Partner - ženský lékař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.19 12:14
@Aspera píše:
Aha to jsem nevěděla. No stejně si jí bude hlídat ať k němu bude chodit nebo ne.

To asi ano, ale chápu že potřebuje čas aby si na to zvykla..jako výhodu to vidím v těhotenství.Tady každá plaší se zašpiněním či si není jistá pohyby apod.(já jsem taky taková :oops: ) A tak bude mít poradnu doma :D

• Citovat
  • Upravit
106525
19.1.19 14:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
poprvé využiji „anonym“, děkuji za pochopení.
Mám skvělého partnera, jsme spolu cca 5 měsíců a vše nám klape. Máme společné zájmy a hlavně jedeme si na stejné vlně humoru :mrgreen: Je to gynekolog-porodník v jedné nemocnici.. Trochu mi to trvalo se s tím srovnat, protože jsem docela žárlivá, ale myslím, že je to už dobré. :roll:
Já jsem spíš do sebe a jsem i stydlivá, on je takový průbojný, sebevědomí - ale takovou tou zdravou měrou. Sex je naprosto perfektní, jednoduše řečeno ví, kam šáhnout :oops:
Ve středu jsme byli u něj doma, mazlení nádherný a on na mě „zlatíčko, dneska nic nebude.. Měla by sis zajít zítra ke svému doktorovi, mám pocit, že se dole něco děje“.
No v tu chvíli jako byste mě polili ledovou vodou, šla jsem do koupelny a „dole“ vše v pořádku a ani žádné problémy nemám. Strašně se mě to v tu chvíli dotklo :pocitac: :pocitac: Včera sem přeci jen skákla ke svému doktorovi a dostala jsem tabletky, našel tam začínající zánět - já teď chodím skrz rameno 3× týdně plavat. Tak pravděpodobně z toho.. :zed:
Je mi teď prostě trapně.. Už tak mám problém o svých pocitech a sexu třeba mluvit a prostě nějak mi to srazilo i mé malé sebevědomí. Přijdu si jak.. nevím no :nevim: Mám teď pocit, jako by mě měl při každém sexu kontrolovat, zda je vše OK. :nevim: :nevim: U nás doma se o sexu a takových problémech moc nemluvilo, stará škola.
Přítel včera akorát volal, zda je vše OK a že to bude hned dobré po těch lécích co jsem dostala a že chce jít dneska kupovat nábytek do společného bydlení :roll: Pro mě je něco takového, strašně intimní věc a pro něj je to asi naprosto normální.. I tak se cítím trapně, nevím jestli to mám ještě nějak komentovat, vysvětlovat a nebo já nevím.. :nevim: :nevim:Holky, děkuji za vyslechnutí.. :srdce: Vy, které mě poznáte z diskusí, prosím, o dodržení anonymu. :kytka:

No uplne tě chápu… Budeš pořád jak u doktora. Se divím, že tě nevysetril sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
19.1.19 14:26
@Prof. Farnsworth píše:
Ber to tak, že je to profesionál a tohle je jeho práce. Kdybys chodila s automechanikem, vezla ho svým autem a on ti řekl že potřebuješ seřídit ventily nebo že se nemáš tak prudce rozjíždět, tak by ti asi divné nebylo… Prostě se musíš naučit oddělit jeho práci od soukromého života tak, jak už to on dokázal.
Srovnávas pipku s ventilem?
@zoidberg píše:
Si představ, že by to byl plastický chirurg a hledal na tobě faldíky k odsátí :mrgreen:

Tak na plastického chirurga už musí nadstandardní sebevědomí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.1.19 14:29
@Venetia píše:
Srovnávas pipku s ventilem?

Jasně. Když není k dispozici pipka, souložím ventily :mrgreen: To se nesmí srovnávat - nebo to smí srovnávat jen ženy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
19.1.19 14:31
@Lalelale píše:
Půjdu proti proudu, mně by to vadilo a nikdy bych s tím chlapem nedokázala být v pohodě, protože bych trnula, kdy zase při sexu přepne do doktor módu a oznámí mi, že je něco špatně. Jedna z profesí, která by mi vadila. Buď by to doma byl prostě chlap, nebo by u mě vztah nevydržel.

Asi tak.. už bych si to neuzila s pocitem, že mi tam zkoumá choroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
19.1.19 14:32
@Venetia píše:
No uplne tě chápu… Budeš pořád jak u doktora. Se divím, že tě nevysetril sám.

Takže jak se měl zachovat správně? Držet hubu, aby si ona nepřipadala „jako u doktora“ (nezmiňuje ona sama jediný jiný případ, kdy by jim jeho profese nějak vstupovala do vztahu), a nechat ji, ať se jí ten zánět krásně rozjede? A ještě jí sexováním uškodit?

Nehledě na to, že projevu zánětu by si postupem času všiml každý, kdo s tou ženou spí a není úplný ignorant. Tenhle si akorát všiml včas a uměl to pojmenovat.

Chudák chlap, fakt. První musí jeho partnerka přenést přes srdce, že má poctivou, kvalifikovanou, dobře placenou práci, potom je trhán v diskusi na netu, protože se nezachoval jako sobec a záleží mu na zdraví partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
19.1.19 14:34
@Venetia píše:
Asi tak.. už bych si to neuzila s pocitem, že mi tam zkoumá choroby.

On jí tam jako lezl něco zkoumat? :? Ne, prostě si při intimitě s ní všiml, že s ní něco není v pořádku, a řekl jí to nejlépe, jak uměl. Tohle bych od partnerky očekávala nehledě na profesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
19.1.19 14:37
@SlečnaDahlia píše:
Takže jak se měl zachovat správně? Držet hubu, aby si ona nepřipadala „jako u doktora“ (nezmiňuje ona sama jediný jiný případ, kdy by jim jeho profese nějak vstupovala do vztahu), a nechat ji, ať se jí ten zánět krásně rozjede? A ještě jí sexováním uškodit?

Nehledě na to, že projevu zánětu by si postupem času všiml každý, kdo s tou ženou spí a není úplný ignorant. Tenhle si akorát všiml včas a uměl to pojmenovat.

Chudák chlap, fakt. První musí jeho partnerka přenést přes srdce, že má poctivou, kvalifikovanou, dobře placenou práci, potom je trhán v diskusi na netu, protože se nezachoval jako sobec a záleží mu na zdraví partnerky.
On to asi udělal správně, záleží na ni jestli je s tím schopna koexistovat a ten sex si užít.
Pokud má mírnou blokaci v komunikaci na podobná témata, jako třeba já, bude po erotice.
@SlečnaDahlia píše:
On jí tam jako lezl něco zkoumat? :? Ne, prostě si při intimitě s ní všiml, že s ní něco není v pořádku, a řekl jí to nejlépe, jak uměl. Tohle bych od partnerky očekávala nehledě na profesi.

A jak by si toho asi všiml, kdyby ji tam nezkoumal? Pohledem do očí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
19.1.19 15:01
@Venetia píše:
A jak by si toho asi všiml, kdyby ji tam nezkoumal? Pohledem do očí?

Strčí prst, vyndá, olízne a hned ví. Vždyť je to gyndař. ;) Nehledejte problémy tam kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.1.19 15:06
@samá práce píše:
Strčí prst, vyndá, olízne a hned ví. Vždyť je to gyndař. ;) Nehledejte problémy tam kde nejsou.

Myslíš, že se to takhle vyšetřuje standardně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 15:08

Jsi hysterka :roll: mmch ja te nepotesim, s jednim gynekologem jsem pravidelne sexovala a je fakt, ze vedel kam sahnout. Vzdycky jsem byvala posledni pacientka a pak se na gynekresle dely veci… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.19 15:15
@Russet píše:
No a? Aspoň to budeš mít zaléčené. Nikdy jsem s doktorem nechodila, tak nevím, ale že to je gyndouš, tak to automaticky umí v sexu. Spíš přirozený talent nebo léta praxe a odříkání :jazyk:

Jestli je mlady a pohledny, tak leta praxe… :mrgreen: aneb s mym gyndarem to zacalo tak, ze mne tak prijemne vaginalne vysetroval a podle vlhosti hned poznal, ze se mi to libi az mne udelal :oops: priste uz jsem prisla posledni a uz jsme si to rozdali se vsim vsudy, ale ten muj drzel pravidlo mit pomer vzdy jen s jednou pacientkou (byl zenaty).

• Citovat
  • Upravit
14751
19.1.19 15:30
@Anonymní píše:
Jestli je mlady a pohledny, tak leta praxe… :mrgreen: aneb s mym gyndarem to zacalo tak, ze mne tak prijemne vaginalne vysetroval a podle vlhosti hned poznal, ze se mi to libi az mne udelal :oops: priste uz jsem prisla posledni a uz jsme si to rozdali se vsim vsudy, ale ten muj drzel pravidlo mit pomer vzdy jen s jednou pacientkou (byl zenaty).

Tys tam chodila každej den když zavíral? Jak jinak můžeš vědět, že jich tam podobně jako poslední na řadu nechodilo víc? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 15:54
@Prof. Farnsworth píše:
Tys tam chodila každej den když zavíral? Jak jinak můžeš vědět, že jich tam podobně jako poslední na řadu nechodilo víc? ;)

To vis, ze mne to napadlo 8o nicmene kdyz jsem na to pri posexovem kaficku zavedla rec, tak pry na ukocirovani manzelstvi mu jeden pravidelny suk bokem bohate staci. No a i kdyby ne - ja si tam prisla pravidelne dobre vrznout, vztah jsem z toho nechtela a rozvadet nikoho taky ne, tak pro mne za mne. On to fakt umel, nikdo jiny mne soucasne neprivedl k orgasmu drazdenim klitorisu a bodu G zaroven… :oops:

• Citovat
  • Upravit
1108
19.1.19 16:12
@Anonymní píše:

Tvl. Příjemne vaginalne vysetroval :lol:
Ja kdyz si vzpomenu na svoji doktorku v duchodu a ta kovova zrcadla a pry: ,,podrzte si to tady, mate peknou halenku, kde jste ji koupila......,, :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí