Partner workoholik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
9.5.18 21:38
@Anonymní píše:
@Russet : ne, rodina asi nejsme, jen my dva. no on ma trochu hrubsi slovnik a jednani, uz na prvnim rande me serval ze jdu pozde… ale jsmw spolu uz peknych par let a na jeho vylevy jsem zvykla, obcas mu taky nadavam… on je na me jinak hodnej, pokud ho nejak nenastvu, ale na praci a pocitac mu proste nikdo nesmi sahnout

To to bude veselo, až budete mít děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
9.5.18 22:33

Ty jo tak ten by jel. Takže on si hraje půlku noci hry a ty máš držet ústa tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12896
10.5.18 10:02
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém, potřebuji se asi spíš vypsat nebo poradit. prosim o zachovani anonymu
mám partnera, ktery pracuje z domova. bydlime v byte 1+kk, kde loznice a jeho pracovna jsou ve stejnem pokoji. bohuzel partner si zvykl pracoval prevazne v noci, do rana. ja chodim spat normalne, abych mohla rano vstavat. problem je ten, ze kvuli nemu nemohu usnout… on svítí, datluje do klávesnice, chodí po pokoji, tiskne… prostě ne nějaký velký hluk, ale na spaní to není + mi vadí to světlo. když jsem ho poprosila, at pracuje dopoledne, tak pry to ma proste takhle, ze se mu lepe pracuje v noci a ze musi vydelavat. nevim, co mam delat, v tomto byte budeme bydlet jeste asi rok. spunty do usi a masku na oci? to je jediny, co me napadlo, ale jeste jsem to nezkousela. uslysim vubec budik?
zazil nekdo neco podobneho?

Já bych to nedala, potřebuji mít na spaní ticho a tmu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35416
10.5.18 11:21
@Anonymní píše:
@Paola21 : já vím no, ale on mi řekne, ať držím hubu, že když budu pořád remcat, bude muset o to dýl pracovat. já to chápu částečně, jsem taky sova a vyhovuje mi pracovat spíše večer, ale určitě ne do 5 do rána
Zakl.

Uf, to s tebou takhle mluví normálně? Asi musí být vše podle něj a jak se ti něco nelíbí tak je zle že? Sobec to je teda, on potřebuje poracovat v noci, tak to musíš respektovat a to že ty se nevyspíš a ráno jdeš do práce je v pořádku? Tak jestli musí makat takhle v noci tak atˇse odstěhuje třeba do kuchyně, jak by to bylo kdyby jste měli dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.18 11:25

@arinecka souhlasim s tebou, nejzajimavejsi u techto chlapu je, ze si brani svoje, ale kdyz si najdou jinou tak najednou je cas na vsechno na vylety, cizi deti i dovolena jde zaridit, znam z vlastni zkusenosti… a omluvte anonym A.

• Citovat
  • Upravit
35416
10.5.18 12:32
@Anonymní píše:
@arinecka souhlasim s tebou, nejzajimavejsi u techto chlapu je, ze si brani svoje, ale kdyz si najdou jinou tak najednou je cas na vsechno na vylety, cizi deti i dovolena jde zaridit, znam z vlastni zkusenosti… a omluvte anonym A.

To je fakt, to co s jednou ženou nejde tak najednou s další jde. Co vadí na jedné se u jiné dá tolerovat, zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.18 12:38

@arinecka tak ono je to sexem, a ocarovanim na tri roky, jsou takove damy, ktere to prohlednou do roka a posilaji zpet :) : a to uz je ta bajka s oslikem :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.18 20:57

Tak po mesici zase pisu. Pritel slibil, ze bude chodit spat driv (max ve 2.00),bohuzel se mu to zatim nedari, protoze ma hodne prace a v poslednich dnech chodi az v 6.00 (ale cely den i celou noc fakt pracuje)
Od pristiho mesice ale budu do nove prace vstavat v 5.30, tak jsem se rpzhodla, ze si koupim matraci a dam si ji na chodbu, bohuzel vzhledem k tomu jak je byt maly to jinde nez na chodbu kde jsou boty nejde… budu tam spat jen ve dnech kdy jdu do prace (4 dny v tydnu). Pritel rikal, ze maximalni kompromis je pro nej 1.00 rano, ale to mi samozrejme na spani nestaci… ale nakonec se mi omlouval, ma jiny biorytmus, v 10vecer by neusnul nikdy. Tak ted hledam dostatecne kvalitni matraci, asi nafukovaci?, kdybyste meli tip tak muzete dat

• Citovat
  • Upravit
38
11.6.18 16:15

Je to velky sobec, ja bych si s nim promluvila, ze si musi najit cas i pro tebe. Jinak to proste nejde, to pak neni zadny vztah, jenom nejake pochybne souziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí