Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Radek9 píše:Anonymní píše:No ani tolerovaná nevěra není nic jednoduchého. Vidím to u sebe i milenky. Plácáme se v tom „všichni“.
Tk to já zachraňovat chci, mám dítě staré ani ne rok a sama bych s ním nemohla být, prostě bych na něj neměla finance. A také jsme manželé, takže rozvod je přece jen náročnější než rozchod. Přiznám se, že když jsem o té naší situaci přemýšlea, tak mě jedno řešení napadlo, vlastně stejné psal i Radek9, tolerovaná nevěra. Nechci mu to dělat za zády, ale určitě by se mi dost ulevilo, kybych měla sex aspoň jednou za čtrnáct dní.
2. anonymní
souhlasím…není to nic jednoduchého…
Ahojky,
můžu řict, že to samé je u nás doma.Jsem s nim 25.let a v den výroči jsem se dozvěděla ,že někoho měl v době kdy já se starala o děti a on si podnikal ,tušení jsem měla ,ale nebyla jsem si jista. Jak jsem se to dozvěděla zůstala jsem jako opařená ,ale to byl prvotní šok a pak přišel druhy, když jsem se ho v klidu zeptala jestli mi bylnevěrný a že vím že dotyčná je rozvedená a potřebuje někoho kdo ji zabezpečí,tak po mě vyjel,začal mě škrtit a nadavat do k.r.v co si to na něho prý vymýšlím atd. No nechala jsem ho vychladnout a asi za dva dny jsem se zeptala jestli s dotyčnou něco měl,a opět to samé a navíc se prořekl šak jsem sní nic neměl. Opět jsem ho nechala a nevšímala si ho , a pak jsem se opět zeptala a on že už ho to nebaví a že se raději rozvede. Tak jsem mu řekla že souhlasím a zůstal jako opařený zase on, jelikož vím že si zakláda na rodině.Jinak to same jeho rodina je nedotčitelná, a já jsem vzduch .Tak ted jsem v situaci že si hledím sama sebe ,řekla jsem 25,letjsi investovala do rodiny a ted jsem na řadě já, a mužu Ti /jestli mužu tykat/ napsat že jsem to vzala radikálně a to plastikou ,sdělila jsem muj to 3 dny před nastupem ,a on byl uplně mimo.Dneska ještě relaxuju ale už se těším do prace,a slibuju že budu pokračovat dál ,až to bude dokonalé necham si nafotit book a napíšu mu tam ,,vidíš o co přicházíš.Měj se pěkně a drž se.Chlapi za to nestojí ![]()
Ahoj, tak jsem se začetla do této diskuze a musím říct, že musím být opravdu vděčná za to co doma mám.. Manžel u porodu byl a tím si nás a hlavně mě začal vážit mnohem víc. Chuť na sex má snad větší jak před porodem a stále říká, že takhle(s 10kg navíc) se mi líbím ještě víc, protože má aspoň na co sáhnout. Tak to opravdu potěší, kor když vidí, jak jsem z těch kilo nešťastná..
Nechápu jak jste to všechno doteď vydrželi, takže vám všem moc fandím a budu vám držet palečky, ať všechno dobře dopadne a vy jste zase šťastné tak jako dřív..
Škovy voči, mě říct chlap že jsem tlustá a kvůli tomu se mnou nebude spát, odpovím že já stejně s primitivama nespím. Co tohle je za chlapa?? To je snad i urážení mužů, říkat mu chlap.
Manžel u porodů byl, vždycky. Říkal, že když chlap stojí u hlavy, nevidí nic. Akorát on je už čím dál oprsklejší - u prvního porodu stál u mé hlavy a mačkal mi upoceně ruku, postupně je zběhlejší a už i nakoukne na deroucí se hlavičku, pouštěl mi kapačku (ale na můj pokyn
), koukal jestli dr dobře sešívá… vyloženě ho to „baví“ pozorovat, naposledy mi i radil kdy tlačit a jak dýchat. ![]()
A přitom je větší erotoman než před porodama. A já větší koblich, s velkým břichem… Jenže jsou i tlustý ženský, který se uměj prodat - není to jen o vzhledu, ale o celkovém vystupování ženy. Když se navoním, pěkně obléknu, učešu vlasy a přijdu hrdě s nosem nahoru, určitě se prodám víc než jako hrbící se hubeňourka.
Když chlap nechce sex, je tam asi velkej problém, protože oni sexem myslí a žijou. ![]()
kolegyni taky manžel řek, po dvou dětech, že je tlustá. Bych s ním vyběhla na konec města a ještě by vysolil 50tis. na liposukci a plastiku, když chce mít doma modelku ![]()
eva76 píše:
kolegyni taky manžel řek, po dvou dětech, že je tlustá. Bych s ním vyběhla na konec města a ještě by vysolil 50tis. na liposukci a plastiku, když chce mít doma modelku
Proč nemůže říct chlap ženský, že je tlustá, když je tlustá ?
To je jako kdyby ženská nemohla říct chlapovi, že je vochlasta, když chlastá …
myslím, že chlast se ovlivnit dá…váha někdy ne…navíc chlast je závislost a ničí nejen závislého, ale i vše kolem…to, že má partner 10 kilo navíc snad nikomu neubližuje…třeba tak? ![]()
vegiska píše:
myslím, že chlast se ovlivnit dá…váha někdy ne…navíc chlast je závislost a ničí nejen závislého, ale i vše kolem…to, že má partner 10 kilo navíc snad nikomu neubližuje…třeba tak?
Chtěla bych vidět chlapy, jak by byli těhotný a jak šik by byli po porodu.
Jenže to by nešlo, protože chlap mít jen jednu jedinou menstruaci, tak se psychicky sesype.
Nic ve zlém, jinak mám muže ráda a uznávám je. Ale jsou věci, které si dva milující se neříkají, kor když vidí, že ho ta věc samotnýho trápí.
radek9 píše:eva76 píše:Proč nemůže říct chlap ženský, že je tlustá, když je tlustá ?
kolegyni taky manžel řek, po dvou dětech, že je tlustá. Bych s ním vyběhla na konec města a ještě by vysolil 50tis. na liposukci a plastiku, když chce mít doma modelku
To je jako kdyby ženská nemohla říct chlapovi, že je vochlasta, když chlastá …
protože v případě, že přibere po dětech a ne po přežírání se, je to velmi neetické. Vochlasta chlastá dobrovolně, ale spousta žen přijde díky těhotenství ke zdeformované postavě, tudíž vytýkat jí to, to dokáže snad jen buran
Ahoj holky,
tak taky koukám, že v tom nejsem sama. U nás se děje přesně to stejné. Po porodu (šla jsem na CS, ale neplánovaně, takže přítel u mých bolestí byl) pomalu přestáváme se sexem. Malé už je dva a půl a asi od půl roku spí přítel v obýváku, důvod mi nikdy neřekl, je dost nekomunikativní, takže i když se ho na to zeptám, jen mě odbyde (ovšem slušně). Začal podnikat, takže chodí domů navečer, zasedne k televizi a tím pro něj den končí. Malá chodí spát po deváté, takže na sex už pak nemá náladu a je unavený, o víkendu je to úplně stejné. V neděli si zajedem na výlet do blízkého lesa na procházku a konec
Aby toho nebylo málo, koupili jsme nový byt, který je potřeba kompletně zrekonstruovat, ale on se o to vůbec nestará. V sobotu tam něco odpoledne udělá, tím jeho zájem o nové bydlení končí. Vůbec se nezeptá, co tam v týdnu zedník dělá, co bude dělat dál, atd
Náš problém je v jeho nekomunikaci..přijde z práce, nic ho nezajímá, na nic se neptá. Ale nechci pomlouvat jen jeho, určitě dělám nějaké chyby i já..jen nevím jaké ![]()
Ahoj holky, řeším v rodině podobné problémy, můžete napsat, jak celá situace u vás nakonec dopadla?
Díky ANONYMKA
@MambaJ
U nás je to přes kopírák jako jeden z uvedených příspěvků - od anonymního, tak doufám, že někdo z těch co tu psali se ozvou. Ale je to dlouho, tak nevím. Pokud ne, tak bohužel. Potřebuji radu od někoho, kdo si prošel tím, o čem je tahle diskuse, takže jestli se ti nechce číst, nech to být. Popisovala bych tu to stejné, co už je tu napsáno.
Tak u nás je to vyřešený jsem si vzpomněl, máme 9letýho klučinu a 10měsíční mimi a manželka přibrala a líbí se mi víc než kdysi a tím pádem mám na ni i více chuti, jenže manželka po sexuální stránce po prvním dítěti už neměla takový zájem o intimnosti a po druhém to má vyřešené úplně sex v podstatě nechce, když neloudím po sexu má lepší náladu když loudím je nervozní a udělá cokoli at se třeba pohádáme at sex není, nebo svolí ale stojí to za nic. Řekla, že děti jsou u ní na prvním místě. Byl jsem u obou porodů a říkal jsem si proč tam chlapi vlastně chodí když tam zavazí a vesměs je ženský nevnímají, mně moje vždy vyčetla, že jsem ji nepodpořil, ale v té situaci si to neuvědomuje, že jsem dělal pravý opak.