Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak jak to s Váma s ovulací vypadá? U mě podle grafu zatím nebyla, ale vzhledem k tomu že jsem dnesk 17 DC, tak je to docela bída
![]()
Ahojky u mě už proběhla ted jsem 26DC, tak začínám testovat a vypadá to nadějně, ale ještě se moc neraduju…
@anilvap87 fakt? je tam dušík?
.. a kolikátý cyklus ho bereš? a kdy byla ovulka? ![]()
Včera byl dušík a dneska už je silnější, ale pořád to neni dálnice
beru ho první cyklus a ovulku jsem měla asi 14DC…ale pořád tomu moc nevěřím, takové štěstí mít nemůžu…co když je to cysta??
@anilvap87 Já si myslim, že by cysta nesílila
.. držim palce ať tam ten mimísek je
.. Já doufam, že mi ovulka dorazí
.. ty jsi používala ovulační testy? měříla teplotu nebo jak? já s testama začala strašně brzo a pořád nebyli pozitivní a pak mi došli a další jsem nekoupila, ale měřím teplotu a ta je pořád kolem 36,1
Děkuju moc
nee nic takového…brala sem clostík od 3DC do 7DC a pak jsem šla 12DC na ultrazvuk a tam mi doktor řekl že tam vyrostli dva folíky 21,7mm, tak že se od dalšího dne můžeme začít snažit a popravdě jsem ovulku poznala protože 14DC mě tak bolel spodek že sem myslela že mi vypane ![]()
Tak to je fajn, že Vám to takhle hekzky vyšlo, já jdu taky na ultrazvuk, ale pozvala si mě, až další cyklus..
Aha tak to je blbé…no ještě se moc neraduju, ikdyž je to pěkné vidět tam ty čárky ![]()
Ahojky holky..už jsem na emiminu nebyla dlouho..ale pořád si předčítám vaše příběhy a diskuze..byla sjem v diskuzi NOVĚ PŘÍCHOZÍ SNAŽILKY..
A teď něco o mě..taky mám PCO
doma mi běhá malý nezbeda 3 roky a chtěli bychom ještě jedno, ale nedaří se..už při malém jsem baštila Clostík a utrogestan.. a povedlo se myslím s Clostíkem na druhý měsíc, ale to už jsem chodila do CARu ve F-M..teď chodím k novému dr, kterého jsem si na doporučení našla a zkouším s ním a Clostíkem zase ![]()
Držím vám palečky i na nohou, aby se zadařilo..
Já mám na ovulaci mikroskop, vždycky ukazoval, ale teď 2 měsíce ne, tak nevím, jestli je možný, že jsem to jen prošvihla, protože podle ultrazvuku jsem měla taky 2 zralý vajíčka… ale už začínám mít příznaky jako před měsíčkama, takže to nevidím moc růžově…
ale kartářka mi řekla, že už se brzy dočkám, tak jí budu věřit… ![]()
@anilvap87 fajn zpráva!!! ![]()
Holky tak hlásim, že jsem se konečně dočkala ovulace.. sice 23 DC, ale přece
… Dnes jsem 3 DPO.. a jak to vypadá u vás s těhulením? ![]()
)
@Andrej91 ahojky tak to moc gratuluju a držím palečky
…no já byla včera na utz a doktor tam našel dutinku 3,3mm tak snad poroste…jinak jsem v 5.týdnu…tak ted už musím jen doufat
@anilvap87 tak to moc gratuluju
.. to je skvělí, že ti clostík zabral hned první měsíc.. ![]()
@Andrej91 děkuju
,ale ještě se moc neraduju…i doktor říkal že dokud neuvidíme srdíčka tak nemůže říct nic na 100%