Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem napsat že ne ale vlastně ano
ve 2 třídě jsme tam měli magora a chtěl at mu dam svačinu, to určitě dělit se o řízek
a on mě kopnul do břicha já viděla černě a dostal takovou že hlavou to vzal o tabuli
, měl otřes mozku a já byla v nemocnici na pozorování
jinak jsem se neprala.
@Markéta80 píše:
Chtěla jsem napsat že ne ale vlastně anove 2 třídě jsme tam měli magora a chtěl at mu dam svačinu, to určitě dělit se o řízek
a on mě kopnul do břicha já viděla černě a dostal takovou že hlavou to vzal o tabuli
jinak jsem se neprala.
Na zakladce?
@Markéta80 píše:
Chtěla jsem napsat že ne ale vlastně anove 2 třídě jsme tam měli magora a chtěl at mu dam svačinu, to určitě dělit se o řízek
jinak jsem se neprala.
cože?
![]()
První facku jsem dala spolužákovi na základce, stáli jsme v řadě na oběd a on se mi za něco poškleboval, smál, označoval za šprtku, tak mě namíchnul že mi ruka vystřelila! ale netrefila jsem se. následoval od něho výbuch smíchu, ale já jsem nečekala a máchla jsem ještě jednou. to nečekal. měl tam červený rozplácnutý obtisk přes celou tvář po celou dobu oběda. všem jeho kámošům taky pěkně sklaplo ![]()
druhá facka následovala asi až tak když mi bylo 16. to bylo mému tehdejšímu příteli, přesně nevím zaco, byli jsme u něho doma, koukali na film, on provokoval, ale já ještě nic nechtěla. nebyla jsem připravená a když už se nademně nahnul že jako něco, tak jsem mu taky jednu švihla aby pochopil že TEĎ ještě NE
pěkně ho to vyděsilo, pochopil, a omluvil se…no nakonec jsem si TO schovala pro jiného ![]()
@burner jo na zš on pak šel do zvláštní. To břicho bolelo teda šíleně
. Učitelka at to na ní nehraju, až když jsem začala zvracet a pozvracela jsem kde co tak volala at se mnou zajdou k doktoru ![]()
@Pennya píše:
První facku jsem dala spolužákovi na základce, stáli jsme v řadě na oběd a on se mi za něco poškleboval, smál, označoval za šprtku, tak mě namíchnul že mi ruka vystřelila! ale netrefila jsem se. následoval od něho výbuch smíchu, ale já jsem nečekala a máchla jsem ještě jednou. to nečekal. měl tam červený rozplácnutý obtisk přes celou tvář po celou dobu oběda. všem jeho kámošům taky pěkně sklaplodruhá facka následovala asi až tak když mi bylo 16. to bylo mému tehdejšímu příteli, přesně nevím zaco, byli jsme u něho doma, koukali na film, on provokoval, ale já ještě nic nechtěla. nebyla jsem připravená a když už se nademně nahnul že jako něco, tak jsem mu taky jednu švihla aby pochopil že TEĎ ještě NE
pěkně ho to vyděsilo, pochopil, a omluvil se…no nakonec jsem si TO schovala pro jiného
To kolik vam bylo let na zakladce probuh. Se nmi spoluzaci smali az kdyz mi bylo 14 ze jsem sprt ![]()
Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl ![]()
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba ![]()
@lear píše: Čoveče, dala, v 11 letech, chtěl pusu. Je mi to dodnes líto.
Chtel pusu a dostal acku jo?
chudak
![]()
No, na stredni chodil o rok vys kluk, ktereho jsem znala skoro cely zivot. Syn znamych. Od mala do me ryl, jak jsem tlusta, shazoval me a proste me nebrali mezi sebe (coz bylo blbe, kdyz jsme s nimi byli napr. v Chorvatsku a decka jen on, jeho bracha, muj bracha a ja). Ve skole me silene rozlitil v jidelne, chtel me svihnout, tak jsem mu tu ruku chytila, stahla ho k sobe, podkopla nohu a byl na podlaze
Koukal dost vykulene.
Soucasny partner se jednou jedinkrat opil (za 5 let), znovu uz to nedopustim. Ma pak tendence na me zkouset karate chvaty. A protoze nejak neprestaval a pro me uz to bylo nebezpecne, tak mu priletela. Myslim, ze si to ani nepamatuje ![]()
@Ebixa píše:
Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba
@WERISKA píše:
Párkrát jsem ji dala, ale proč neprozradím![]()
Az takovou obtiskovou?
@Ebixa píše:
Ano, nebožtíkovi, stál mezi dveřma a druhou chytil o futro. Přišel v náladě a já drškovala, tak mi řekl ať mu radši jednu vlepim, než poslouchat kázání…tak když si řekl
Druhý den si to nepamatoval, omlouval se a byl celej špatnej, že se asi někde popral, protože ho bolí huba
Teda tak to jsi mu musela dat poradnou perdu. Ta asi opravdu sedla tyjo ![]()
@burner píše:..to už je dlouho..:lol: ale jo, ta " sedla"
Az takovou obtiskovou?