Péče o vnuka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
6.5.18 11:24

@bejbyn babicka je v invalidnim duchodu a privydelava si brigadami, jeji partner take v duchodu a privydelava si take brigadami, takze jisty pravidelny prijem maji oba duchody plus k tomu brigady podle odchozenych dni. nedavno kluka skoro 3 mesice meli doma v kuse, protoze matka mela pred porodem, tak jim ho tam soupla, oni hlavne potrebuji nejak i vyresit to, aby skolku a lekare mohli resit oni a nemuseli pokazde rikat matce, protoze ta neni schopna vyrizovat nic. hlavne pokid se matka odstahuje z mesta, tak uz by ji ani rict nemohli, kdyby neco potrebovali vyrizovat ve skolce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
6.5.18 12:57

@andy89 No k tomu by právě bylo nejlepší to svěření dítěte do péče třetí osoby, jinak by nemohli nic(lékař, školka, úřady ap).Takže zajít na OSPOD a pozeptat se tam, možná že by šlo i rovnou ta pěstounská, když je babička v invalidce, ale k tomu se staví soudy v různých městech různě. To by poradily pracovnice na tom Ospodu nebo by i mohly s matkou pracovat na tom, aby se její situace zlepšila. :think: mohly by si pozvat i otce a pokud nebude jiné řešení, než aby šel chlapec k babičce, tak aby mu to bylo vysvětleno a nedělal naschvály, když on sám se nemá k tomu, aby se staral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 11:00

Evelina

Dobrý den jdu si pro radu dcera má 2 kluky 5 a skoro 3 letého musí se vystěhovat u bytu chci si vzít děti do dočasné péče ale nevim jak to udělat protože pořád chodím do práce. Otec děti líný nepracuje dcera ho několikrát vyhodila ale přišel s prosikem že začne makat dceri je 23 let ale žádná práce se nekonala dokud to šlo snažila jsem se pomáhat jak to šlo s mym otcem. Dekuji za nějakou radu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
8.4.22 12:20

A dcera do práce nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:25

Bohužel je bez příjmu a teď bez bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5960
8.4.22 12:27

Řešte to s OSPODem. Napadá mě pěstounská péče.

Příspěvek upraven 08.04.22 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:27

A nema na školku hlídani nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:29

To také udělám v pondělí ale nevím jak vyřešit moji práci měla jsem predstavu dočasné péče 1-3 měsíce dat jí šanci na nový život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
8.4.22 12:29

Ale ty pracuješ, tak proč bys měla přestat a starat se o vnuky? Proč bys měla přijít o příjem? Nastěhuj dceru k sobě, nebude muset řešit bydlení a může si hledat práci. Kluci mohou do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:31

Bohužel mámw byt 2+1 žijí s přítelem a jeho pubertálním synem přítel jsme c pronájmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:34

My se tam nevejdeme žila jsem sama dceri jsem měla u sebe v garzonce se 2 detmi kde mi pak když jsem byla v práci chodil za ní povedený otec a z bytu mi udělali doupě nebylo to jednou byli přivolání pol ale nic neudělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
8.4.22 12:47

Aha, takže problém je i dcera. Nejen její partner. Zeptala bych se na OSPOD. Vysvětlila bych jim situaci. Určitě poradí, jak to prakticky řešit. Kluci by do života potřebovali jiný vzor, než svoje rodiče. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:50

Ano jsou oba problémový přítel můj otec já jsme pomáhali co to šlo jenže to nejde do nekonečna na vánoce jsme měli trochu větší hádku řekla jsel otci děti začni makat nebo máte po dětech sliby chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
8.4.22 12:52

Pomáhat musíte, ale jen když ty peníze nepropaří. Oni je propaří. To je můžete rovnou házet do kanálu. Je to menší škoda. Zavolej hned na OSPOD a domluv si tam schůzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 12:54

Řekla jsem jí že si v neděli vezmu kluky musím práci zařídit nemůžu být 2-3 měsíce doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová