Partner - ženský lékař

Anonymní
19.1.19 10:10

Partner - ženský lékař

Ahoj holky,
poprvé využiji „anonym“, děkuji za pochopení.
Mám skvělého partnera, jsme spolu cca 5 měsíců a vše nám klape. Máme společné zájmy a hlavně jedeme si na stejné vlně humoru :mrgreen: Je to gynekolog-porodník v jedné nemocnici.. Trochu mi to trvalo se s tím srovnat, protože jsem docela žárlivá, ale myslím, že je to už dobré. :roll:
Já jsem spíš do sebe a jsem i stydlivá, on je takový průbojný, sebevědomí - ale takovou tou zdravou měrou. Sex je naprosto perfektní, jednoduše řečeno ví, kam šáhnout :oops:
Ve středu jsme byli u něj doma, mazlení nádherný a on na mě „zlatíčko, dneska nic nebude.. Měla by sis zajít zítra ke svému doktorovi, mám pocit, že se dole něco děje“.
No v tu chvíli jako byste mě polili ledovou vodou, šla jsem do koupelny a „dole“ vše v pořádku a ani žádné problémy nemám. Strašně se mě to v tu chvíli dotklo :pocitac: :pocitac: Včera sem přeci jen skákla ke svému doktorovi a dostala jsem tabletky, našel tam začínající zánět - já teď chodím skrz rameno 3× týdně plavat. Tak pravděpodobně z toho.. :zed:
Je mi teď prostě trapně.. Už tak mám problém o svých pocitech a sexu třeba mluvit a prostě nějak mi to srazilo i mé malé sebevědomí. Přijdu si jak.. nevím no :nevim: Mám teď pocit, jako by mě měl při každém sexu kontrolovat, zda je vše OK. :nevim: :nevim: U nás doma se o sexu a takových problémech moc nemluvilo, stará škola.
Přítel včera akorát volal, zda je vše OK a že to bude hned dobré po těch lécích co jsem dostala a že chce jít dneska kupovat nábytek do společného bydlení :roll: Pro mě je něco takového, strašně intimní věc a pro něj je to asi naprosto normální.. I tak se cítím trapně, nevím jestli to mám ještě nějak komentovat, vysvětlovat a nebo já nevím.. :nevim: :nevim:

Holky, děkuji za vyslechnutí.. :srdce: Vy, které mě poznáte z diskusí, prosím, o dodržení anonymu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6119
19.1.19 10:16

A problém je kde? Krom teda toho, že jsi hysterická až běda a měla bys s tím něco dělat, než si tě tenhle fajn chlap kvůli tomu znechutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
19.1.19 10:19

A jinak má přítel pravdu. Ve vážném vztahu, kde spolu spíte a plánujete společné bydlení, je snad normální komunikace i na taková témata :nevim: Nemá s tím co dělat jeho profese, díky ní ti „pouze“ ušetřil spoustu trápení s neléčeným zánětem. Ten pocit trapnosti tím navozuješ ty, věřím, že pro něj to trapné vůbec není a spíš nechápe, co se děje, že kolem toho děláš takové cavyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.1.19 10:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
poprvé využiji „anonym“, děkuji za pochopení.
Mám skvělého partnera, jsme spolu cca 5 měsíců a vše nám klape. Máme společné zájmy a hlavně jedeme si na stejné vlně humoru :mrgreen: Je to gynekolog-porodník v jedné nemocnici.. Trochu mi to trvalo se s tím srovnat, protože jsem docela žárlivá, ale myslím, že je to už dobré. :roll:
Já jsem spíš do sebe a jsem i stydlivá, on je takový průbojný, sebevědomí - ale takovou tou zdravou měrou. Sex je naprosto perfektní, jednoduše řečeno ví, kam šáhnout :oops:
Ve středu jsme byli u něj doma, mazlení nádherný a on na mě „zlatíčko, dneska nic nebude.. Měla by sis zajít zítra ke svému doktorovi, mám pocit, že se dole něco děje“.
No v tu chvíli jako byste mě polili ledovou vodou, šla jsem do koupelny a „dole“ vše v pořádku a ani žádné problémy nemám. Strašně se mě to v tu chvíli dotklo :pocitac: :pocitac: Včera sem přeci jen skákla ke svému doktorovi a dostala jsem tabletky, našel tam začínající zánět - já teď chodím skrz rameno 3× týdně plavat. Tak pravděpodobně z toho.. :zed:
Je mi teď prostě trapně.. Už tak mám problém o svých pocitech a sexu třeba mluvit a prostě nějak mi to srazilo i mé malé sebevědomí. Přijdu si jak.. nevím no :nevim: Mám teď pocit, jako by mě měl při každém sexu kontrolovat, zda je vše OK. :nevim: :nevim: U nás doma se o sexu a takových problémech moc nemluvilo, stará škola.
Přítel včera akorát volal, zda je vše OK a že to bude hned dobré po těch lécích co jsem dostala a že chce jít dneska kupovat nábytek do společného bydlení :roll: Pro mě je něco takového, strašně intimní věc a pro něj je to asi naprosto normální.. I tak se cítím trapně, nevím jestli to mám ještě nějak komentovat, vysvětlovat a nebo já nevím.. :nevim: :nevim:Holky, děkuji za vyslechnutí.. :srdce: Vy, které mě poznáte z diskusí, prosím, o dodržení anonymu. :kytka:

A kde je problém? :nevim: Je to gynekolog, takže poznal u tebe počínající zánět. To je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
19.1.19 10:22

Zřejmě dobrej gynekolog :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.1.19 10:26

Ahoj, já tě chápu, a to nejsem tak stydlivá, o sexu se normálně bavím .. Zřejmě bych taky měla takhle na začátku problém si zvyknout.Ano vím, je to lékař, ale je to taková intimní zóna.Není to jako chodit s ortopedem ktery tě upozorní že ti vrže koleno :D Myslím ale že je to o zvyku a když to teď překonáš, ten svůj stud a pocity trapnosti, tak to časem budeš brát normálně, nerozhodí tě to..Bylo by to asi škoda přijít o fajn chlapa.Když se mu svěříš tak myslím že to pochopí a tobě se uleví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.1.19 10:26

Ja te docela chapu.. asi by mi bylo taky divne a pri sexu jak na kontrole u doktora… no ale nic jinyho,nez mu o svych pocitech rict ti asi nezbyva,abys nevytvarela zbytecne dusno a nedusila to v sobe. Proste je to gyndar a asi sikovnej,kdyz to tak hnedka poznal a ty se s tim budes muset vyrovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
19.1.19 10:27

Já už bych to neřešila ;) Prostě dělej,jakoby nic.Chapu,že je to pro tebe trapné,asi by to bylo trapné pro všechny ženský,kdyby jim to řekl jejich chlap,ale tvůj je dr a on to bere podle mě úplně normálně ;) Třeba to pro něj bylo taky trapný ti to říct.Ja už bych se k tomu nevracrla.Urcite si o tobě nemyslí nic špatného. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
19.1.19 10:28

Nic nekomentuj a nic nevysvětluj, není co - se stane. :nevim: Buď ráda, že to zachytil v počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 10:30

@SlečnaDahlia nemyslím si, že bych byla histerická, zrovná já se svou povahou. Spíš mi šlo o to, jestli to ještě nějak komentovat, vysvětlovat.. Ale má pravdu @SlečnaDahlia že i o takových věcech se musí „doma“ mluvit. Jak říkám, jsem prostě do sebe nu :roll: většinou všechno v sobě dusím a nic neřeknu.

• Citovat
  • Upravit
14751
19.1.19 10:35

Ber to tak, že je to profesionál a tohle je jeho práce. Kdybys chodila s automechanikem, vezla ho svým autem a on ti řekl že potřebuješ seřídit ventily nebo že se nemáš tak prudce rozjíždět, tak by ti asi divné nebylo… Prostě se musíš naučit oddělit jeho práci od soukromého života tak, jak už to on dokázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.1.19 10:38
@Prof. Farnsworth píše:
Ber to tak, že je to profesionál a tohle je jeho práce. Kdybys chodila s automechanikem, vezla ho svým autem a on ti řekl že potřebuješ seřídit ventily nebo že se nemáš tak prudce rozjíždět, tak by ti asi divné nebylo… Prostě se musíš naučit oddělit jeho práci od soukromého života tak, jak už to on dokázal.

Přesně to samé jsem jí chtěla napsat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.1.19 10:41

Navíc on to asi jako nějaký trapas nebral - je to profesionál a sex neodmítl, protože by jsi byla nějaká šmudla, ale ze zdravotních důvodů (aby se ti to nerozjelo víc). Jako kdyby jsi doma měla praktického lékaře a při líbání u tebe viděl zelený jazyk a zarudnutí v krku - taky by přestal a poslal tě léčit se.

Přece si nemyslíš, že by si o každé ženě, co k němu přijde do ordinace se zánětem myslel, že je to nějaká šmudla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.1.19 10:43

Tak to bude asi dost dobrý gynekolog. To je prostě ta pracovní deformace. Spíš si myslím že by jsi mu měla poděkovat, že mel pravdu. Nebo by jsi byla spíš raději, kdyby dělal jakože nic a ty pak měla problémy? Ale tvoji stydlivost chápu, třeba si na to časem zvyknes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
19.1.19 10:56

Si představ, že by to byl plastický chirurg a hledal na tobě faldíky k odsátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí