Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@WERISKA já mám kosti pevný![]()
![]()
![]()
a ještě mi to řekl v době, kdy jsem tlustá nebyla, zmetek
Takové exempláře miluji
![]()
@WERISKA píše:hulvát jeden
Takové exempláře miluji
![]()
no a ty by sis o takoveho lamala ruku ![]()
@burner dostal jednu přes celou tvář - to se u nás jen říká, že „pár“ facek ![]()
@burner píše:
no a ty by sis o takoveho lamala ruku
aby si pamatoval - jak se mluví slušně
taková jedna výchovná ještě nikoho nezabila ![]()
@WERISKA píše:
aby si pamatoval - jak se mluví slušnětaková jedna výchovná ještě nikoho nezabila
ale uz je to davno co si ji vlepila
mozna jsi vysla z cviku
@burner píše:
ale uz je to davno co si ji vlepilamozna jsi vysla z cviku
to ano, je to dlouho.Ale takové věci se nezapomínají, je to jako jízda na kole ![]()
@atominnka píše:
@burner dostal jednu přes celou tvář - to se u nás jen říká, že „pár“ facek
ale i tak neverim ze jsi tlusta. Odo mne bys mnela jen komplimenty ![]()
Chvíli jsem váhala, jestli se mám přiznat (-: Bylo to v první etapě vztahu se současným partnerem, bylo mi 17 a byl v tom i alkohol. Snažila jsem se s ním mluvit o něčem, co pro mě bylo v ten moment děsně důležitý. Poškleboval se mi, strašně mě to točilo a najednou jí měl. Řekl mi bez histerie, že jestli to ještě někdy udělám, tak se se mnou rozejde. Byl tak skálopevnej, že už mě to v životě nenapadlo. Dneska mu dám ďahu do ramene, když zlobí. Ze srandy, samozřejmě. ![]()
Jednou si jdu potmě z bazénu a najednou na mě někdo vyskočil (za mými zády) a chytil za ruku, lekla jsem, otočila se, jednu mu flákla a pak jsem zjistila, že je to můj manžel, který rád kanadské žertíky
Koukal jako jelen.
@Annapavelkovaml píše:
@radkka to se tak snažil muj strejda leknout taťku akorat že muj taťka se tak lekl že ho chňapl a strejda proletět 6 kolama ale v tom leknuti vůbec nevěděl ze je to strejda az jak ho videl ležet naštěstí mel jen par škrábanců a naraženou kostrč…
Tyhle „vtipy“ nesnáším a manžel dostal dost vynadáno, i když mi ho teda bylo líto. Když jsem zjistila, že je to on, tak jsem se dost zastyděla, ale co čekal… Člověk nikdy neví, co se může stát, když někoho tak vyděsí, jsou případy, kdy to mělo smrtelné následky… třeba jedna paní v úleku skočila pod auto ![]()
@nejde píše:
Ano. Řekl o mně že jsem ku..
to byl tvuj pritel?
@burner píše:
to byl tvuj pritel?
chápu správně, že tě vzrušuje, když tě ženský mlátěj? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
chápu správně, že tě vzrušuje, když tě ženský mlátěj?
Ani ne. Jednou jsem dostal od byvale pri hadce ale akurat nam to obeme prislo lito. Kdyby se mi to libilo jiste bychom pokracovali ![]()