PCO, clostík a Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
12.6.12 12:57

@Andrej91 jj už mi na něj přišli když mi bylo 12let,ale nevěděla jsem že budu mít problémy s otěhotněním…no a ted když mi je 25let tak jsem s přítel mimi a ono to pořád nešlo,tak jsem zašli na kliniku a začala léčba…přítel má spermiogram v pořádku,tak se hold ted uvidí jestli to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.6.12 13:01

@anilvap87 Tak to vám držim palce, ať to klapně :palec: .. já mam první cyklus a první prášek, tak jsem na to zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.6.12 13:02

@Andrej91 děkujeme…taky držím palečky at se vám to povede hned na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.6.12 22:13

@Andrej91 Dr. mi vlastně nic nedělala, ani ultrazvuk, jen jsem si měřila teplotu, bez Clostíku, z toho vyšlo, že absolutně nemám ovulaci, tak další měsíc jsem si ji zas měřila a to už i s tabletkou, graf měl celkem podobný tvar jako při otěhotnění, ale v nízkých teplotách, tak jsem si říkala, že si zkusím udělat test, ale vzhledem k tomu, že ty teploty byli nízké jsem si říkala, že z toho nic nebude (asi 4 dny před svatbou, ještě jsem si říkala, že by to bylo krásné to zrovna v té době zjistit), tak jsem si ho udělala a nic :(, jen jedna čárka, byla jsem z toho smutná :,(, 2 dny po svatbě, v den odjezdu na svatební cestu jsem si řekla, že to zkusím ještě jednou, protože teplota podle grafu furt neklesala 8o, tak jsem si ho udělala, samozřejmě jsem počítala, že nic, ale když jsem se na něj koukla, málem jsem dostala šok, jako zázrakem tam byli 2 čárky, nemohla jsem tomu věřit, jen jsem koukla na manžela a řekla ty „vole, asi je to rozbitý“, ten první test jsem si dělala 10. den, takže to bylo asi brzy, byla jsem totiž nedočkavá, tak aspon z poloviny se mi splnilo moje přání (vždycky jsem si přála mít miminko jako „náhodu“, takové překvapení, to teda bylo překvapení, po svat. cestě jsem šla k dr., kde už bylo vidět i srdíčko prcka :srdce:.
Takže všechno je možné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.6.12 10:24

@Bemula a odkaz na grafík asi už nemáš vid? :).. a jak jsi ho prosimtě zvládala clostík? mě od včera docela bolí hlava a doufam, že to neni z něj.. nechci do sebe ládovat další prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.6.12 10:25

Holky jak jste snášeli Clostík? myslim bolest hlavy, závratě a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
13.6.12 12:54

@Andrej91 já ho snášela dobře, jen mě pobolívaly vaječníky, ale to bylo tím že tam rostly folíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
13.6.12 19:03

Ahoj, já jsem před pár dny dobrala clostilbegyt a žádný vedlejší účinky jsem nepozorovala, cítila jsem se myslím úplně normálně :) včera jsem dostala Pregnyl a od zítra mám začít brát utrogestan, tak taky doufám, že to k něčemu bude, protože my už jsme toho vyzkoušeli taky dost a zatím nic… :( jen se chci zeptat, jestli nemáte zkušenosti s dávkováním toho utrogestanu, mně doktorka říkala 1 denně a ani se nezmínila, že tam je možnost polykání nebo zavádění, takže jsem trošku vykuleně koukala, když jsem pak pročítala leták… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.6.12 20:14

@bobinaklic tak já utrogestan beru 2 krát denně od 17.-25. DC a polykam ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
13.6.12 20:57

No já ho mám brát 14 - 23 DC, ale budu si muset upřesnit to podávání, dneska jsem se k dr. nedovolala… a taky mě zaráží, že jsou po něm holky dost ospalý, co jsem si tady vyčetla… no tak uvidíme, nějak to zvládnem a snad pomůže… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.6.12 21:18

@bobinaklic mě teda všichni říkali, že ho mam brát až po ovu, že ji může zastavit, tak nevim 13. DC mi přijde opravdu brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
13.6.12 22:05

@Andrej91 no já jsem včera dostala ten Pregnyl a od jeho aplikace bych měla mít do 36h ovulaci, což je dneska v noci…takže vlastně to mám začít brát až po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.6.12 08:48

@Bemula Tak to gratuluji…
@bobinaklic Utrogestan je jedno, jestli se zavádí, nebo polyká, ale u zavádění má lepší účinek, oni ho z části játra odbourávají, tak mi to řekli alespon v CAR. Já ho zaváděla a když jsem začla trochu špinit, tak jsem ho polykala, prostě jak se to hodilo. A ospalá jsem byla totálně, dost se mi motala hlava, myslela jsem, že to se mnou sekne. Ale já brala 6 tablet denně a to už byla síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.6.12 08:51

@Andrej91 Mě po clostibelgitu taky nebylo nejlépe, ale zase nic hroznýho, co se nedá vydržet. Spíš to bylo tím, že jsem se furt pozorovala a samozřejmě každé bolení nebo závrať jsem přikládala možnému těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
14.6.12 10:38

@Andrej91 Pokud myslíš můj graf tak ho mám ještě v PC. Myslím, že mi tabletky nevadily, max. mě trochu bolela hlava, ale si už nepamatuju :)
1.graf bez ovu, 2.graf :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital