Partneři náctiletých

3.1.15 13:32

partneři náctiletých

Mně je něco málo přes 50, synovi bude 17. Seznámil se s 16ti letou dívkou a do týdne ji k nám přivedl. Byla jsem ráda, že vím, s kým bude randit, ale že k nám, resp. k synovi, začne pravidelně chodit, mi připadalo dost brzy. Syn mi řekl, že to tak dělají všichni, že teď je jiná doba. Po třech měsících se rozešli a do týdne k nám přivedl jinou dívku, které bude 15 let. Jsou ze stejného města, takže za synem chodí ve všední dny tak na 4 hodiny, o víkendu a nyní o prázdninách tak na 8 hodin. Za nás se chodilo do rodin až když byla známost delší, tzv. „vážná“ a koukala z toho třeba i svatba. Předpokládám, že tohle není jeho poslední dívka a kolik jich ještě poznám? Prý je to normální, jeho kamarádi prý u dívek i přespávají nebo dívky u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9950
3.1.15 13:37

Tak myslím, že je to o tom jak si to kdo nastaví..tak pokud má dcera (to si ještě počkám :mrgreen: ) začne randíčkovat, tak taky bych chtěla vědět s kým..ale asi bych ji řekla, že takové to domácí scházení a přespání až bude cítit, že to je vážnější..asi by se mi nelíbilo, co půl roku jiný kluk :nevim:..prostě asi by to chtělo mu říct, aby rozpoznával co je vyloženě srdcovka a co jen na pobavení..ikdyž v těch letech se asi každej zamilovává bláznivě 8)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.1.15 13:38

Dceru mam zatim malou ale jedno vim jiste, urcite ji domu nenecham vodit co mesic noveho kluka, na to nejsem zvedava ;) az to bude vaznejsi nevidim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 13:40

@superalca50 moje mamka poznala 4 kluky (dva jen tak "proběhli), třetí za mnou chodil a já k němu (přespávali jsme u sebe) dva roky a ten čtvrtý je můj manžel… Takže ono to tak opravdu je. Pamatuju si, jak jsem měla své mamince za zlé, když mě k příteli nepustila spát po chvilkové známosti ale až po téměř roce vztahu :oops:

• Citovat
  • Upravit
4009
3.1.15 13:40

Tys neměla nikdy ani kamarády? Domů si přivedla až manžela? Já teda vodila kámoše domů už ze dvorka v pěti letech. Chodili k nám i na základce i na střední i na vysoké. Přítele jako přítele jsem dovedla domů v 17 i na přespání (vedle sebe :) ). Jezdil s námi na hory, na chalupu. A určitě to není člověk, se kterým teď žiju :lol:.Sestra přítele jako přítele domů dovedla čtyři nebo pět. Všichni s námi jezdili lyžovat, na chalupu a tak. Našim je teď přes padesát, takže nejsou od tebe nijak extrémně věkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.1.15 13:41

No ono driv stalo kino par korun, kavarna tez, dneska kdyby meli nactileti vysedavat po kinech a kavarnach, museli by mit kralovske kapesne nebo si uz vydelavat :nevim:

Osobne by mi vadilo jen, kdyby i za me pritomnosti v dome meli sex. Jo a kluka bych poucila, ze holka po 15 je velmi nebezpecna znamost, co se intimnosti tyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 13:41

Jsem -náctiletá slečna a tak budeš mít názor i z druhé strany. Popravdě řečeno, mně to nepřijde normální, vodit si domů každou chvíli jinou slečnu a aby u vás trávila tolik času. Je sice hezké, že to nějak netají, ale na druhou stranu. Možná bydlím v nějakém zvláštním kraji, ale co vím ze svého okolí tak takhle moc si domů nikdo partnery nevodí.

• Citovat
  • Upravit
14996
3.1.15 13:42

Je fakt, ze jsem mladsi rocnik a kluky jsem si normalne domu vodila, ale jednak nasi uz byli otrkani od mych starsich sourozencu, druhak ja mela same delsi vztahy. Kazdopadne syn by mel respektovat pravidla, jaka nastavi rodice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.1.15 13:43

My když jsme se s přítelem seznámili (15, 16) tak jeho máti furt dolovala nějaké kafíčko, atd.

Pak jsme se sem tam potkávali třeba před domem, když jsem na něj čekala, tak jsme s rodiči prohodili pár vět, jako kde studuju a takové :mrgreen: (bylo tenkrát léto a byli věčně vyplazení na zahradě)

Nějak po 3-4 měsících jsem u něj mohla o víkendu přespat, on u nás tak po půl roce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.1.15 13:44

Jiná doba! Host vyhazuje vrchního! :lol: Jak si to zařídíš tak to máš. Já když poučoval rodiče dostal jsem za uši. Jaké si to uděláte takové to budete mít. Párkrát si spleteš její jméno a další už nepřivede. Dělat si z domu hodinový hotel pro syna… Mě by bylo blbé představovat tolik „životních partnerek“ Podle mě v tomto se doba nezměnila. Ale počkej na třetí. Třikrát a dost. Určitě mu to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
3.1.15 13:47

Jinak mne bylo 15 kdyz jsem mela prvni vaznou znamost a normalne jsem byvala u kluka i cely víkend, kdyz byly prazdniny, tak klidne cely tyden :nevim: stridali jsme se, vzdy týden u nas, tyden u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
3.1.15 13:50

@superalca50 Ja to mela taky tak, dokonce první kluk u me začal i bydlet a to v ten 15ctych narozenin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.1.15 13:55

@superalca50 jo a doporucuju precist si Betty MacDonald, Dusim se ve vlastni stave. Tam meli vecne doma navarenou celou partu pubertaku a pubertacek, kteri si pousteli muziku nahlas, vyzirali lednicku a pili kokakolu. Jedna pritelkyne mi prijde jeste jako klidek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 13:58

Tak lepší aby byla u vás doma, než aby někde vysedávali v hospodě ne? :nevim: jsem mladší ročník, mamča taky poznala několik mých známostí a byla spíš ráda, že ví, s kým trávím čas. A to jsem prvního přivedla ve 14,jemu bylo 18 :mrgreen: vydrželo nám to skoro rok, pak jsme neustáli vojnu.

• Citovat
  • Upravit
69235
3.1.15 14:02

Ježiš marjá a kam mají jít? Přeci když si vezme svou holku k sobě do pokojíku, tak to není bere do rodiny. bere do rodiny si představuju, že ji s sebou taháte pro rodinných oslavách k příbuzenstvu a podobně. Kde mají být? Mají mrznout venku nebo ve sklepě? Přeci je to i jeho domov. Já tedy nevím, ale nic špatného na tom, že si sedmnáctiletý kluk vezme domů svou přítelkyni, nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí