Partner nemá přátele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
2.10.16 16:45
@zlaticko84 píše:
Přestanu to řešit… On se zeptá zda mi to vadí, ja že ano že vadí. A pak mi řekne, že mu vadí, že mě to vadí. :-)

Nepřestaneš to řešit. To se nedá a bude ti vadit stále více věci. Musíš nutně s tímhle člověkem zůstat?

• Citovat
  • Upravit
87
2.10.16 16:52
@Kobliha51 píše:
Nepřestaneš to řešit. To se nedá a bude ti vadit stále více věci. Musíš nutně s tímhle člověkem zůstat?

Zjistila jsem, že je nemocný. Takže mu můžu pomoci k doktorovi a musim se rozejit. nenecham se psychicky tyrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
2.10.16 16:57

@zlaticko84 před par dny ti vaadilo, ze spolu nikam nechodite, zatimco s kolegyněmi chodi rad. O jinych problemech si nepsala..Ted si stanovila diagnozu a najednou te psychicky tyra? To je zajimave. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.10.16 17:12
@Eemii píše:
@zlaticko84 před par dny ti vaadilo, ze spolu nikam nechodite, zatimco s kolegyněmi chodi rad. O jinych problemech si nepsala..Ted si stanovila diagnozu a najednou te psychicky tyra? To je zajimave. :think:

Tak ja jsem probrala své domnele problémy s psychiatrickou a psychologem a diagnoza znela jasně. Nechtěla jsem tu vypisovat všechno. To jsem zminila v jiné diskuzi. precti si něco o schizoidni povaze a uvidíš sama, zda by se Ti libilo žít s nekym, ktery zije pro své potřeby a nezajima se o nikoho. vytvari podivne přátelství apod. o sexu ani nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
2.10.16 17:16

@zlaticko84 ja vim, kdo je schizoid.Ja jen, ze jsi tu jiné problémy nezminovala a najednou takovy zaver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.10.16 18:18
@zlaticko84 píše:
Zjistila jsem, že je nemocný. Takže mu můžu pomoci k doktorovi a musim se rozejit. nenecham se psychicky tyrat.

No nevim jestli se tohle zrovna da lecit. Kazdopadne je lepsi rozejit se dokud nemate deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí