Facka chlapovi/klukovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
8.6.16 19:03

@Tiger-lily tak před domem na cestě asi těžko, když zůstal v takovém v tom opileckém bezvědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 19:08
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity, nebo o smazání.
Já svému jednou vrazila takovou, že mu tam otisk zůstal. Nechci zacházet do podrobností, ale vytočil mě do běla. :pocitac:

A nebala ses ze ti to vrati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 19:09
@lear píše: Čoveče, dala, v 11 letech, chtěl pusu. Je mi to dodnes líto.

Treba by to ta pusa spravila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.16 19:16
@burner píše:
Dali ste nejdy chlapovi/klukovi takovou facku az mu zustal obtisk vasi ruky? Jestli ano, cim vas vytocil. Ptam se proto ze se rika ze zeny/holky neumi poradne fackovat.

ano dala jsem, nejsem na to pyšná a už vůbec si nemyslím, že to bylo v pořádku, ale když ex prohlásil, že kdyby věděl, že se seznámí s NÍ - milenkou, tak by neměl vůbec malýho, a že lituje, že ho máme, tak jsem se prostě neudržela… byl to definitivní konec mezi námi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.6.16 19:19

@burner zlomila jsem klukovi i nos - mi bylo 17-18, jemu asi 25-26. řekl mi, že se taky muze stát, že moje babi v nemocnic záhadně umře (dělal tam sanitáře na jejím odd, nesnášeli jsme se) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.6.16 19:20
@jdukolem píše:
ano dala jsem, nejsem na to pyšná a už vůbec si nemyslím, že to bylo v pořádku, ale když ex prohlásil, že kdyby věděl, že se seznámí s NÍ - milenkou, tak by neměl vůbec malýho, a že lituje, že ho máme, tak jsem se prostě neudržela… byl to definitivní konec mezi námi..

tak to se ti ale vůbec nedivím, to je hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 19:24
@atominnka píše:
@burner zlomila jsem klukovi i nos - mi bylo 17-18, jemu asi 25-26. řekl mi, že se taky muze stát, že moje babi v nemocnic záhadně umře (dělal tam sanitáře na jejím odd, nesnášeli jsme se) :poblion:

A krome toho nosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.6.16 19:26

@burner krom toho nosu jsem dala pár facek oppilýmu kamarádovi kmojeho manžela… otisk měl ještě druhý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 19:26
@burner píše:
A krome toho nosu?
myslim jestli byli dalsi kluci dostali. Ale zajimalo by mne jak se vubec dostal k tem vyhruzkam. Toho jen tak napadlo proboha? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.6.16 19:28
@burner píše:
myslim jestli byli dalsi kluci dostali. Ale zajimalo by mne jak se vubec dostal k tem vyhruzkam. Toho jen tak napadlo proboha? :nevim:

to bych tu neřešila ;) neměli jsme se rádi, padlo pár nadávek z jeho i z mé strany a skončilo to o tohoto.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 19:30
@atominnka píše:
@burner krom toho nosu jsem dala pár facek oppilýmu kamarádovi kmojeho manžela… otisk měl ještě druhý den :nevim:

To jsi ho sla navstivit druhy den? Toho kamose tviho manzela? :mrgreen: jinak ten sanytar nechapu z toho ja bych ho zabil. Memuzu tomu uverit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.16 19:30

Přítel mi v opilosti 6 týdnů před porodem řekl, že naše dítě pro něj neexistuje, že klidně ještě může umřít. A že budu při porodu trpět, jak mě potrhá. Takovou jsem mu natáhla, až koukal.

• Citovat
  • Upravit
22614
8.6.16 19:31

@burner tak taky jsem myslela, že ho v tu chvíli zabiju :D ale ten nos mu stačil. Od tý doby byl klid… :nevim:
Kamaráda jsem navštívit nešla… ale kamarád se stavovakl za mým manželem, nevěděl, že tam pořád jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.16 19:35

Jojo, tak my měli známí co se rezali na denní pořádku ale to nebyli facky ale slečna mu třeba rozbila hrnek O hlavu a hurá na síti a takové hezké milenecke hrátky..

• Citovat
  • Upravit
46
8.6.16 19:36
@atominnka píše:
@burner tak taky jsem myslela, že ho v tu chvíli zabiju :D ale ten nos mu stačil. Od tý doby byl klid… :nevim:
Kamaráda jsem navštívit nešla… ale kamarád se stavovakl za mým manželem, nevěděl, že tam pořád jsem :D

Si skratka drsnacka :D manzel asi dost posloucha. A co udelal kamarad ze mu jich asi hodne prilitlo, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí