PCO, clostík a Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2478
14.6.12 18:27

@ivodička děkuju :) já jsem ještě volala doktorce a ta mi říkala, že zavádění se doporučuje pro už těhotný a polykání pro netěhotný, což je můj případ, takže jsem začala baštit…no v práci jsem taky řádně zívala a to jsem měla jen jeden kousek! další si dám před spaním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
15.6.12 12:40
@Andrej91 píše:
Ahoj holky.. Rok se s přítelem snažíme o miminko 8o, pořád se ne a ne zadařit, mrcha si chodila jak chtěla, byla jsem snad největší odběratelka Agolutinu od naší dr. tak jsme si řekli, že zajdu k dr na pořádné vyšetření.. No verdikt dr. mě položil na kolena.. Zněl : Syndrom polycystických vaječníků :zed:.. Z hormonálního profilu, ale řekla, že to neni nějak strašné, že my napřed upravý cyklus pomocí Utrogestanu a pak se uvidí co a jak.. Tak po Utrogestanu mi začala chodit ms, po 28-30 dnech :potlesk:..
A dnes je ten den D.. Den kdy jsem si vzala první pilulku Clostíku :dance:, ten mam brát 4.-9. DC a od 17.DC mam začít brát Utrogestan..
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli ne tady někdo, komu pomohl clostík s pco a jen samotný clostík s Utrogestanem? Každá pozitivní zpráva je pro mě nadějí :)

Ahoj Andrejko, tak jsi si brala clostík o den později jak já :-) mám to zatím bez Utrogestanu…

hodně jsem včera četla a docela dost holek psalo, že jim pomohl jem clostík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.6.12 11:28

@sylviasek To by bylo fajn kdyby se zadařilo i nám co? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
16.6.12 11:53
@Andrej91 píše:
@sylviasek To by bylo fajn kdyby se zadařilo i nám co? :) :srdce:

to by bylo to nejúžasnější, co by mě mohlo potkat  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
16.6.12 14:20

Nebojte holky určitě se vám to povede, nám všem se to povede ;)…ale je pravda že to čekání je hrozný…já už bych si nejradši udělala test dneska ale ještě musim alespon týden počkat :) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
16.6.12 14:22

A já tak 3 :-( páč mám za sebou teprve necelej týden cyklu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
16.6.12 14:24

Jj to čekání je příšerný, ale my to zvládnem ;) uteče to jako voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
16.6.12 14:48

Já taky 3 :(.. máte pravdu to čekání je strašný, až jsem z toho začala háčkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
16.6.12 15:18

No je to děsný… já zase minulej týden vymalovala tři místnosti :-D a pomohla tchýni s malováním u ní dole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.6.12 12:45

Já už mam Clostík dobranej a čekam, na // na ovu testíku.. denska se mi vrací muž, tak bude čoro moro :cert: :cert: :lol: :lol: :lol: :lol: si užije tenhle měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
17.6.12 13:07

:-D já closím dobrala dnes… příští týden kontrola a čekáni na ovu a pak // :-) takže nás čoro moro čeká příští víkend :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.6.12 13:14

Nás pro jistotu ode dneška do // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
18.6.12 20:46

Holky tak ať to čoro moro :lol: stojí za to a hlavně ať je z toho ten váš vysněnej výsledek!! my už to máme za sebou a teď ještě skoro 2 týdny čekat, jak to dopadne…aspoň že je teplíčko, sluníčko… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.6.12 11:04

@bobinaklic tak ty už máš ovulku za sebou jo? :).. nás to čeká teď o víkendu :lol:.. už se na to těšim, holky držim nám palečky :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
20.6.12 22:29

Taky držím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie