PCOS a co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
20.8.12 12:24
@Anonymní píše:
Rekli mi ze mi davat metforminu nebudou ze anti. to spravi

no, ale to je pekna kravina. antika Ti maximalne znizi testosteron pocas uzivania a kratko po. to je teda otrasny pristup. co ta stitka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
20.8.12 15:46
@soldi píše:
no, ale to je pekna kravina. antika Ti maximalne znizi testosteron pocas uzivania a kratko po. to je teda otrasny pristup. co ta stitka?

Přesně tak, antikoncepce určitě není lék na PCO, na to žádný lék v podstatě není. Antikoncepce jen zařídí „falešnou“ MS i bez ovulace. Teda tak to mám aspoň já. Během užívání antikoncepce nic PCO nenasvědčovalo, to se ukázalo až když jsem jí vysadila. Bez ní MS v podstatě nemám a když jsem se k antikoncepci před 2 měsíci opět vrátila, MS chodí jako hodinky.
Být tebou, tak si fakt nechám vyšetřit štítnou žlázu a případně udělat hormonální profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denčad
2.10.12 19:53

jsem zoufalá

Ahoj mě zjistili před dvouma měsíci pco, menstruaci bez prášku nedotanu ted čekám až doberu antikoncepsi a jdu na injekci aby vyšlo zdravé vajíčk o dítě se snažím rok a půl a scháním vše okolo toho problému dr. mě k tom moc neřekla jen at čekám. můžu se zeptat co si cvičila? co ti pomohlo byla bych ti hodně vděčná

• Citovat
  • Upravit
25.3.15 12:07

HA na PCO

Ahoj všem, také mě zjistili PCO. MS si chodila jak chtěla, někdy až tři měsíce nic… DR mi udělal hormonální profil a zjistil vysokou hladinu testosteronu mj. a diagnostikoval to jako PCO. Tlouštka za to určitě nemůže, jsem jak lunt. o dítě se zatím nesnažíme, takže jsem přistoupila na léčbu HA. Zajímalo by mě jaké HA vám na to doktor předepsal prosím?
děkuji za odpovědi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
3.8.15 16:59

pcos

Mužů se přidat? Dnes sem byla u své dr. a po vic jak pul roce snazeni mi diagnostikovala pcos.. :( :( doporučila mi znovu nasadit ha a čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.8.15 06:29

@Angelina.22 me doktorka napsala Yosefinne… a do tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.9.15 16:17

Ahojda mě doktor po diagnostikování PCOS navrhl drilling vaječníků ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty