Partnerské hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
23.2.13 12:54
@subsomi píše:
@Lucinka247
Buď ráda, že je aktivní a snaž se přidat k němu :think:
Podle mě je toto mnohem lepší než aby sděl doma na gauči u televize a pil lahváče :zed: :zed: :zed:
Zkus jemu navrhnout kompromis, s dcerou rok a půl už přece můžeš na sáňky, on se dvě hoďky projede na běžkách a pak budete všichni 3 stavět sněhuláka :)

přesně tak :palec: Proč nejedeš s ním? Teda nejedete? Ví vůbec o tom, že ti to „vadí“, nebo že si si víkend představovala jinak?
Myslím, že je fajn, že je aktivní, akorát byste se měli více sehrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.2.13 13:57

Třeba to jsou jen hormony, já když byla těhotná, tak mi taky přišlo, že je na mě manžel hnusnej, ale když si to tak vezmu zpětně, choval se úplně stejně, jako vždycky předtím, možná i líp. Brečela jsem i u reklamy na Milku :mrgreen: Ono se to třeba zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
23.2.13 14:16

Bud rada ze je aktivni a nedrepi jen doma na zadku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 21:09

Hádky a facky

Zdravím je mi trapné to psat anonymně ale musím..
S přítelem jsem přes 2 roky a hodně často se hádáme… Dokáže mě vytočit snad každá blbost. Ale nejhorší je že přítele začnu mlátit, škrabat..Nevím jak s tím přestat.. Nevíte o nějaké pořádně pro páry nebo je to snad uz i na psychologa? Co mam dělat?

• Citovat
  • Upravit
5640
29.5.17 21:14

Jste spolu dva roky, porad se hadate a mas potrebu ho fyzicky napadat. V tom pripade bych poradila snad jen rozchod :nevim:. Nehodite se k sobe, takova komunikace neni normalni. Pokud teda se v tom nevyzivate a jste takto oba maximalne spokojeni, coz evidentne neni ten pripad, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.5.17 21:46

Je dobre si vyjasnit situaci na obou stranach nekdy to je i italie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 21:50

Takhle spolu jsme šťastní moc jenže když dojde na hádky tak je to kruté :( oba se moc milujem

• Citovat
  • Upravit
5640
29.5.17 22:13
@Anonymní píše:
Takhle spolu jsme šťastní moc jenže když dojde na hádky tak je to kruté :( oba se moc milujem

A kvuli cemu se hadate, ze ho u toho kouses a skrabes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:39

Kvuli blbosti. Vzdy me dokáže vytočit něčím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.17 22:41
@Anonymní píše:
Kvuli blbosti. Vzdy me dokáže vytočit něčím

mam to trochu podobne. Nestava se to casto, ale dokaze me vytocit tak, ze rozdavam facany.

• Citovat
  • Upravit
14642
29.5.17 22:47

Jenom zírám, kam až necháte dojít hádku kvůli nějaké maličkosti. Člověk by se měl ovládat v každé situaci. Facky, kousání a škrábání opravdu do vztahu nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
30.5.17 06:20

Nejlepší by byl asi rozchod. Když se takhle hádáte po dvou letech, tak co budete dělat za deset let? Člověka, kterýho miluju přece neuhodím, to není normální. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.17 06:41

Pokud někdo někomu ubližuje tak rozhodně ho nemůže milovat anonymní zkus si nejdřív ty nadávky a facky říct a dát sobě a pak napiš jak ti bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
30.5.17 11:24
@Anonymní píše:
Zdravím je mi trapné to psat anonymně ale musím..
S přítelem jsem přes 2 roky a hodně často se hádáme… Dokáže mě vytočit snad každá blbost. Ale nejhorší je že přítele začnu mlátit, škrabat..Nevím jak s tím přestat.. Nevíte o nějaké pořádně pro páry nebo je to snad uz i na psychologa? Co mam dělat?

Skoda, ze sem neco nenapise tvuj pritel: pradil bych mu, aby se s tebou OKAMZITE rozesel!

Podobny vztah jsem kdysi zazil (ale uz je to opravdu HOOOODNE davno) a dodnes lituji kazde hodiny navic, kterou jsem v tom vztahu zustaval.

Bic a pryc! Mozna spis „Bitch a pryc“.

Jestli mas sveho pritele opravdu rada, opust ho. Bude ti za to jednou nesmirne vdecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.5.17 12:01

Hádky mohou být za určitých okolností normální. Ne fyzické napadání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí