Péče o matku a dítě

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1
31.8.16 08:57

Péče o matku a dítě

Milé budoucí i současné maminky :) Ráda bych Vás pozvala do mého nově otevřeného centra IVANKA, které je zaměřeno na péči o matku a dítě. Jsem registrovaná soukromá porodní asistentka a ráda bych Vám předala veškeré mé zkušenosti a praktické rady. Vybrat si můžete z následujících kurzů, které je možné absolvovat ve skupinových lekcích nebo individuálně.

• Předporodní kurz
  • Cvičení v těhotenství
  • Cvičení po porodu
  • Masáže dětí a kojenců
  • Správná manipulace s novorozencem
  • První pomoc u dětí

Všechny služby budu nadále rozvíjet a doplňovat, abych Vám zajistila co největší rozmanitost poskytované péče. :)
Pokud jsem Vás alespoň trošku zaujala, pro bližší informace o kurzech navštivte prosím mé webové stránky www.ivanka-mb.cz nebo facebook: Centrum Ivanka :)
Budu se na Vás těšit, I. K. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.4.17 15:43

Zapojení mužů do péče o děti ve Středočeském kraji

Vážená paní,

obracím se na Vás s laskavou prosbou o vyplnění dotazníku, který se zaměřuje na poznání skutečného stavu zapojení mužů do péče o děti ve Středočeském kraji.

Výsledky průzkumu budou sloužit jako podklad projektu „Můj táta je hrdina“ CZ.03.1.51/0.0/0.0/16_061/0003470 pro spolek Park dětem.

Dotazník by měl být vyplněn otcem nebo matkou ze Středočeského kraje, který/á pečuje o dítě předškolního věku.

Dotazník je zcela anonymní a jeho elektronická forma umožňuje snadné zodpovězení otázek, které Vám nezabere více než 10 minut času.

Dotazník prosím vyplňte na tomto odkaze do 13.5.2017: https://www.survio.com/…7S2H7I1L1C7W

Vaše případné dotazy s vyplněním dotazníku zasílejte, prosím, na adresu zde.

Velice Vám děkuji za ochotu a čas, který věnujete tomuto dotazníku.

S přáním pěkného dne,

Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny