Hledám oblečení - poradíte?

isp
1387
27.2.15 14:26

Hledám oblečení - poradíte?

Ahoj maminky potřebuji poradit, kde bych sehnala fialové košile na mého manžela a na syna. Potřebuji naprosto stejné barvy s krátkým rukávem v malé a velké velikosti.Na manžela myslím tak 42-44 na syna 120-128.
Už se z toho asi zblázním, protože na ně nemohu sehnat dvě stejné košile nikde na internetu :zed:
Navíc nechci kvůli jednomu dni do toho moc investovat takže by měly být obě do 1.000 Kč :roll:

:roll: dále bych potřebovala sehnat na syna tříčtvrťáky v černé barvě pohodlné na gumu ale aby se hodily ke košili na svatební den do parného léta!

A nakonec potřebuji sehnat pro sebe a pro dceru nějaké mašle ve fialové barvě, dceři nejspíš na čelence a pro sebe stejnou mašli ale aby mi šla připnout do účesu. Jdeme na svatbu příbuzné a potřebujeme se sladit všichni do fialova ;)

Všem díky za tipy na nákup oblečení a doplňků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
27.2.15 14:27

Moc to řešiš a prožíváš :-) ono si toho stejně nikdo nevšimne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.2.15 14:33

Tvl já myslela, že je to na vaši svatbu 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16220
27.2.15 14:38

A je to tady, důkaz, že některé páry diktují svatebčanům v čem přijít, aby měli sladěné fotky :roll: Já myslím, že když bude mít chlap tmavě fialovou a syn světle fialovou, tak se fakt vůbec nic nestane. Co se týče doplňků, tak není problém udělat si čelenku a sponku s mašlí doma.
Případně ti vše vyjmenované určitě udělá někdo šikovný třeba na www.fler.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.2.15 14:38

@isp na doplnky dle tvych predstav anebo dokonce vyroby dle tvych predstav je nejlepsi fler.cz

• Citovat
  • Upravit
339
27.2.15 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.2.15 14:54

Moc to resis, sladit do fialova se da uplne v pohode i bez toho, aby vsichni byli ve stejnych kosilich; Nemusi to byt prece stejne strihove, i odstin muze byt jiny. A btw kosile s kratkym rukavem se na dospeleho chlapa na takovou prilezitost imho nehodi, ona vubec kosile s kratkym rukavem je dle me na chlapovi docela grc :). Kdyz uz, tak si vykasat trochu rukavy na normalni kosili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.2.15 15:00

Co z toho, že oni jako rodinka budou sladění na svatbu, kdy žstejně ladit se zbytkem rodiny prostě je nemožné…aby všichni měli stejný odstín :lol:
navíc takové nařizování v čem přijít, promiňte musím si odložit :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.2.15 15:06
@Nina Filipi píše:
Co z toho, že oni jako rodinka budou sladění na svatbu, kdy žstejně ladit se zbytkem rodiny prostě je nemožné…aby všichni měli stejný odstín :lol:
navíc takové nařizování v čem přijít, promiňte musím si odložit :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Asi tak :), ale mozna, ze vsichni dostali spolu s pozvankou i presny odstin, do ktereho se maji sladit :D.
My s muzem jsme se treba taky sladili, kdyz jsme sli kamaradum na svatbu; ja ruzovy saty, on ruzovou kravatu, dcerka ruzovou celenku a ruzove kvitky na satech; samozrejme to nebyl stejny odstin u niceho, ale to prece vubec nevadi. Naopak ladit vsechno do stejneho odstinu, nebo dokonce az stejneho strihu kosil u panu, mi prijde krecovity :nevim:.
Edit: Ale „nasi“ neveste to teda bylo jedno :).

Příspěvek upraven 27.02.15 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
27.2.15 15:06
@Nina Filipi píše:
Moc to řešiš a prožíváš :-) ono si toho stejně nikdo nevšimne

Na to jsem se neptala a není to můj nápad, ale přeje si to nevěsta tak se nestarej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.2.15 15:08

Ale zakladatelka se nepta, jestli si myslíte, ze musí mít stejnou fialovou nebo se vám líbí chlap v krátkém rukávu… Kde koupit nevím, ale musela jsem reagovat

Příspěvek upraven 27.02.15 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.2.15 15:08

Tak nějak jsem nepochopila že by šlo o nařizování, spíš mě připadá, že zakladatelka chce vše stejné. Pochybuji, že by mě někdo nařizoval, jak se obléct, teda myslím barevně. Já např. fialovou nesnáším, tak to bych asi nedala. Navíc v tom nevidím žádné terno. Mě to příjde spíš trapné. Dovedu si živě představit, jak se blíží fialová rodinka. Mě by to teda spíš pobavilo, než udivilo. No neporadila jsem, moje rada by byla - takhle ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
27.2.15 15:09

@Gorlami díky za názor, ptala jsem se kde to oblečení seženu a né jaké nato máte kdo názory, protože tenhle plevel mě nezajímá, založte si na to svou diskusi a tam drbejte jak se vám to zdá divné a já nevím co ještě :mavam: těšilo mě páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.2.15 15:10

Tak ted už čtu, že si to přeje nevěsta, tak to se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
27.2.15 15:10

@berunkab3 jééé děkuju ty jsi šikulka jsou obě stejné :palec: hezký :)

@KackaDoup zkusím ten fler, taky díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák