Facka chlapovi/klukovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
8.6.16 19:37

Chtěla jsem napsat že ne ale vlastně ano :lol: ve 2 třídě jsme tam měli magora a chtěl at mu dam svačinu, to určitě dělit se o řízek :mrgreen: a on mě kopnul do břicha já viděla černě a dostal takovou že hlavou to vzal o tabuli :jazyk:, měl otřes mozku a já byla v nemocnici na pozorování :jazyk: jinak jsem se neprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 19:44
@Markéta80 píše:
Chtěla jsem napsat že ne ale vlastně ano :lol: ve 2 třídě jsme tam měli magora a chtěl at mu dam svačinu, to určitě dělit se o řízek :mrgreen: a on mě kopnul do břicha já viděla černě a dostal takovou že hlavou to vzal o tabuli :jazyk:, měl otřes mozku a já byla v nemocnici na pozorování :jazyk: jinak jsem se neprala.

Na zakladce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.6.16 19:45
@Markéta80 píše:

cože? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
8.6.16 19:54

První facku jsem dala spolužákovi na základce, stáli jsme v řadě na oběd a on se mi za něco poškleboval, smál, označoval za šprtku, tak mě namíchnul že mi ruka vystřelila! ale netrefila jsem se. následoval od něho výbuch smíchu, ale já jsem nečekala a máchla jsem ještě jednou. to nečekal. měl tam červený rozplácnutý obtisk přes celou tvář po celou dobu oběda. všem jeho kámošům taky pěkně sklaplo :D

druhá facka následovala asi až tak když mi bylo 16. to bylo mému tehdejšímu příteli, přesně nevím zaco, byli jsme u něho doma, koukali na film, on provokoval, ale já ještě nic nechtěla. nebyla jsem připravená a když už se nademně nahnul že jako něco, tak jsem mu taky jednu švihla aby pochopil že TEĎ ještě NE :mrgreen: pěkně ho to vyděsilo, pochopil, a omluvil se…no nakonec jsem si TO schovala pro jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
8.6.16 20:01

@burner jo na zš on pak šel do zvláštní. To břicho bolelo teda šíleně :jazyk:. Učitelka at to na ní nehraju, až když jsem začala zvracet a pozvracela jsem kde co tak volala at se mnou zajdou k doktoru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 20:12
@Pennya píše:
První facku jsem dala spolužákovi na základce, stáli jsme v řadě na oběd a on se mi za něco poškleboval, smál, označoval za šprtku, tak mě namíchnul že mi ruka vystřelila! ale netrefila jsem se. následoval od něho výbuch smíchu, ale já jsem nečekala a máchla jsem ještě jednou. to nečekal. měl tam červený rozplácnutý obtisk přes celou tvář po celou dobu oběda. všem jeho kámošům taky pěkně sklaplo :Ddruhá facka následovala asi až tak když mi bylo 16. to bylo mému tehdejšímu příteli, přesně nevím zaco, byli jsme u něho doma, koukali na film, on provokoval, ale já ještě nic nechtěla. nebyla jsem připravená a když už se nademně nahnul že jako něco, tak jsem mu taky jednu švihla aby pochopil že TEĎ ještě NE :mrgreen: pěkně ho to vyděsilo, pochopil, a omluvil se…no nakonec jsem si TO schovala pro jiného :)

To kolik vam bylo let na zakladce probuh. Se nmi spoluzaci smali az kdyz mi bylo 14 ze jsem sprt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
8.6.16 20:22

Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl :lol:
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.16 20:36
@lear píše: Čoveče, dala, v 11 letech, chtěl pusu. Je mi to dodnes líto.

Chtel pusu a dostal acku jo? :D chudak :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
8.6.16 20:38

No, na stredni chodil o rok vys kluk, ktereho jsem znala skoro cely zivot. Syn znamych. Od mala do me ryl, jak jsem tlusta, shazoval me a proste me nebrali mezi sebe (coz bylo blbe, kdyz jsme s nimi byli napr. v Chorvatsku a decka jen on, jeho bracha, muj bracha a ja). Ve skole me silene rozlitil v jidelne, chtel me svihnout, tak jsem mu tu ruku chytila, stahla ho k sobe, podkopla nohu a byl na podlaze ;) Koukal dost vykulene.

Soucasny partner se jednou jedinkrat opil (za 5 let), znovu uz to nedopustim. Ma pak tendence na me zkouset karate chvaty. A protoze nejak neprestaval a pro me uz to bylo nebezpecne, tak mu priletela. Myslim, ze si to ani nepamatuje ;)

• Citovat
  • Upravit
33155
8.6.16 20:52

Párkrát jsem ji dala, ale proč neprozradím 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
8.6.16 20:57
@Ebixa píše:
Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl :lol:
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.16 21:04
@WERISKA píše:
Párkrát jsem ji dala, ale proč neprozradím 8) 8)

Az takovou obtiskovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.6.16 21:06

Ano. Řekl o mně že jsem ku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
@Ebixa píše:
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba :lol:

Teda tak to jsi mu musela dat poradnou perdu. Ta asi opravdu sedla tyjo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@burner píše:
Az takovou obtiskovou?
..to už je dlouho..:lol: ale jo, ta " sedla" :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit