Partnerské hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
30.5.17 13:09
@Terezka1993 píše:
Chápu tě, když člověk strašně miluje, tak dokáže v určitých chvílých strašně nenávidět, taky to tak mám. Nikdo mě nevytočí tak, jak ten koho strašně miluju..,

Ubohé deprivantky si pletou lásku s pocity, není jim pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.23 22:14

Potřebuji se vypovídat a trochu vidět i Vas pohled. Dneska jsem vezla bývalému klíče, protože si zabouchl dveře od bytu a já jediná je mám (kvůli dítěti). Současný partner se na mě naštval a to dost, rekl mi, že jsem jeho čokl a že jsem u něj hluboko klesla. Jeho slova mě hrozně bolí. Teď tu sedím a stále přemýšlím, co tím myslel.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.2.23 22:24
@Anonymní píše:
Potřebuji se vypovídat a trochu vidět i Vas pohled. Dneska jsem vezla bývalému klíče, protože si zabouchl dveře od bytu a já jediná je mám (kvůli dítěti). Současný partner se na mě naštval a to dost, rekl mi, že jsem jeho čokl a že jsem u něj hluboko klesla. Jeho slova mě hrozně bolí. Teď tu sedím a stále přemýšlím, co tím myslel.

Myslel tím, že žárlí a neumí to ovládat. U mě by velmi hluboko klesl on.

• Citovat
  • Upravit
2934
5.2.23 22:25
@Anonymní píše:

Velmi rychle bych ho vyprovodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.23 23:03

@Janli @Zoe1 čokl myslel ne jeho, ale bývalého. Že jen piskne a já jen letim. Jsem to v příspěvku napsala asi blbr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
6.2.23 00:04

Myslím, že jste to napsala správně, jste čoklem bývalého, na kterého když ex pískne, tak čokl přiběhne a to je ta hlubokomyslná myšlenka toho současného. Myslím, že tato urážka je hodně za hranou. Pokud ji hodláte odpustit, pak byste měla čerpat nějaké výhody. Pokud ji nehodláte odpustit, pak je na místě dotyčného opustit. Život je jen volba.

@kristynka2014 píše:
@Janli @Zoe1 čokl myslel ne jeho, ale bývalého. Že jen piskne a já jen letim. Jsem to v příspěvku napsala asi blbr
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky