Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Nepřestaneš to řešit. To se nedá a bude ti vadit stále více věci. Musíš nutně s tímhle člověkem zůstat?
Zjistila jsem, že je nemocný. Takže mu můžu pomoci k doktorovi a musim se rozejit. nenecham se psychicky tyrat.
@zlaticko84 před par dny ti vaadilo, ze spolu nikam nechodite, zatimco s kolegyněmi chodi rad. O jinych problemech si nepsala..Ted si stanovila diagnozu a najednou te psychicky tyra? To je zajimave. ![]()
@Eemii píše:
@zlaticko84 před par dny ti vaadilo, ze spolu nikam nechodite, zatimco s kolegyněmi chodi rad. O jinych problemech si nepsala..Ted si stanovila diagnozu a najednou te psychicky tyra? To je zajimave.
Tak ja jsem probrala své domnele problémy s psychiatrickou a psychologem a diagnoza znela jasně. Nechtěla jsem tu vypisovat všechno. To jsem zminila v jiné diskuzi. precti si něco o schizoidni povaze a uvidíš sama, zda by se Ti libilo žít s nekym, ktery zije pro své potřeby a nezajima se o nikoho. vytvari podivne přátelství apod. o sexu ani nemluvim.
@zlaticko84 ja vim, kdo je schizoid.Ja jen, ze jsi tu jiné problémy nezminovala a najednou takovy zaver.
@zlaticko84 píše:
Zjistila jsem, že je nemocný. Takže mu můžu pomoci k doktorovi a musim se rozejit. nenecham se psychicky tyrat.
No nevim jestli se tohle zrovna da lecit. Kazdopadne je lepsi rozejit se dokud nemate deti.
Nepřestaneš to řešit. To se nedá a bude ti vadit stále více věci. Musíš nutně s tímhle člověkem zůstat?