Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiger-lily tak před domem na cestě asi těžko, když zůstal v takovém v tom opileckém bezvědomí
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity, nebo o smazání.
Já svému jednou vrazila takovou, že mu tam otisk zůstal. Nechci zacházet do podrobností, ale vytočil mě do běla.
A nebala ses ze ti to vrati?
@lear píše: Čoveče, dala, v 11 letech, chtěl pusu. Je mi to dodnes líto.
Treba by to ta pusa spravila ![]()
@burner píše:
Dali ste nejdy chlapovi/klukovi takovou facku az mu zustal obtisk vasi ruky? Jestli ano, cim vas vytocil. Ptam se proto ze se rika ze zeny/holky neumi poradne fackovat.
ano dala jsem, nejsem na to pyšná a už vůbec si nemyslím, že to bylo v pořádku, ale když ex prohlásil, že kdyby věděl, že se seznámí s NÍ - milenkou, tak by neměl vůbec malýho, a že lituje, že ho máme, tak jsem se prostě neudržela… byl to definitivní konec mezi námi..
@burner zlomila jsem klukovi i nos - mi bylo 17-18, jemu asi 25-26. řekl mi, že se taky muze stát, že moje babi v nemocnic záhadně umře (dělal tam sanitáře na jejím odd, nesnášeli jsme se) ![]()
@jdukolem píše:
ano dala jsem, nejsem na to pyšná a už vůbec si nemyslím, že to bylo v pořádku, ale když ex prohlásil, že kdyby věděl, že se seznámí s NÍ - milenkou, tak by neměl vůbec malýho, a že lituje, že ho máme, tak jsem se prostě neudržela… byl to definitivní konec mezi námi..
tak to se ti ale vůbec nedivím, to je hnus ![]()
@atominnka píše:
@burner zlomila jsem klukovi i nos - mi bylo 17-18, jemu asi 25-26. řekl mi, že se taky muze stát, že moje babi v nemocnic záhadně umře (dělal tam sanitáře na jejím odd, nesnášeli jsme se)
A krome toho nosu?
@burner krom toho nosu jsem dala pár facek oppilýmu kamarádovi kmojeho manžela… otisk měl ještě druhý den ![]()
@burner píše:myslim jestli byli dalsi kluci dostali. Ale zajimalo by mne jak se vubec dostal k tem vyhruzkam. Toho jen tak napadlo proboha?
A krome toho nosu?
@burner píše:
myslim jestli byli dalsi kluci dostali. Ale zajimalo by mne jak se vubec dostal k tem vyhruzkam. Toho jen tak napadlo proboha?
to bych tu neřešila
neměli jsme se rádi, padlo pár nadávek z jeho i z mé strany a skončilo to o tohoto.. ![]()
@atominnka píše:
@burner krom toho nosu jsem dala pár facek oppilýmu kamarádovi kmojeho manžela… otisk měl ještě druhý den
To jsi ho sla navstivit druhy den? Toho kamose tviho manzela?
jinak ten sanytar nechapu z toho ja bych ho zabil. Memuzu tomu uverit
Přítel mi v opilosti 6 týdnů před porodem řekl, že naše dítě pro něj neexistuje, že klidně ještě může umřít. A že budu při porodu trpět, jak mě potrhá. Takovou jsem mu natáhla, až koukal.
@burner tak taky jsem myslela, že ho v tu chvíli zabiju
ale ten nos mu stačil. Od tý doby byl klid… ![]()
Kamaráda jsem navštívit nešla… ale kamarád se stavovakl za mým manželem, nevěděl, že tam pořád jsem ![]()
Jojo, tak my měli známí co se rezali na denní pořádku ale to nebyli facky ale slečna mu třeba rozbila hrnek O hlavu a hurá na síti a takové hezké milenecke hrátky..
@atominnka píše:
@burner tak taky jsem myslela, že ho v tu chvíli zabijuale ten nos mu stačil. Od tý doby byl klid…
Kamaráda jsem navštívit nešla… ale kamarád se stavovakl za mým manželem, nevěděl, že tam pořád jsem
Si skratka drsnacka
manzel asi dost posloucha. A co udelal kamarad ze mu jich asi hodne prilitlo, ![]()