Partner se nechce milovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
11.5.14 12:06

Mám dvě dcerky 7 a 5 let, a ví to už od začátku vztahu, že jsem chtěla tři děti a nebyl proti až ted. Myslim, že nechce kvůli penězům, bojí se, že ztratí práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.14 12:07
@Karnatt píše:
Mám dvě dcerky 7 a 5 let, a ví to už od začátku vztahu, že jsem chtěla tři děti a nebyl proti až ted. Myslim, že nechce kvůli penězům, bojí se, že ztratí práci.

naprosto partnera chápu a ty bys měla být taky trochu rozumná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
11.5.14 12:08

No dobře děkuju za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@Karnatt píše:
Mám dvě dcerky 7 a 5 let, a ví to už od začátku vztahu, že jsem chtěla tři děti a nebyl proti až ted. Myslim, že nechce kvůli penězům, bojí se, že ztratí práci.

no vidíš a je to tady…tak tim spíš bych netlačila na pilu, však ono se to vyvrbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
@Karnatt píše:

Já nechápu, že to nechápeš:-) Podívej se na to trochu reálně, ten chlap se musí sakra otáčet, aby vás uživil…
Já si taky malovala, jak budu mít 5 dětí a teď budu ráda, když uživíme dvě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
11.5.14 12:09

Práci může ztratit kdykoliv, rozumná jsem, všechno jsem si propočítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
11.5.14 12:13

Tak když nechce dítě, tak nechce, je to i jeho věc, ne tvoje. A jak slíbit dítě? Slíbit ti může např. nový svetr, ale dítě?

• Citovat
  • Upravit
8959
11.5.14 12:14
@Karnatt píše:
Práci může ztratit kdykoliv, rozumná jsem, všechno jsem si propočítala

No to může. Ale je pak rozdíl živit dvě a tři děti z nějaké podpory. Mimo to, není to rozhodnutí více na chlapovi, když tu rodinu živí? Matky „jen“ sedí doma (ber to s nadhledem). Nebo máš nějakou brigádu a nosíš domů taky peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
11.5.14 12:20

Já chodím normálně do práce tedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.5.14 12:21

@Lejaa no počkej, když je mladší 5 let, tak snad chodí normálně do práce taky, né…takže sotva sedí doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.5.14 12:21

No ale pak nebudeš:-)
Podle mě to moc lámeš přes koleno. Když partner nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.14 12:30
@Karnatt píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když muž nechce sex ani s kondomem-neberu prášky, chci dítě on ne a nechce to prý riskovat.Ale dítě mi slíbil ještě na začátku našeho vztahu a věděl do čeho jde, bylo by to naše třetí a ted nechce, což je dost špatné, protože já si další dítě moc přeju. A hlavně mi to slíbil několikrát…a taky se málo vidíme, je často v práci. Co dělat? mám ustoupit zase?

Slíbil dítě? Co to je za obrat? Moc tomu nerozumím :nevim:
Kdybych měla chlapa, který nechce dítě a já jo, tak bychom spolu nejspíš nebyli. Zase by to bylo vaše třetí dítě, tak možná ví, proč ho nechce - starosti navíc, finanční situace, co já vím, co se mu honí v hlavě.
Jinak to, že odmítá sex, pokud nechce dítě je od něj velmi zodpovědné. Jediná 100% antikoncepce je nesouložit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.14 12:32
@Karnatt píše:

Tak to je celkem pochopitelný, ne? Pokud má oprávněné obavy, že by mohl přijít o práci nebo prostě kvůli financím do toho jít nechce, tak bys to měla pochopit, být ráda za dvě zdravé dcerky a za to, že máš zodpovědnýho chlapa. Není problém nasekat hromadu dětí, ale pak se o ně postarat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.14 12:33

Jinak podle nadpisu jsem čekala něco jinýho, ale o sex tu asi primárně nejde, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.5.14 12:40

Asi jsi ublížená, protože si miminko přeješ. Ale já tvého muže chápu. Bojí se asi, že by jsi vyzkoušela všechno, jen aby jsi otěhotněla. Tak raději nechce vůbec. Normálně v klidu bych si s ním sedla a probrala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí