Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Zdravím všéchny!!
mám dotaz ohledně Payal účtu. Založila jsem si ho cca před rokem, jen jsem se zaregistrovala a pak už ho nikdy nepoužila, dnes mi přišel email, že se mám ověřit a doplnit nějaké info a byl tam odkaz, na který mám kliknout ale když kliknu, tak se mi objeví bílé okno,…no ale o to nejde, jde o to, že já chci zrušit ten učet, ale nejde mi přihlásit ani ´přes zapomenuté heslo, protože mail který tam zadám tak prý podle nich neexistuje..už fakt nevím co stím..myslíte že mi ho zruší sami když na něj tak dlouho nechodím? nebo co mám dělat? a doufám, že nebudu nějak zadlužena za nějaký poplatky? mělo by to být zadarmo když jsem jej nepoužila ne?
pokud ho nepoužíváš, tak to neřeš - oni neúčtují poplatky. JInak je možné, že jsi při založení měla jiný mail?
@martina.se právěže jsem použila mail na který mi poslali i tu zprávu a zkusila ještě další co mám, ale prostě to nejde ![]()
takže opravdu mi nic nezaúčtují? jsem z toho neklidná když to není zrušeno a nevím to jistě ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se právěže jsem použila mail na který mi poslali i tu zprávu a zkusila ještě další co mám, ale prostě to nejde
takže opravdu mi nic nezaúčtují? jsem z toho neklidná když to není zrušeno a nevím to jistě
neúčtují, neboj. Pokud to chceš fakt zrušit, napiš na podporu, oni Ti pomůžou.
Ten email co ti přišel je falešná zpráva, virus nebo nějaký podvod, pozor na to. Chodí mi to každou chvíli, že chtějí ověřit heslo, že jsem překročila limit a jiný pitomosti. Pozor na to. Na Paypalu nic takovýho nikdy nechtějí, od nich chodí akorát potvrzení o zadané platbě.
Zdravím všéchny!!
mám dotaz ohledně Payal účtu. Založila jsem si ho cca před rokem, jen jsem se zaregistrovala a pak už ho nikdy nepoužila, dnes mi přišel email, že se mám ověřit a doplnit nějaké info a byl tam odkaz, na který mám kliknout ale když kliknu, tak se mi objeví bílé okno,…no ale o to nejde, jde o to, že já chci zrušit ten učet, ale nejde mi přihlásit ani ´přes zapomenuté heslo, protože mail který tam zadám tak prý podle nich neexistuje..už fakt nevím co stím..myslíte že mi ho zruší sami když na něj tak dlouho nechodím? nebo co mám dělat? a doufám, že nebudu nějak zadlužena za nějaký poplatky? mělo by to být zadarmo když jsem jej nepoužila ne?