Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vtipné jak se konverzace točí jen kolem řidičáku…ale já to nebrala jako zásadní důvod rozchodu.
@xavierka píše:
Vtipné jak se konverzace točí jen kolem řidičáku…ale já to nebrala jako zásadní důvod rozchodu.
njn, osud spousty diskusí.
Já bych se jen kvůli ŘP nerozcházela, ale jak to psal někdo výše, byl by to asi jeden dílek z mozaiky toho všeho, co by mi neimponovalo. Nenávist k lidem, absence přátel, bydlení v 1 místnosti, nespolehlivost, k tomu ten ŘP…
@káťa píše:
njn, osud spousty diskusí.
Já bych se jen kvůli ŘP nerozcházela, ale jak to psal někdo výše, byl by to asi jeden dílek z mozaiky toho všeho, co by mi neimponovalo. Nenávist k lidem, absence přátel, bydlení v 1 místnosti, nespolehlivost, k tomu ten ŘP…
Takže byste novou šanci vztahu nedala?
@xavierka píše:
Takže byste novou šanci vztahu nedala?
Hele já nevím, já ho neznám. Pokud jste to ale spolu zkusili a nešlo to a bylo tam tolik ale, nevím, zda by to mělo cenu…
Určitě vím, že bych nechtěla žít v jedné místnosti v garsonce, takže bych do budoucna s případným partnerem uvažovala o jejím prodání a pořízení většího bydlení. A nevím, jestli by se mi s někým, s kým je tolik ale, chtělo nějak se finančně spojovat…
Ale jak píšu - já ho neznám ![]()
@xavierka chyba bude u obou, ale řešíš u partnere řidičák, auto, barák. Co jsi do vztahu přinesla Ty sama??
@Markéta80 píše:
@xavierka chyba bude u obou, ale řešíš u partnere řidičák, auto, barák. Co jsi do vztahu přinesla Ty sama??
Odjela jsem za ním a zanechala rodinu a přátele. Brala jsem ho jako člověka na kterého se mohu spolehnout. Říkal mi vždy že až s se mnou začal doopravdy žít. Ale nikdy jsem mu ty věci které mi vadily nevycitala.
@xavierka píše:
Odjela jsem za ním a zanechala rodinu a přátele. Brala jsem ho jako člověka na kterého se mohu spolehnout. Říkal mi vždy že až s se mnou začal doopravdy žít. Ale nikdy jsem mu ty věci které mi vadily nevycitala.
Píšeš, žes mu to nikdy nevyčítala, ale vedli jste o tom někdy normální diskuzi?
Zmiňuješ i jeho nedostatky ohledně hmotných statků - ale ty sis na to žití k němu přinesla jen osobní věci?
A jak by ses chtěla podílet? Díky, M. ![]()
@xavierka píše:
Zapomněla jsem dopsat v tom zmatku, že jsem se vrátila k našim a práci získala nakonec v místě bydliště..
a doma je to stejně nejlepší, vid. No holt si mamánek, jak když vyšije, absolutn ě nechopna samostatného dospěláckého života se vším, co k tomu patří.
@Bora-Bora píše:
@redbulka takhle mě nenapadlo na to koukat, tak jsem znovu sjela úvodní příspěvek. Neřekla bych, že je zakladatelka mamánek, možná spíš nesamostatná a musí se to naučitAle pravda je, že do vztahu toho asi moc nepřinesla, ale po partnerovi toho chce moc.
No asi zakladatelka moc sleduje romantické filmy s tím princem na bílém koni - třeba ten Julií Roberts, jak začínala jako prostitutka - a ten závěr, ten byl tak kráááásný a sladoučký
![]()
no a vv jejím případě se kurna někde stala asi chyba, ten princ ne a ne přijet, navíc nenabízí kreditky ani debetky, jen garsonku…
![]()
@Bora-Bora píše:
@redbulka takhle mě nenapadlo na to koukat, tak jsem znovu sjela úvodní příspěvek. Neřekla bych, že je zakladatelka mamánek, možná spíš nesamostatná a musí se to naučitAle pravda je, že do vztahu toho asi moc nepřinesla, ale po partnerovi toho chce moc.
to že se vrátila k rodičům nepíše v úvodním příspěvku ale na této stránce nade mnou… já bych z takového dítěte teda nadšená nebyla být to moje dcera ![]()
@xavierka píše:
a dál? mě to spíš přijde že tě vadilo vůbec z domova odcházet
, spíš typ mamánka no. příště si přítele nastěhuj k rodičům a bude vyřešeno, možná. jemu garsonka asi stačí ne, my v ní taky začínali a byli tam pár let
. Pokud něco chci od partnera musim mu ukázat cestu. ty bez práce, myslíš že by měl šanci utáhnout barák? Řidičák tě řekl že nepotřebuje tak to asi tak měl
Zůstaň kde jsi, uleví se Vám oběma
![]()
@Bora-Bora Taky jako vždy čteme jen tu jednu část, kdo ví jak to viděl on
. jsou lidi co otřebují popostrčit jenže těžko se někam stěhovat s jednim platem, nepíše kolik má on příjem a třeba je rád že si zaplatí sám bydlení. Ona do ted žila u rodičů takže její představy můžou být fakt jiné
. nám garsonka stačila, bylo to fajn a počítali jsme že i s prvnim dítětem se tam vejdme, nakonec jsme se museli rychle stěhovat
. Nemůžu mít vysoké nároky když sama do vztahu nic nedodam. Řidičák má ona tak se mohli dohodnout že našetří společně na auto, ale zase jde o ty příjmy, nejspíš jí živil on a z jednoho asi průměrného platu nic moc. třeba byl fakt rád že má bydlení a vše zvládá platit bez půjček a nikde neni psáno že i kdyby se přestěhovali tak ona neodejde za maminkou a třeba by větší bydlení on sám neuplatil a co tam pak sám
Já chápu že se tam cítila sama když on byl v práci ale to je život že ne vždy jde vše hned
Zvykla si žít u rodičů a to se těžko odchází. V jiných diskuzích to řešila hned že se jí ani nikam nechce, potrat je dost zásah
Možná z jeho pohledu on dělal co mohl i jí požádal o ruku a ona neměla o nic zájem, snaha nulová a jen vymýšlela větší bydlení, auto a neměli by na to
. nebo každý měl úplně jinou představu, on třeba byl takhle spokojený a s většim bydlenim počítal časem ne hned ted ![]()
Neměl by náhodou z logiky věci být perspektivnější ten chlap, který sice bydlí v garzonce, ale zase o to víc ušetří než ten, který jako haur bydlí sám ve 4+1 a díky tomu ušetří tak leda prd?
Prvně vztah začíná u sebe a kdo nemá rád sebe řeší kritizuje často ty kolem. začni u sebe.
Tak to jo
Jinak já znám spoustu lidí, který ŘP mají, ale auto nevlastní, protože mají k dispozici auto služební.
pro mě auto rovná se svoboda.