Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leninas1 moc gratuluji :smiling_face_with3_hearts: Mám z toho velkou radost 🤗 Tak teď už jen pohodu a za chvilku je na světě 😍
To je jasný znamení, že u nás to bude určitě taky v pořádku 😊
@Ba-stet nejdřív se dělá test na pět vývoj. vad a mezi tím je i ta naše a to je do tří dnů hotové.
Na zbytek se čeká tři týdny.
Takže do pátku budu vědět.
Občas se prý zjistí teda něco v těch testech co trvají déle, ale pokud bude v pořádku toto, tak ten zbytek určitě taky 😊 ![]()
A děkuji za podporu 🙂
@Misha 38 Držím moc pěsti, aby to bylo v pořádku
Pořád to bolí a pořád už asi bude. Ale jsem teď v 18tt a zatím vypadá vše v pořádku, tak doufám, že teď stojí štěstí a náš andílek při nás a budeme mít zdravé miminko:)
@Leninas1 Ahojda,nějak jsem nestihla napsat.
Tak první kolo výsledků je zatím v pořádku
a musím říct, že mám hroznou radost.
Už nějak ani nepočítám s nějakou špatnou zprávou. Prostě se říkám, že už bude vše v pohodě.
Do čtrnácti dnů by měl dorazit zbytek, tak…
A 3.2. jdu na screening a tam budeme řešit tu tep.frekvenci.Ale do té doby si říkám, že se to určitě taky srovná.
Už musím myslet jen takhle, protože bych se z toho zbláznila ![]()
Ahoj, jen zkusím obnovit diskuzi, zda tu ještě někdo z vás nakukuje. My dnes na screeningu riziko 1:70. Moc mě povzbuzují vaše dobré výsledky, snad to všechno mělo i dobrý konec. Budu ráda, jestli někdo ještě napíšete, jak to nakonec dopadlo, nebo jaky byl další průběh vyšetření/kontrol atd.. je to čerstvé tak sbírám jakékoli informace. Děkuji
Ahoj
my měli tenkrát riziko 1:109 a nechávali jsme si dělat odběry krve a ty vyšli v pořádku. Teď tu mam už 3 leteho rošťáka který je naprosto zdravý
a to se ještě narodil predcastne ve 32 týdnu kvůli covidu
držím palce ať je u vás vše v pořádku ![]()
@Leninas1 moc děkuji! To je super.❤️ Na ultrazvuku vypadalo všechno v pořádku jen byla vyšší tepová frekvence 180. A sestra říkala, že to má na tom vypočítaném riziku největší podíl..
To jsem měla přesně taky. Prcek byl na ultrazvuku v pohodě jen tep 180. Na další kontrole už měl tep ok
doktor říkal že pokud je jinak ultrazvuk v pohodě tak by se tolik nenervoval. Horší je když dopadne blbě ultrazvuk no
@Eskoo U nas katasrofalni screening. Celkově riziko DS 1:4, Edwards a Patau o něco lepší, nějak 1:18 a 1:32. Psala jsem tady o tom kdysi v diskuzi „Hodne spatny prvotrimetrialni screening“, tak si muzes pocist. „Miminko“ je zcela v poradku, v pondeli uz jde do 2. tridy ZS. ![]()
@verusak.berusak tak to si ani neumím představit.. moc děkuji za vaše sdílení! ❤️ Zatím se taky úplně nevzdávám.. uklidňuje mě že na tom ultrazvuku to vypadalo dobře..
Tak jen doplním že nám to taky dopadlo dobře. Byli jsme včera na odběr CVS. Před chvílí volali že výsledky jsou NEGATIVNÍ! A čekáme druhého chlapečka. ❤️ ❤️