Patchwork – baví vás?
- Fotoalbum (20)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lesi, fakt, to druhé vypadá o moc líp… Ta zelená tomu vyloženě prospěla. Fakt moc hezké… Já se bohužel nemám zatím čím chlubit… Ale už mám pomůcky a nařezala jsem nějaké čtverečky ze starých košil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tady přidávám svoje výtvory ![]()
http://imb.lide.cz/…12390200.jpg /> http://imb.lide.cz/…AE8C0100.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Judito, moc hezké… To je určitě prošívané ručně, co? To by mě jeblo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím nemáte někdo Praktickou ženu se seriálem patchwork, kde je dětská deka v růžovém? Kdyby jo, nebyly byste tý lásky to sem naskenovat??
Švagrová mi ji před časem půjčila, ale už jsem ji vrátila a ona ji půjčila dál. Mohla jsem si to zkopírovat, tehdy mě to nějak nenapadlo… ![]()
Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych jeden dotaz ohledně patchworku. Na začátku někdo řešil, že šije podle knížky od Renaty Bažantové: Patchwork šitý na stroji. Ráda bych se zeptala, zda se investice do této knihy vyplatí a dá se podle ní tvořit. Jde mi hlavně o vzory, šít naštěstí umím.
Jinak obdivuju výtvory, k takovýmto bych se ráda časem propracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesino, ta riflová deka je nádherná!!! Když jsem se coby těhule nudila, barvila jsem si látky, střihala a šila a následně malovala povlečení pro malou. Patchworkem jsem šila plymo do kočárku, bílo-zeleno-růžové a na některé kostičky jsem vyšívala a na některé přišívala a některé batikovala. Jen mi vadí, že nůžkama se to stříhá hodně špatně. Jak to stříháš ty? Máš řezačku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Jsem moc ráda,že jsem objevila diskuzi,kde i já zapadnu
Já ráda šiju už od malička,začalo to hadříkama na panenku,a skončila jsem u patchworku. Před lety jsem si koupila šicí stroj Pfaff Expresion-2036, a na n í to jde samo. Moc mě to baví,mamka se mi vždy směje a říká,že si nakoupím tak krásný látky,pak je rostřihám a znovu sešívám,ale mě to prostě baví,je to moje vášen ![]()
Lesino: jsi moc šikovná,a ta deka je nádherná,moc se mi líbí ![]()
Posílám pár ukázek mojí tvorby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju,snažím se,aby už to nějak vypadalo,ale hlavně mě to baví,i když tím zabilu hodně moc času ,výsledek vždy stojí za to ![]()
Tohle bude například můj přehoz přez postel,vše to je a bude ruční práce,ty kytky jsou zatík jen naaranžované,spojují je oranžovou látkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten přehoz je krásný. Takový bych jednou taky chtěla, jestli se teda na takovou obtížnost dostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit