Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když muž nechce sex ani s kondomem-neberu prášky, chci dítě on ne a nechce to prý riskovat.Ale dítě mi slíbil ještě na začátku našeho vztahu a věděl do čeho jde, bylo by to naše třetí a ted nechce, což je dost špatné, protože já si další dítě moc přeju. A hlavně mi to slíbil několikrát…a taky se málo vidíme, je často v práci. Co dělat? mám ustoupit zase?
Příspěvek upraven 03.09.14 v 17:33
Promiň ale přijde mi to trochu zmatené…nejdřív píšeš, že dítě ti slíbil a pak, že už by to bylo Vaše třetí…z toho mi vyplívá, že dvě děti už máte (jak jsou velké?) to znamená, že on svůj slib splnil dokonce dvakrát a on už nechce třetí, což zřejmě k tomu má důvod…co já vim, že by třeba finance jako je tomu u většiny rodin v ČR a proto je v rodinách nejčastější model jedno max. dvě děti…
Ano normální to je..98% chlapů nemá rádo sex s kondomem ( ostatně já jako holka taky ne ), takže pokud mu nutíš kondom a on ho nechce, je jasné že se nežene ani do sexu..k ostatnímu se nebudu vyjadřovat, protože moc nechápu
Tak máte spolu dvě děti.. ono se to mění podle momentální situace, já bych taky chtěla 3 a nakonec budem rádi, když utáhnem dvě.. ![]()
Nešla bych o dalšího přes chlapovo odpor…
Promluvte si o tom, co a jak a uvidíš.. jinak s dvouma už bych asi ustoupila a nasadila antinu, aby se nemusel bát a radost ze sexu se mu vrátila
@smurfka píše:
Ano normální to je..98% chlapů nemá rádo sex s kondomem ( ostatně já jako holka taky ne ), takže pokud mu nutíš kondom a on ho nechce, je jasné že se nežene ani do sexu..k ostatnímu se nebudu vyjadřovat, protože moc nechápu
moje slova, díky že si to napsala „za mě“ ![]()
Nechce s tebou dítě a ví, že ty se budeš snažit, aby ti dítě udělal. Tak s tebou radši nespí. Já tomu rozumím.
A že ti to slíbil, tak to musí dodržet… dup dup dup… jako malé dítě. To už jsou zas jarní prázdniny?
Taky jsem dlouho chtela druhe, no bylo mi to prd platne, manzel rekl bud radost s ochranou nebo nic. Nastesti sam k druhemu ditku za par mesicu dozral a kondom uz nenasadil. Mrzelo me to sice v tu dobu kdy nechtel, ale kdyz se necitil, tak ho nemuzu nutit…
Ahoj, tohle řeší přesně moje kamarádka… přítel rodinu nechce a ona jo a čeká… přijde o léta… pak se nejdejBože vyskytne nějakej problém, třeba budete muset projít IVF a on nebude chtít… tobě pak zbydou oči pro pláč. Nebylo by dobré zjistit proč tu rodinu nechce, než bazírovat na nějakých slibech? Ty bys pak ustála, kdyby jsi pak s dítětem zůstala třeba sama?
@Karnatt Nedočetla jsem to dokonce, ta předchozí zpráva byla taky pro tebe, ale až pak jsem zjistila, že už děti tedy asi máte??? Tak to beru zpět.. to co jsem psala.. kolik jich je?
Já nejsem jako malé dítě, myslim, že když mi to třetí dítě slíbil tak jsem v právu, ale možná máte pravdu, nemá smysl ho do něčeho nutit, sice budu dost zklamaná, ale asi mi nic jiného nezbyde
@Karnatt jo dneska jsou všichni v právu
prosim tě a musí to bejt hned, ještě jsi mi neodepsala, jak staré máš ty dvě děti…protože změnit se může x-věcí, když to vezmu na jednu mojí kamarádku, tak její chlap nikdy žádný děti nechtěl a šup už maj dvě a jak je spokojenej
…můj muž na začátku našeho vztahu tvrdil jak se ženit nikdy nebude a dítě max.tak jedno…sme spolu 15 let a šup už je 5 let ženatej a děti má dvě a co já vim za 5-10 let bude mít třeba i ty tři ![]()
@Karnatt slíbil
to zní dost šíleně slíbil tak musí. proč ted nechce? Mluvili jste o tom spolu? Třeba to bere jako tvůj truc pokud do ted jsi ha brala
Chce to prostě probrat jak a co. kondom většina lidí nesnáší, nepíšu záměrně chlapi protože i plno ženských četně mě ho nechce
![]()
@Karnatt píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když muž nechce sex ani s kondomem-neberu prášky, chci dítě on ne a nechce to prý riskovat.Ale dítě mi slíbil ještě na začátku našeho vztahu a věděl do čeho jde, bylo by to naše třetí a ted nechce, což je dost špatné, protože já si další dítě moc přeju. A hlavně mi to slíbil několikrát…a taky se málo vidíme, je často v práci. Co dělat? mám ustoupit zase?
Slíbil ti dítě?
To je největší hovadina, co jsem kdy slyšela, slíbit ti může nové hodinky, ale ne dítě!!!
Mimochodem, pokud chceš dítě s někým, kdo o něj nestojí, podřezáváš si pod sebou větev.