Patauův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
5.1.21 13:01

@Leninas1 moc gratuluji :smiling_face_with3_hearts: Mám z toho velkou radost 🤗 Tak teď už jen pohodu a za chvilku je na světě 😍
To je jasný znamení, že u nás to bude určitě taky v pořádku 😊
@Ba-stet nejdřív se dělá test na pět vývoj. vad a mezi tím je i ta naše a to je do tří dnů hotové.
Na zbytek se čeká tři týdny.
Takže do pátku budu vědět.
Občas se prý zjistí teda něco v těch testech co trvají déle, ale pokud bude v pořádku toto, tak ten zbytek určitě taky 😊 :wink:
A děkuji za podporu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.1.21 14:16

@Misha 38 Držím moc pěsti, aby to bylo v pořádku :srdce: Pořád to bolí a pořád už asi bude. Ale jsem teď v 18tt a zatím vypadá vše v pořádku, tak doufám, že teď stojí štěstí a náš andílek při nás a budeme mít zdravé miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.1.21 10:43

@Misha 38 ahojky, tak už něco víte? Myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.1.21 13:33

@Leninas1 Ahojda,nějak jsem nestihla napsat.
Tak první kolo výsledků je zatím v pořádku :dance: a musím říct, že mám hroznou radost.
Už nějak ani nepočítám s nějakou špatnou zprávou. Prostě se říkám, že už bude vše v pohodě.
Do čtrnácti dnů by měl dorazit zbytek, tak…
A 3.2. jdu na screening a tam budeme řešit tu tep.frekvenci.Ale do té doby si říkám, že se to určitě taky srovná.
Už musím myslet jen takhle, protože bych se z toho zbláznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.1.21 13:39

@Misha 38 Tak super :palec: Určitě to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.8.24 17:22

Ahoj, jen zkusím obnovit diskuzi, zda tu ještě někdo z vás nakukuje. My dnes na screeningu riziko 1:70. Moc mě povzbuzují vaše dobré výsledky, snad to všechno mělo i dobrý konec. Budu ráda, jestli někdo ještě napíšete, jak to nakonec dopadlo, nebo jaky byl další průběh vyšetření/kontrol atd.. je to čerstvé tak sbírám jakékoli informace. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
30.8.24 22:49

Ahoj :palec: my měli tenkrát riziko 1:109 a nechávali jsme si dělat odběry krve a ty vyšli v pořádku. Teď tu mam už 3 leteho rošťáka který je naprosto zdravý :srdce: a to se ještě narodil predcastne ve 32 týdnu kvůli covidu :hug: držím palce ať je u vás vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
31.8.24 06:35

@Leninas1 moc děkuji! To je super.❤️ Na ultrazvuku vypadalo všechno v pořádku jen byla vyšší tepová frekvence 180. A sestra říkala, že to má na tom vypočítaném riziku největší podíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.8.24 06:54

To jsem měla přesně taky. Prcek byl na ultrazvuku v pohodě jen tep 180. Na další kontrole už měl tep ok :palec: doktor říkal že pokud je jinak ultrazvuk v pohodě tak by se tolik nenervoval. Horší je když dopadne blbě ultrazvuk no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11033
31.8.24 07:05

@Eskoo U nas katasrofalni screening. Celkově riziko DS 1:4, Edwards a Patau o něco lepší, nějak 1:18 a 1:32. Psala jsem tady o tom kdysi v diskuzi „Hodne spatny prvotrimetrialni screening“, tak si muzes pocist. „Miminko“ je zcela v poradku, v pondeli uz jde do 2. tridy ZS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
31.8.24 08:26

@verusak.berusak tak to si ani neumím představit.. moc děkuji za vaše sdílení! ❤️ Zatím se taky úplně nevzdávám.. uklidňuje mě že na tom ultrazvuku to vypadalo dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.9.24 10:44

Tak jen doplním že nám to taky dopadlo dobře. Byli jsme včera na odběr CVS. Před chvílí volali že výsledky jsou NEGATIVNÍ! A čekáme druhého chlapečka. ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí