Snažilky po UPT v II.trimestru

3868
12.8.12 13:18

Snažilky po UPT v II.trimestru

Ahoj holky :mavam: Projížděla sem spoustu témat týkajících se potratů, revizí, UPT i snažení. Některá by byla i vyhovující, ale ve většině diskuzí už mají holky mezi sebou blízký vztah a znají se a proto sem se rozhodla začít s čistým štítem. Chtěla bych si s vámi popovídat o tom jak jste to všechno prožívali, proč jste o miminko přišli, sdílet vaše starosti i radosti a dělit se s vámi o naše, ale i vaše další snažení. Hlavně proot aby nám to všechno do těch dalších // na testíku rychleji uteklo.Je mi 20 let a miminko sme si s přítelem moc přáli. V dubnu se stal zázrak a já našla své vytoužené // a plakala štěstím. Vše bylo ukázkové a já našeho malého milovala s každou další kontrolou víc a víc. Ve 12tt špinění a hematom.. a to byl teprve začatek..ve 13tt hospitalizace, kapačky a rizik. těhu..velký utz naprosto v pořádku pri propousteni..za par dni silné krvácení a problemy zacali..dalsi hematom kolem miminka, ale to vsechno se dalo jeste zvladnout..Ve 14tt krome hematomu vse v nejlepsim poradku..malej rostl jak mel, srdicko nam tlouklo..vsechno jak má být. Za dva týdny dalsi kontrola..Ani ve snu by me nenapadlo ze to bude ta posledni..V 16tt na kontrole byl cely obtaz na utz jako v mlze..Dotor mi ukazoval jak malemu tluče srdíčko, jak je správně veliký-měl 12cm a vše je v pořádku až na jednu velmi podstatnou a sživotem neslučitelnou věc..neměl ani kapku plodové vody(anhydramnion)..V tu chvíli sem si ejste neuvedomovala co to znamená..ale když mě odeslal do nemocnice na domluveni terminu UPT zhroutil se mi svět.. :,( Ihned sem volal přítelovi který mě vyzvednula čekal mě ten smutný pohled ještě jednou na velkém utz..seděl vedle mě a v dlani svíjel mou ruku..oba jsme plakali a sledovali jak stále bojuje o život který doktoři za dva dny poté ukončili..Ač sem byla v 16tt rozhodli se pro interupci..Už je to měsíc..pořád to hodně bolí..pořád čekáme na výsledky z histologie plodu..pak genetika..no běh na dlouhou trať..naštěstí říjen-listopad můžeme začít novým snažebím a já doufám že už vše dopadne jak má..I když už nikdy nezapomenu a vždy na Štědrý den si vzpomenu že to byl ten den, kdy sem měla malého porodit a mít u sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
12.8.12 20:23

Ahoj me delali taky interupci v16 tt des ahruza rostepova vada briska:-( na nic jineho nemyslim nez mit znovu pozitivni testik ted je to 3 a pul mesice a zaciname se snazit, ale ten strach sileny z nasledku je desny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.8.12 20:24

V kolikatem jsi presne byla ja 15+1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
12.8.12 20:31

Ahoj..v den revize sem byla 15+4..Taky pořád myslim na to až zase uvidim ty // na testu. A jak ti ten čas co jste se nemohli nsažit utíkal? Já čekám zatim měsíc a přijde mi to strašně dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.8.12 20:38

Strasnee, ale co muzem delat. Tobe rekli za 3 mesice? Jak si se citila po revizi? Me se snazili vyvolat porod 3 dny ale nepodarilo se tak me vzali na interupci. Tebe vzali hned bez vyvolani porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.8.12 20:39

A za jak dlouho se ti podarilo otehotnet? Me za3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
12.8.12 20:49

Ted už bohužel nic..ale je to bez něj hodně těžký..5ekl mi minulý týden že 3 měsíce, ale nevim, asi uvidim jak se budu cítit. Beru vitaminy, trochu sportuju..snažim se dat tělo celkově dokupy, aby to pak šlo..PO revizi sem se cítila šíleně. Probrala sem se úplně při smyslech, anestezie na mě nemá nějak oblbovací účinky..pod sebou kaluž krve..no co ti budu povídat :( Porod mi vyvolávat měli..ale primář řekl že je to dlouhé, bolestivé, složité..no prostě rozhodli se pro interupci aby to mohli rychle porvést a mít mě druhý den z krku..:-/Otěhotněla sem pátý měsíc..ale kvuli zdrav. problemum to byl tak trochu zázrak..tak snad se to podaří znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.8.12 19:03

Ahojky musime doufat ze na ten cas utece a ze bude brzo nas testik pozitivni. Ja porad cvicim beru vitaminy a myslim na to kdy to prijde. Ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
13.8.12 19:53

Tak buď na mě něco leze, nebo je ms silně na cestě..Doufám že spíše to druhé. I když sem nikdy tyhle příznaky nemívala. Mám šílené návaly horka, ale teplotu normální. Vaječníky mě bolej jak pes, že se tu svíjim a hlava mi taky pěkně třeští..Doufám že do příštího týdne dorazí, jinak cinknu doktorovi a rovnou se ho zeptam jestli uz přišla ta histolka :) JInak držim palečky ve snažení. Já už dva týdny měřím bazální teplotu a zapisuju do grafu na womenzone.cz..zatim to mam po revizi rozházený, ale od ms se to snad srovná a pak to pujde doufam co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.8.12 11:44
:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.12 21:26

A meris normal teplomerem? To jsem jeste nezkousela. Ja ji cekam v nedeli, prisla mi poprve presne po 5 tydnech ale silenej mazec. Ale byla jsem stastna a bylo mi to jedno :-) budu drzet pesti. Jsem na dovci a davam se opravdu co nejvic do pohody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
14.8.12 23:39

Měřim digitalem mam nějaký od Hartmana, dokonce sem zjistila že je vodotěsný :mrgreen: J8 jsem teď 5 týdnů od revize, takže se jen modlim aby už přišla a abych nemusela na vyvolávačku :zed: Ten kalendář na womenzone určitě zkus, je supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.12 21:31

Tak ti budu drzet pesti, po 1menses se mi mnohem ulevilo, je to takovy dalsi krok, ja ted v nedeli cekam uz 4 menses spis bych ji radsi nemela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KK13
16.9.12 18:51

Ahoj Barco,
jsme na tom dost podobne, ja mela rodit 27.12, jen jsem uz o neco starsi. Taky jsme se strasne tesili, vsechno bylo uplne ukazkove, dr. me vzdycky chvalila jak je to v poradku, v lete jsme i zacali pomalu nakupovat vybavicku a tesili se az maleho zase uvidime na ultrazvuku ve 20tt. Tam se dr. najednou neco nezdalo, zavolala si kolegu a ja uz tusila ze je neco v tahu… A taky ze jo. Nasemu drobeckovi chybel kus mozku :(( a pak se rozbehl kolotoc - genetika, amniocenteza a termin na upt. Bylo to sileny. Ted jsem mesic po zakroku a jeste si „uzivam“ neschopenku… Clovek uplne prehodnoti co je dulezity, rozhodne nechci nic uspechat. Pristi tyden jdu na kontrolu a doufam ze bude vsechno v poradku a priste to vyjde. Moc bych nam to prala. Strasne mi pomohl pritel, teda vlastne uz manzel :) nevim co bych si bez nej pocala. A taky svatba - meli jsme ji naplanovanou a i kdyz jsme o tom premysleli, nezrusili ji. A bylo to to nejlepsi co jsme mohli udelat. Uzili jsme si ji, paradne se vydarila a aspon prebyla to, cim jsme si za posledni mesic prosli. Snad se vydari i dalsi tehu. Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
3868
16.9.12 19:32

Ahoj KK13,je to hrozný že se něco takového vůbec děje, občas sem se uklidňovala tím že kdyby se to stalo o něco déle, bylo by to pro mě ještě bolestnější..Přítele to sice vzalo, ale jelikož sem měla bříško ještě malé a mrňousek zatim nebyl skoro cítít v bříšku, moc si to neuvědomoval a o dost lépe to vzal a překonal než já..Což je pochopitelný..Protože ten pocit když v tobě roste dítě je nepopsatelný a pro muže nepochopitelný..Od té doby menší problemy se kterými sem předtim měla starost vypouštim a zvažuju pečlivě co je opravdu důležité a s čim nemá cenu se zaobírat..ten pohled na to všechno se mi teď strašně změnil a hodně věcí teď přehodnotim než se do nic pustim..i po mentální stránce sem dost rychle vyspěla..Občas mám až pocit, že to už nejsem já..ale věřim že i to špatné co se nám přihodilo, bylo k něčemu dobré.. :( Já jsem teď po UPT 2 měsíce..14 dní zpět sem léčila zánět dělohy a naštěstí úspěšně..Od rána se mi rozjíždí 2.ms po revizi, tak snad už se mi cyklus a hormony urovnají..Psychicky už sem na tom lépe, i když jsou chvíle kdy mám pocit že už nemůžu dál..Ale celá ta zkušenost nás s přítelem neuvěřitelne semkla..Moc gratuluji ke svatbě, snad už jste si taky vše zlé vybrali a budete spolu dlouho šťastní a snad brzo už ve třech.. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty