Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ivodička děkuju
já jsem ještě volala doktorce a ta mi říkala, že zavádění se doporučuje pro už těhotný a polykání pro netěhotný, což je můj případ, takže jsem začala baštit…no v práci jsem taky řádně zívala a to jsem měla jen jeden kousek! další si dám před spaním ![]()
@Andrej91 píše:
Ahoj holky.. Rok se s přítelem snažíme o miminko, pořád se ne a ne zadařit, mrcha si chodila jak chtěla, byla jsem snad největší odběratelka Agolutinu od naší dr. tak jsme si řekli, že zajdu k dr na pořádné vyšetření.. No verdikt dr. mě položil na kolena.. Zněl : Syndrom polycystických vaječníků
.. Z hormonálního profilu, ale řekla, že to neni nějak strašné, že my napřed upravý cyklus pomocí Utrogestanu a pak se uvidí co a jak.. Tak po Utrogestanu mi začala chodit ms, po 28-30 dnech
..
A dnes je ten den D.. Den kdy jsem si vzala první pilulku Clostíku, ten mam brát 4.-9. DC a od 17.DC mam začít brát Utrogestan..
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli ne tady někdo, komu pomohl clostík s pco a jen samotný clostík s Utrogestanem? Každá pozitivní zpráva je pro mě nadějí…
Ahoj Andrejko, tak jsi si brala clostík o den později jak já
mám to zatím bez Utrogestanu…
hodně jsem včera četla a docela dost holek psalo, že jim pomohl jem clostík…
@Andrej91 píše:
@sylviasek To by bylo fajn kdyby se zadařilo i nám co?![]()
to by bylo to nejúžasnější, co by mě mohlo potkat ![]()
Nebojte holky určitě se vám to povede, nám všem se to povede
…ale je pravda že to čekání je hrozný…já už bych si nejradši udělala test dneska ale ještě musim alespon týden počkat
![]()
Jj to čekání je příšerný, ale my to zvládnem
uteče to jako voda
Já taky 3
.. máte pravdu to čekání je strašný, až jsem z toho začala háčkovat ![]()
No je to děsný… já zase minulej týden vymalovala tři místnosti
a pomohla tchýni s malováním u ní dole ![]()
Já už mam Clostík dobranej a čekam, na // na ovu testíku.. denska se mi vrací muž, tak bude čoro moro
si užije tenhle měsíc ![]()
já closím dobrala dnes… příští týden kontrola a čekáni na ovu a pak //
takže nás čoro moro čeká příští víkend ![]()
Holky tak ať to čoro moro
stojí za to a hlavně ať je z toho ten váš vysněnej výsledek!! my už to máme za sebou a teď ještě skoro 2 týdny čekat, jak to dopadne…aspoň že je teplíčko, sluníčko… ![]()
@bobinaklic tak ty už máš ovulku za sebou jo?
.. nás to čeká teď o víkendu
.. už se na to těšim, holky držim nám palečky
![]()