Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Rekli mi ze mi davat metforminu nebudou ze anti. to spravi
no, ale to je pekna kravina. antika Ti maximalne znizi testosteron pocas uzivania a kratko po. to je teda otrasny pristup. co ta stitka?
@soldi píše:
no, ale to je pekna kravina. antika Ti maximalne znizi testosteron pocas uzivania a kratko po. to je teda otrasny pristup. co ta stitka?
Přesně tak, antikoncepce určitě není lék na PCO, na to žádný lék v podstatě není. Antikoncepce jen zařídí „falešnou“ MS i bez ovulace. Teda tak to mám aspoň já. Během užívání antikoncepce nic PCO nenasvědčovalo, to se ukázalo až když jsem jí vysadila. Bez ní MS v podstatě nemám a když jsem se k antikoncepci před 2 měsíci opět vrátila, MS chodí jako hodinky.
Být tebou, tak si fakt nechám vyšetřit štítnou žlázu a případně udělat hormonální profil.
Ahoj mě zjistili před dvouma měsíci pco, menstruaci bez prášku nedotanu ted čekám až doberu antikoncepsi a jdu na injekci aby vyšlo zdravé vajíčk o dítě se snažím rok a půl a scháním vše okolo toho problému dr. mě k tom moc neřekla jen at čekám. můžu se zeptat co si cvičila? co ti pomohlo byla bych ti hodně vděčná
Ahoj všem, také mě zjistili PCO. MS si chodila jak chtěla, někdy až tři měsíce nic… DR mi udělal hormonální profil a zjistil vysokou hladinu testosteronu mj. a diagnostikoval to jako PCO. Tlouštka za to určitě nemůže, jsem jak lunt. o dítě se zatím nesnažíme, takže jsem přistoupila na léčbu HA. Zajímalo by mě jaké HA vám na to doktor předepsal prosím?
děkuji za odpovědi ![]()
Mužů se přidat? Dnes sem byla u své dr. a po vic jak pul roce snazeni mi diagnostikovala pcos..
doporučila mi znovu nasadit ha a čekat.
Ahojda mě doktor po diagnostikování PCOS navrhl drilling vaječníků
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.