nim ohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 19:56

Facku ne… ale přiškrtila jsem kolegu, vcelku nedávno, na pracovní akci. Druhej den měl krásnou rýhu kolem krku. Nevím, jestli se to počítá. :-D

• Citovat
  • Upravit
3274
9.6.16 19:58
@Anonymní píše:
Facku ne… ale přiškrtila jsem kolegu, vcelku nedávno, na pracovní akci. Druhej den měl krásnou rýhu kolem krku. Nevím, jestli se to počítá. :-D

a proč? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 20:04

On na těchto akcích fotí. Byla jsem s kamarádkou „poněkud společensky unavena“, tak nějak se nám nepovedlo vyjít schody napoprvé. :-D On to fotil, já mu řekla, ať toho nechá, on se smál a fotil dál. Já jsem chytila ten jeho foťák a chtěla mu ho vyškubnout. No a on ho měl na krku. :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
46
9.6.16 20:05
@Pennya píše:
a proč? :mrgreen:

Klasika pravdepodobne si dovoloval tipuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.6.16 20:07
@Anonymní píše:
On na těchto akcích fotí. Byla jsem s kamarádkou „poněkud společensky unavena“, tak nějak se nám nepovedlo vyjít schody napoprvé. :-D On to fotil, já mu řekla, ať toho nechá, on se smál a fotil dál. Já jsem chytila ten jeho foťák a chtěla mu ho vyškubnout. No a on ho měl na krku. :-D :-D

Tak tip nevysel :mrgreen: bit na jeho miste asi by mne zajimal vic osud fotaku nez krku. Pekne draha masinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 20:18

Mně zajímá hlavně můj osud. :-) On se druhej den tvářil jakože nic, tak já taky. A pak jsme se neviděli až teď se uvidíme (není od nás z města). Mám právě trochu obavu, aby mi to nějak nedával sežrat nebo něco. Foťáku se nic nestalo, ten jsem držela, ale on prakticky spadl, nečekal to. :-)

• Citovat
  • Upravit
dd2
91
10.6.16 17:52

Kdyby jenom facku :D Když jsem byla malá, tak jsem pořád slýchávala narážky, jak jsem tlustá a prostě jsem se jako malá holka hodně prala. :D :D žádný svatoušek jsem nebyla. Časem to přešlo. Jinak bývalého jsem propleskla, byl vopilý a usnul a já ho musela odtáhnout domů. No a asi před 3 lety byl na koleji takový provokatér, v noci chodil vožralý a všem bušil na dveře, pak mě na párty jednou stčil na parketě a spadla jsem na kolena, on se tlemil, ostatní mi to potvrdili a po třetí mi vylil pití s ledem za tričko. To už jsem se naštvala (trocha alkoholu-3 vína), otočila se a vrazila mu pěstí mezi oči. Od tý doby byl od něj boží klid a on vyhýbal se mi :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí