Facka chlapovi/klukovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
8.6.16 21:06

Ano. Řekl o mně že jsem ku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
@Ebixa píše:
Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl :lol:
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba :lol:

Teda tak to jsi mu musela dat poradnou perdu. Ta asi opravdu sedla tyjo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@burner píše:
Az takovou obtiskovou?
..to už je dlouho..:lol: ale jo, ta " sedla" :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 21:14
@WERISKA píše: ..to už je dlouho..:lol: ale jo, ta " sedla" :pankac:

Nerekl bych to do tebe :D takle na pohled. A zas tak davno to nebylo. Podle fotky ses mlada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.6.16 21:22
@burner píše:
Nerekl bych to do tebe :D takle na pohled. A zas tak davno to nebylo. Podle fotky ses mlada :kytka:

jj, já jsem mladá stále a i dalších x desítek let budu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 21:26
@WERISKA píše:
jj, já jsem mladá stále a i dalších x desítek let budu :pankac: :pankac:

a kolik ti je cca? kdyz budeme kompatibilni vekove, treba te pozvu na rande :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.6.16 21:36
@burner píše:
a kolik ti je cca? kdyz budeme kompatibilni vekove, treba te pozvu na rande :hug:
:mrgreen: :mrgreen: cccc… je mi 25 jako každý rok :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 21:37
@WERISKA píše: :mrgreen: :mrgreen: cccc… je mi 25 jako každý rok :jazyk: :jazyk:

Tak jdem na veceri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.6.16 21:39
@burner píše:
Tak jdem na veceri :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když já jsem vybíravá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 21:48
@WERISKA píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Když já jsem vybíravá :lol:

ani mne neznas a uz odmitas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.6.16 21:50
@burner píše:
ani mne neznas a uz odmitas :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.6.16 21:52

@burner ale ani nejsem, už jsem se uklidnila :D je pravda, že nejsem typ člověka, co by se s něčím moc páral… ale netřískám lidi na potkání, ani manžela ne :D ale přiznám se, že občas bych mu jí střelila raz dva, umí mě za těch skoro 11let perfektně vytáčet :D :D :D :srdce:
no… kamarád mě na silvestra zamknul venku před barákem, protože jsme s manželem byli domluvení že ve 3ráno pojedem a on ho nechtěl pustit a manželovi nakecal, že jsem odjela (samože mu to nevadilo :D ). Když přišel ven, tak se mi ještě poškleboval, že jsem stíhačka a taky padla tlustá kráva… no tak jí měl… :mrgreen: je to deb.il, momentálně sedí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.6.16 22:01
@atominnka píše:
@burner ale ani nejsem, už jsem se uklidnila :D je pravda, že nejsem typ člověka, co by se s něčím moc páral… ale netřískám lidi na potkání, ani manžela ne :D ale přiznám se, že občas bych mu jí střelila raz dva, umí mě za těch skoro 11let perfektně vytáčet :D :D :D :srdce:
no… kamarád mě na silvestra zamknul venku před barákem, protože jsme s manželem byli domluvení že ve 3ráno pojedem a on ho nechtěl pustit a manželovi nakecal, že jsem odjela (samože mu to nevadilo :D ).Když přišel ven, tak se mi ještě poškleboval, že jsem stíhačka a taky padla tlustá kráva… no tak jí měl… :mrgreen: je to deb.il, momentálně sedí :pocitac:

to se ti ani nedivím… 8o Bych si na něm zlomila ruku :lol: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.6.16 22:02

@WERISKA já mám kosti pevný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ještě mi to řekl v době, kdy jsem tlustá nebyla, zmetek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 22:05
@atominnka píše:
no… kamarád mě na silvestra zamknul venku před barákem, protože jsme s manželem byli domluvení že ve 3ráno pojedem a on ho nechtěl pustit a manželovi nakecal, že jsem odjela (samože mu to nevadilo :D ). Když přišel ven, tak se mi ještě poškleboval, že jsem stíhačka a taky padla tlustá kráva… no tak jí měl… :mrgreen: je to deb.il, momentálně sedí :pocitac:

si predtym psala ze jsi mu jich dala par, takze to nezustalo asi jenom u jedne na toho silvestra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí