Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ebixa píše:
Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba
Teda tak to jsi mu musela dat poradnou perdu. Ta asi opravdu sedla tyjo ![]()
@burner píše:..to už je dlouho..:lol: ale jo, ta " sedla"
Az takovou obtiskovou?
@WERISKA píše: ..to už je dlouho..:lol: ale jo, ta " sedla"
Nerekl bych to do tebe
takle na pohled. A zas tak davno to nebylo. Podle fotky ses mlada ![]()
@burner píše:
Nerekl bych to do tebetakle na pohled. A zas tak davno to nebylo. Podle fotky ses mlada
jj, já jsem mladá stále a i dalších x desítek let budu
![]()
@WERISKA píše:
jj, já jsem mladá stále a i dalších x desítek let budu![]()
a kolik ti je cca? kdyz budeme kompatibilni vekove, treba te pozvu na rande ![]()
@burner píše:
a kolik ti je cca? kdyz budeme kompatibilni vekove, treba te pozvu na rande
@WERISKA píše:![]()
cccc… je mi 25 jako každý rok
![]()
Tak jdem na veceri ![]()
@WERISKA píše:![]()
![]()
Když já jsem vybíravá
ani mne neznas a uz odmitas ![]()
@burner ale ani nejsem, už jsem se uklidnila
je pravda, že nejsem typ člověka, co by se s něčím moc páral… ale netřískám lidi na potkání, ani manžela ne
ale přiznám se, že občas bych mu jí střelila raz dva, umí mě za těch skoro 11let perfektně vytáčet
![]()
no… kamarád mě na silvestra zamknul venku před barákem, protože jsme s manželem byli domluvení že ve 3ráno pojedem a on ho nechtěl pustit a manželovi nakecal, že jsem odjela (samože mu to nevadilo
). Když přišel ven, tak se mi ještě poškleboval, že jsem stíhačka a taky padla tlustá kráva… no tak jí měl…
je to deb.il, momentálně sedí ![]()
@atominnka píše:
@burner ale ani nejsem, už jsem se uklidnilaje pravda, že nejsem typ člověka, co by se s něčím moc páral… ale netřískám lidi na potkání, ani manžela ne
ale přiznám se, že občas bych mu jí střelila raz dva, umí mě za těch skoro 11let perfektně vytáčet
![]()
![]()
![]()
no… kamarád mě na silvestra zamknul venku před barákem, protože jsme s manželem byli domluvení že ve 3ráno pojedem a on ho nechtěl pustit a manželovi nakecal, že jsem odjela (samože mu to nevadilo).Když přišel ven, tak se mi ještě poškleboval, že jsem stíhačka a taky padla tlustá kráva… no tak jí měl…
je to deb.il, momentálně sedí
to se ti ani nedivím…
Bych si na něm zlomila ruku
![]()
@WERISKA já mám kosti pevný
a ještě mi to řekl v době, kdy jsem tlustá nebyla, zmetek ![]()
@atominnka píše:
@burner ale ani nejsem, už jsem se uklidnilaje pravda, že nejsem typ člověka, co by se s něčím moc páral… ale netřískám lidi na potkání, ani manžela ne
![]()
![]()
![]()
no… kamarád mě na silvestra zamknul venku před barákem, protože jsme s manželem byli domluvení že ve 3ráno pojedem a on ho nechtěl pustit a manželovi nakecal, že jsem odjela (samože mu to nevadilo). Když přišel ven, tak se mi ještě poškleboval, že jsem stíhačka a taky padla tlustá kráva… no tak jí měl…
je to deb.il, momentálně sedí
si predtym psala ze jsi mu jich dala par, takze to nezustalo asi jenom u jedne na toho silvestra ![]()